Skønhed og mode

15 bedste patanjali produkter i Indien

Pin
Send
Share
Send


Patanjali! På nuværende tidspunkt er Patanjali et af de mest foretrukne mærker blandt de mennesker, der foretrækker ayurvediske lægemidler. Det skyldes, at den stigende berømmelse af Yoga Guru Baba Ramdev, de ayurvediske produkter, forberedte en hård tilbagevenden på det indiske marked for typen Patanjali Products. Det bliver meget populært i en kort periode, da det involverer 98% naturlige ingredienser og giver et godt resultat med den bedste kvalitet. Så i dette indlæg har jeg udforsket en liste over top 15 Patanjali produkter til dig.

Populære Patanjali Produkter i Indien:

1. Patanjali Kesh Kanti Anti-Skæl Sjampo Med Naturlig Conditioner:

Denne rene urte shampoo eliminerer din skæl med succes uden at skade dit hår. Den indeholder ekstrakt af Tulsi, Methi, Amla, Shikakai, Neem olie, Gurhal, Tea tree olie, Rosemary olie, Nilgiri olie og Honning. Det hjælper med at hydrere din hovedbund gør det sundt og håret løser problemer løst på få dage.

2. Patanjali Divya Kantilep:

Kombiner dette pulver med rosenvand og smør over hele dit ansigt. Det er også en god ansigtsbehandlingsbehandling til acne for en attraktiv hudtone. Smør dette ofte og saml det mirakuløse fortjeneste af denne pakke, forbedre med ekstrakt af Haldi eller Mehndi blade.

3. Patanjali Saundarya Face Wash:

Dette er berigende med velhavende hudpolering plus skønhedsforbedrende komponent svarende til appelsinskalekstrakter, Aloe gel, Tulsi plus Neem ekstrakter. Det renser huden fint og nærer det dybt. Denne ansigtsvask hjælper også med at genoplive hudvæv for at lette ansigtshuden glat, blank, smuk og glødende.

4. Patanjali Drishti Eye Drop:

Det er et vidunderprodukt, det brænder en lille smule af løgsras i det, medmindre det tyder på din vision uden yderligere medicin. Hvis du bruger meget tid på computeren, skal du bruge dette regelmæssigt for at undgå øjenproblemer.

5. Patanjali Tejus Body Lotion:

Tilbyde din hud hele dagen af ​​hydrering ved hjælp af denne rent ayurvediske, ikke fedtede kropsolie, der lugter lys og søde. Det er helt fri for parabenfri og konserveringsmidler. Det omfatter mandel, forskellige typer linser, gurkemeje, ris osv. Disse er faktisk enorme til at tilbyde lysere, blødere og klare hud.

6. Patanjali Kesh Kanti Milk Protein Shampoo:

Det er fremstillet af mælk plus protein, der renser hårbunden effektivt og gør håret blødt plus glat. Dette er meget blidt plus roligt; desuden er det SLES gratis derfor kan folk, der er følsomme over for det, også udnytte det. Dette kommer til at gå med lydhør hovedbunden, da metoden er ekstremt mild, men nyttig. Det har også en behagelig, mild duft, og det bekymrer sig ikke om fugtighedsbalancen i hovedbunden. Omkostningerne er billige og har også en rejsevenlig emballage.

7. Patanjali Divya Rose Vand:

Rosevand er yderst vigtigt, da det kan bruges på mange forskellige måder. Du kan bruge rosenvand som en toner; du kan bruge det som en freshener ellers blande det med ansigtspakker. Denne Divya steg vand, da Patanjali er bestemt til rensning, toning og fugtgivende hud. Desuden kan du bruge det i ansigtspakker for yderligere fordele, plus det er færdigt fra alle normale ingredienser.

8. Patanjali Tejus Anti Wrinkle Cream:

Denne creme er baseret på terapeutiske egenskaber, som hjælper med at fjerne ubrugelige pletter plus rynker, når de er blevet anvendt trofast. Det fugter også huden godt plus holder det hydreret i længere tid. Konsistensen er ikke olieagtig, og for at lette folket med olieagtig hudtype kan det også udnyttes. Elementet er helt naturligt, så du behøver ikke bekymre dig om nogen bivirkning, og det er også egnet til lydhårede hudtyper.

9. Patanjali Ojas Mogra Sæbe:

Det involverer naturlige ingredienser gurkemeje, giloy, amla og aloe vera. Sæben siges at bære huden fugtet og hydreret i lang tid. Såpen lammer godt, plus i modsætning til ekstra sæber, afgår ikke huden fedtet. Det besidder meget frisk også behageligt duft. Således, hvis du elsker aromatiske naturlige sæbe, så er denne single til dig.

10. Patanjali Ojas Mint Body Cleanser:

Denne sæbe er forberedt på naturlige ingredienser svarende til tulsi, aloe vera med naturlige olier og gurkemeje. Den sæbe har lugten af ​​en mynte og tulsi. Dette er bedst egnet til foryngelse plus at opnå en lys hud. Det behandler tør plus grov hud.

11. Patanjali Aloe Vera Gel:

Dette er ren aloe vera gel, som bruges i hver dag skønhedsorganisation. Det indeholder også venlighed af E-vitamin, som holder din hud fugtig og hydreret. Det hævder at slippe af med pigmenterede pletter også og hjælpe med at give dig konstant hudfarve. Aloe Vera gel-arbejdet vidner for hver enkelt; Så hvis du leder efter en rimelig aloe vera gel, så er denne rene gel værdi trættende.

Se mere: Bedste Fairness Cream i Indien

12. Patanjali Ojas Multani Midtsæbe:

Den sæbe kommer med en sød blomstret fin duft af jasmin, inkludere en olieagtig base, motoriseret med multani mitti plus zinkoxid. Yderligere ingrediens i det er Manjistha, Aloe, Brahmi, Bhringraj, Licorice, Reetha, Tulsi, Neem, plus Gurkemeje. Denne ekstremt nærende sæbe af sin velhavende skumagtige skumplast smidigt plus Multani Mitti i det føles lidt groft på hudfladen, skrubber din hud omhyggeligt nok.

13. Patanjali Crack Heal Cream:

Smadre sidelæns hovedhøjen knæede hælene af denne Crack Heal Cream, der bliver forkælet forsigtigt forsegle din hælfissur plus forlader dine hæle silkeagtig igen. Hovedkomponenterne i cremen indeholder bivoks, Gehu ka tel, Borax, Kayakalp tel eller Sarson ka tel osv. Således kan dine hæle glemme denne vinter med denne alle ayurvediske hælcreme.

Se mere: Bedste ansigtspulver til fedtet hudpræget acne

14. Patanjali Chyawanprash:

Patanjali Chyawanprash er en konventionel medicin, der er anerkendt for at eliminere alle former for fysisk svaghed i kroppen plus øger resistent system. Det styrker kroppen og lindrer sygdom som kold, hoste og maveforstyrrelse. Det kan inspireres dagligt til universal wellness.

Se mere: Calvin Klein Parfumer For Mænd

15. Patanjali Amla Candy:

Amla eller Gooseberries, Patanjali Amla candy er fremstillet varer, der er et sødt slik komplet med bløde amla stykker. De ligner jellies slik. En daglig dosis amla candy er overlegen for sundhed og velvære af kroppen. Amla behandler surhedsgrad, halsbrand plus hudkaos også. Endvidere involverer det stor mængde antioxidant; det gavner i fjendtlighed mod frie radikaler plus dermed forsinkelser aldring.

Se videoen: 15 Best Patanjali Beauty Products in India 2018. Must Watch. (Oktober 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send