Frisurer

Top 8 Smukke Flettet Ponytails

Pin
Send
Share
Send


Disse dage sorter kommer i forskellige former og størrelser, i forskellige former og pakker, og derfor er her en variation til en af ​​de mest almindelige frisurer nogensinde. Skal det være en skolepræsentation eller et kontorinterview, det være sig et festudseende eller bare en tur på legepladsen, kan en hestehale bruges som en tur til frisure for alle og alle, men så kommer vi igen i forskellige ansigtsstrukturer og hårtyper og derfor varierer vores frisurer også med vores variationer.

Smukke Flettet Ponytails:

Den franske infunderede pony:

Dette er en af ​​de nemmeste pony fletning frisurer, som kan gøres inden for fem minutter, så du ikke behøver at bruge den ekstra tid i de travle morgener på udkig efter det perfekte hår. Til dette begynder du at binde dit hår til en fransk infunderet fletning fra toppen og derefter fortsætte hele vejen tilbage til midterdelen. Mod slutningen binder det ind i en pony.

The Crown Band:

Dette er en frisure, hvor fletningen er lavet til et hovedbånd. Dette er en god frisure at krydre din daglige pony. Start med at snitte en del af dine låse fra forsiden og begynde at binde en fletning fra den ene del af håret. Slip hele fletningen og bring den så helt til den anden side og pin den fast. Pony det op da.

Side Braid Pony:

For denne frisure begynder med fletning af håret fra den ene side. Del dit hår fra den ene side og start fletning dem. Gå nu halvvejs til nakken og fastgør fletningen med et par stifter. Når du er der binder håret i en pony og begynder at flette det igen. Nu tag et hår fra ryggen og pakk det omkring pony slipset.

Side Braid Variation:

Dette er endnu en variation til sideflettet, hvor du begynder med at trække dit hår tilbage til en midterpony. Før dette begynder en fletning på siden og derefter fan det for at tilføje lydstyrken til udseendet. Nu når ponyen er bundet, begynder du ved at flette en del af din pony, men denne gang gør ponyen stram og sidelæns, så et nyt look er skabt. Hold nogle løse tråde på forsiden for at føje noget strejf til udseendet.

Se mere: Ponytails For Curly Hair

The Fishtail Pony:

Her starter vi med en simpel pony. Sørg for, at din pony er stram nok til at vælge subsidiære fletninger. Nu, hvor din pony er færdig, skal du prøve for fishtail fletning. Start med at segmentere pony i to dele og tag en lås fra den yderste ende og krydse den over til den anden side. Gør det samme med den anden lås og fortsæt simpelthen, indtil du når den ønskede længde.

Den omvendte pony:

Flip dit hår på hovedet ved at dreje hovedet på hovedet. Begynd nu at binde en fletning, fransk stil fra bunden og forlade den midtvejs. Du kan bruge ben til at sikre udseendet korrekt og derefter binde en pony med det. Sørg for, at du har en miste streng af din pony ombrydning rundt slipset for at skjule slipset.

Se mere: Sådan laver du en ponyhale

The Flower Braid:

Tilføj en lille bølge til dit hår for at tilføje volumen til udseendet ved ovennævnte blomsterving. Start nu ved at binde dit hår løst i en halv pony og derefter løkke det. Start nu med den normale fletningsproces og naturligvis sørg for at holde den lys og løs. Når fletningen er færdig med ventilator ud fletningen godt for at gøre det slankere. Nu rulles fletningen i en rosenkage.

Se mere: Inverse hestehale frisurer

Den dobbeltsidede fletning:

For at starte med dette hår omdrejning dit hår og begynde fletning det. Når du når halvvejs, stop og pin den ned. Begynd nu fletningen fra fronten med frontlåse og start fletningen halvvejs. Saml håret i midten og pony det op.

Billeder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8.

Se videoen: 3 Flettede Roser - Halvt Oppe Halvt Nede NEM KONFIRMATIONS HÅR. Amalie Gabs (Oktober 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send