Skønhed og mode

15 Trendy og perfekte bryllupsko til brude 2018

Pin
Send
Share
Send


Bryllup er den bedste del af vores liv. Du vil gerne nyde denne dag fuldt ud, men hvad hvis små ting som ubehagelige sko ødelægger din særlige dag. Så det anbefales altid at vælge de perfekte sko. De er de vigtigste ting, som du vil være i dem for hele mindeværdige dag i dit liv.

Forskellige typer af brude sko til stranden og udendørs bryllupper:

Der er mange stilarter og typer i brude sko til at vane alle behov. Her er få.

1. Platform Heels Brude Sko:

I film ser du heltinden i slanke høje hæle, og hun løber bag blomsterhandleren, cateringfirmaet og dekoratøren. Dette virker uvirkeligt i det virkelige liv. Vores veje er ikke så flade og heller ikke betingelsen. Platform hæle er ideelle til bruder. De kan løbe rundt så meget som de vil uden smerte.

2. Golden Heels Brude Sko:

I Indien er guld overalt i brudens outfit. Golden outfit, guldsmykker og tilbehør og selv sko. De er prangende og meget hofte. Nu brude bærer guld lidt mindre. Deres sko er ikke gennemsigtigt guld. De er begrænset til hæle. De ser klassiske og meget subtile ud.

3. Killing Heels Brude Sko:

Nu, hvis du vil have hæle og du ikke ønsker at gå på kompromis med komfort, så er killinghælene perfekte til dig. Killing hæl brude sko er søde leder brude sko. Den er ideel til brude, der ønsker al den komfort og ser stilfuld på samme tid. Disse sko blev båret af cinderella.

4. Flad Bryllupssko til kvinder:

Fladt brude sko har slet ingen hæle. De er meget komfortable. Du kan nemt køre i dem. Disse sko er meget klassiske. De er som blommer. De ses med paljetter og pinde. Da der ikke er meget at tilføje på det, ser de ud som simple og søde. Jeg vil kun foreslå denne stil, hvis du er høj, som du ikke ønsker at falde under din mands skygge.

 5. Hvid brude sko til bryllup:

Mange brude ønsker alt hvidt bryllup. Brude bærer alt hvidt. Hvide brude sko har antydning af sølv og perler. De er slidt af elegance og stil. Du vil måske ikke træde på pøl og snavs for at holde dem rene. De er perfekte til en katolsk brudekjole. Du vil måske gerne prøve de tøjede hæle hvide brudesko.

Se mere: Kids Shoes

6. Ivory Bridal Shoes:

Ikke alle brude vælger rene hvide tøj. Elfenben er en god skygge af hvid. Navnet stammede fra elefanten. De er meget ædru i sko. De er ikke meget prangende og modige. Elfenben brude sko er enkle endnu stilfulde. Hintet af perler giver dem et perfekt elegant look. Hvis du vil tone ned dit udseende, er elfenbensklær bare perfekt.

 7. Sølvsko til brude:

På en hvid brudekjole er sølv brude sko perfekt match. De er kloge og meget elegante. De er lidt prangende. Men hvem ville ikke være centrum for tiltrækning på deres bryllupsdag. Disse sko er meget stilfulde. Hvis du har en simpel kjole, så er sølv brude sko lige det for dig.

8. Røde sko til brude:

En typisk indisk brudeoutrustning er rød. Der er alle nuancer af rødt. For at matche dette vælger bruderne røde brudesko. De er meget forskellige og så smarte. Den røde er normalt dyb og mørk. Mange brude bærer det på deres kontrastgyllene outfit.

9. Beaded Pumps Bridal Shoes:

Hvad er en brudesko uden glans? Beaded pumper giver den rigtige mængde glans, som hver brud har brug for. De er glamourøse og perfekte til at samle opmærksomhed, når du tager dine første skridt som en brud. Pumperne tilføjer den rigtige komfort, der er brug for.

10. Designer Stilettos Brude Sko:

Stilettos er slanke høje hæle. De er lange og meget stilfulde. Stilettos brude sko anses for at blive båret af skuespillerinderne. De er meget glamourøse. Hvis du ved, du ikke kommer til at løbe rundt meget. Så er dette ideelt til dig.

Se mere: Toddler Girl Shoes

11. Blonde brude sko til bryllup:

Lace tilføjer elegance til noget. Lace brude sko er ydmyge brude sko. De ser godt ud på enhver form for brude out-fit. Det er det mest elegante valg. Det vil gøre dine fødder ser tyndere ud. De er også de mest komfortable brude sko. Der kan tilføjes perler og diamanter for at give lidt glans.

 12. Vintage brude sko:

Vintage brude sko er strapped sko. De er meget indiske. De har masser af glans af perler og diamanter. De er for det meste killinghæl og lejligheder. De er for det meste hvide og sølvfarvede.

 13. Perle designet brude sko:

Pearl er ideel til at tilføre glans til brude tøj. De er endda tilføjet på sko. Perle brude sko er smart og elegant. De er ikke meget ubehagelige. Brude skal være forsigtige i dem, da de måske ikke vil slippe dyre perler mens de går ned ad gangen.

14. fuld længde håndlavede brude sko:

Hver brud ønsker, at hendes ting skal være perfekte en speciel. De søger unikt af alt. Håndlavede brudesko er specialtilpassede sko til bruderne. De er specielle og lavet i overensstemmelse med brudens outfit. Særlig pleje er taget på brudens komfort.

Se mere: Herre Designer Sko

15. Indian Style Bryllup Sko til Brude:

Indiske brude sko er lidt anderledes end vestlige brude sko. De er mere farverige og mere skinnende. Vi indianere vil have alt mere, fra skinne til farverne. De indiske brude sko har masser af pinde og perler. De er altid komfortable, fordi vi føler folk.

Brude sko er meget afgørende del af din bryllupsdag. De skal se godt ud og give dig nok trøst. Brude sko er tilgængelige i forskellige farver og stilarter. Vælg dem klogt, da det gør eller ødelægger din dag. Det er din dag, lever det godt.

Billeder Kilde 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.

Se videoen: MEGA unboxing lalek BARBIE Ślub Barbie i Kena Made to move Otwieramy i bawimy sie (Oktober 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send