Skønhed og mode

Top 9 Virkninger af Koldt Vejr

Pin
Send
Share
Send


Snefald, snedækkede træer, vind! Ser det ikke smukt ud? Alt dette gør et dejligt vinterligt billede. Hvis du kan lide koldt vejr, er det meget vigtigt for dig at kende de dårlige virkninger af koldt vejr på dit helbred. Det kolde vejr kan desuden medføre en ikke så behagelig trussel. Koldtemperaturer er i stand til at skabe fare for sygdom plus skade for en og alle, men hovedsagelig modtagelige populationer er unge, kronisk syge og ældre voksne. Således har jeg i denne artikel udforsket en liste over visse kolde vejrrisici for at være opmærksom på din familie.

Top 9 Virkninger af Koldt Vejr:

1. Frostnip:

Det er den mildeste type frysende kold skade. Det sker så hurtigt som ørefløjter, kinder, næse, fingre, ellers er tærne bare koldt samt det øverste lag af en hudkøl. Membranen i det overdrevne område bliver hvid, og det kan opleve følelsesløshed. Det øverste lag af huden føles fast, men det dybere væv føles stadig normalt (blødt).

2. hjerteanfald:

Du skal vide, at hjerteanfaldene er hyppigere om vinteren. Dette kan skyldes, at kolde snaps øger blodtrykket plus pladser mere skade på hjertet. Desuden skal dit hjerte desuden arbejde hårdere for at holde kropsvarmen, mens det er koldt. Det kolde vejr sænker hjertets blodforsyning, mens anvendelsen øger efterspørgslen efter det. Denne forskel mellem forsyning sammen med efterspørgsel kan også rodangreb på brystsmerter.

3. Trenchfoot:

Det er defineret som "vådkoldsygdom" som følge af længere erfaring i et fugtigt ellers vådt miljø fra over frysepunktet til ca. 10 ° C (50 ° F). Afhængig af temperaturen kan en begyndelse af symptom være fra et antal timer til flere dage, men gennemsnittet er 3 dage. Trækfødder er ekstra tilbøjelige til at finde sted ved lavere temperaturer, mens en nedsænkningsfod sandsynligvis forekommer ved højere temperaturer plus længere eksponeringstider.

Se mere: Sunde vaner for god sundhed

4. Astma:

Dette er en yderligere betingelse, som kan forværre om vinteren. Ånde i koldt; tør vinterluft kan udløse bronkospasmer - sammentrækning af luftpassagen i lungerne.

5. hypotermi

Hypotermi opstår, mens din kropstemperatur falder til 95 grader F (35 grader C) ellers mindre plus kan være dødelig, hvis det ikke opdages hurtigt og behandles korrekt. I tilstand dækker du hypotermi; du vil først lide af kulde, ryste og blive offentligt tilbagetrukket.

6. rystende

Det er en refleks muskel bevægelse med det formål at lave varme. Gennem en stærk vilje kan du afbryde handlingen, men ikke for længe. Intense rystelser kan øge varmeproduktionen med op til 5 gange.

Se mere: Bedste tandpasta til tænder

7. Frostbite:

Dette er en hyppig skade forårsaget af kontakt til forkølet ellers ved kontakt med utroligt kolde genstande (især dem, der er fremstillet af metal). Frostbit forekommer, når vævstemperaturen falder under frysepunktet (0 ° C / 32 ° F), ellers når blodgennemstrømningen er blokeret. Frostbite er i stand til vedvarende at skade kroppens væv, såvel som alvorlige tilfælde kan lede til amputation. Frostbite kan give et tab af følelse plus farve i de berørte områder, for eksempel næse, kinder, ører, hage, fingre eller ellers tæer.

8. Forkølelse med influenza:

Husk, at kolde temperaturer virkelig kan lede til en forkølelse ved at begrænse frigivelsen af ​​infektionsbekæmpende hvide blodlegemer inde i nasalgangen, hvor koldt virus de fleste ofte går ind i kroppen. Desuden viser undersøgelsen, at influenzaviruset er ekstra stabilt plus forbliver i luften længere, mens luften er kold plus tør.

Se mere: Sådan testes dine blodsukker niveauer

9. Chilblains:

Disse er den milde kold skade forårsaget af langvarig og gentagen eksponering i et antal timer til lufttemperaturer fra at overskride frysning (0 ° C eller 32 ° F) til så højt som 16 ° C (eller ca. 60 ° F). Inden for det overdrevne hudområde vil der være rødme, puffiness, prikken, plus smerte.

Billedkilde: 1

Se videoen: Britney Spears - . .Baby One More Time Official Music Video (Juli 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send