Skønhed og mode

Hvordan man behandler acne på tungen?

Pin
Send
Share
Send


Pimples på tungen eller acne på tungen skyldes undertiden reaktion fra visse fødevarer eller indtagelse af giftige kemikalier eller andre allergier. Der kan være tunge bumser, som kan være meget smertefuldt. En person har svært ved at tygge mad og også ved at sluge dem. Dette bliver ofte rødt og hævet og kan være meget ubehageligt.

Spørgsmålet opstår, hvad forårsager bumser på tungen? Mindre infektioner er ikke meget ualmindelige, men betændelse eller smertefulde stød på tungen er forårsaget af skade, eller en bid eller en reaktion på mad. Canker sår er en anden form for smertefulde humle dannet inde i munden, der er forårsaget af vitamin mangler, krydret mad stress osv.

Disse humle er også kendt som TLP (Transient lingual papillitis). Disse skyldes lokal reaktion på traumer som ridser, bidder og skraber. Andre årsager kan være allergisk reaktion på fødevarer eller mangler. Andre årsager til virusinfektioner, STD'er, Canker sår, Oral cancer og andre orale infektioner og sygdomme. Stress, dårlig mundhygiejne, tilstoppet hud på tungen forårsager hævelse og bump.

Som vi alle ved, er forebyggelse det bedste middel og det gælder også for tandpleje. Hvis du allerede oplever smerte eller ubehag med disse bumser, kan du spørge, hvordan du hurtigt kan fjerne bumser på tungen? Din søgning slutter her. I denne artikel har vi sammensat nogle af de effektive retsmidler for at slippe af med disse smertefulde bump.

Hvordan man behandler acne på tungen:

Følgende er et par hjem retsmidler for bumser på tungen.

1. Min Leaves Wash:

Dette er meget godt til behandling af bumser på tungen, som er meget smertefulde.

 1. Mint blade kan knuses og så kan det gurgles og holdes uden at sluge dette. (Dette er ikke skadeligt ved indtagelse, men det bør holdes over hævelsen, der dækker de smertefulde bump.)
 2. Dette bør opbevares i ca. 15 minutter, og du kan bruge koldt vand til dette.

Dette lindrer smerten, men det er ikke meget nyttigt til behandling af disse.

2. Gurkemeje Indsæt:

Dette kan bruges fra køkkenet. Næsten alle typer retter i dette land er lavet med gurkemeje derfor; Dette er en meget almindeligt fundet ingrediens i vores husstand. Dette er også meget naturligt. Effektiviteten af ​​dette afhænger imidlertid af pulverets kvalitet. Dette bør være af god kvalitet for bedre effektivitet.

 • Lav en pasta med gurkemeje.
 • Anvend derefter på det smertefulde område. Dette bør ikke indtages.
 • Prøv at holde dette i ca. 15 minutter uden at sluge vand.
 • Skyl med vand.

Det er en af ​​de perfekte behandlinger af gurkemejepasta til bums i tungen.

Se mere: Pimple In The Ear

3. Gurkemeje og bagesoda:

Begge disse ingredienser kan være nyttige.

 1. Bland ½ tsk forholdet gurkemeje og bagepulver og derefter lavet til en pasta med vand.
 2. Dette kan anvendes på hævelsen i munden i samme proces som tidligere nævnt.
 3. Lad det stå i 15 minutter før skylning.

Må ikke spise eller drikke noget i de næste par minutter. Det er et godt middel til bumser på tungen.

4. Aloe Vera Juice:

Skyl munden med aloe vera juice, som indeholder anti svampe og anti bakterielle egenskaber. Dette er også en astringent og kan derfor hjælpe med at berolige hævelsen. Dette kan være ganske godt og reducerer også smerten om et par minutter.

 1. Udtræk gelen af ​​planten af ​​saften indeni.
 2. Indsæt på hævelsen eller den betændte del af munden.
 3. Lad det stå i ca. 15 minutter.
 4. Skyl det af med vand.

Det er ikke tilrådeligt, at mad eller efter skal indtages i mindst 20 minutter efter det. Dette er en af ​​de bedste hjem retsmidler for bumser på tungen.

5. Gurkemeje og Honning:

Dette er for de mennesker, der ikke kan lide smagen af ​​gurkemeje med bagepulver eller kun gurkemeje. Honning indeholder også svampegenskaber og kan nemt bruges. Men dette bør ikke sluges og bør holdes over bumpen.

 • Bland gurkemeje med honning.
 • Påfør det over bumpen.
 • Lad dette være i ca. 6 minutter.
 • Skyl af med vand.

Det er dog tilrådeligt ikke at drikke vand i 20 minutter efter dette.

Se mere:Hvordan man kan slippe af med brystacne

6. Cayenne Peber:

Dette er til stede i mange mund beroligende slik. Dette har beroligende egenskaber på grund af tilstedeværelses æstetisk capsaicin. Dette kan bruges over rødhedsområdet for at lette nerverne. Dette vil hjælpe med at lindre smerten øjeblikkeligt, og så kan en person blive lettet.

 • Påfør cayenne peber på bumpen.
 • Lad det stå i omkring 15 minutter, og så vil nerverne slappe af.
 • Dette kan også bruges med honning. Honning kan virke med dets mikrobielle egenskaber.

7. salvie blade:

 1. Lav en pasta efter kogning af disse blade i et par minutter.
 2. Påfør dette på bumpen, og dette kan hjælpe med at berolige hævelsen.
 3. Intet bør spises eller sluges i ca. 20 minutter efter dette.

Dette er det bedste middel til acne på tungen.

Disse bumser eller bump er ikke truende på nogen måde, men du kan gøre mange ting for at holde den under kontrol. Prøv at gurgle med saltvand, drik masser af vand for at blive hydreret, en god oral hygiejnehygiejne er ekstremt vigtig og tage kosttilskud for at imødegå virkningen af ​​disse bumser. Undgå fedtsyre, sure og allergisk forårsagende fødevarer. Alternativt kan du forsøge at sutte på en isterning til midlertidig lindring, da det har tendens til at dumme smerten. Endelig, så fristende som det måtte være, skal du ikke pope disse bumser til enhver pris; du risikerer at sprede bakterier i munden.

Bliv glad og sund!

Se mere: Bumser på læber

Billedkilde: Lukkermateriale 1.

Pin
Send
Share
Send