Skønhed og mode

Top 7 Neutrogena Sunscreens

Pin
Send
Share
Send


Neutrogena er et amerikansk kosmetik mærke, der producerer hudpleje og hårpleje produkter. Fra sit varierede udvalg er der 7 solcreme til rådighed af mærket.

Populære og bedste neutrogena solskærme i Indien:

Lad os se på de øverste Neutrogena Sunscreens.

1. Neutrogena CoolDry Sport Solcreme Lotion Bred Spektrum SPF 30:

Neutrogenas CoolDry Sport Solcreme Lotion med et bredt spektrum af solbeskyttelsesfaktorer på 30 beskytter huden mod UVA og UVB stråler fra solen selv under intense og barske forhold. Denne solcreme lotion er formuleret med mikro mesh teknologi, som gør det muligt for sved at passere og fordampe væk, hvilket gør det vandtæt og svedtæt. Tekstur af solcreme lotion er let på huden og absorberer hurtigt i huden. Det er olie og PABA gratis. Den er også tilgængelig med en variant af SPF 70.

2. Neutrogena Ultra Sheer Dry-touch Sunblock SPF 50+:

Den ultra-rene tørrør solstik med solbeskyttelsesfaktor på 50 + ved Neutrogenas hus er sandt for sit navn. Det er meget let, og når det påføres, bliver det usynligt på huden. Det er så uigennemsigtigt. Da solnedgangen er oliefri og vandtæt, bliver den absorberet dybt inde i huden og gnider ikke let, selv under meget fugtige forhold. Dette solnedgang er også fantastisk, før du tager en svømmetur. Den har også en lys og frisk duft og er tilgængelig med variabler af SPF 30, SPF 45, SPF 55, SPF 70, SPF 85 og SPF 100+.

3. Neutrogena Sport Face Oliefri Lotion Solcreme Bred Spektrum SPF 70+:

Den oliefrie lotions solcreme med et bredt spektrum af solbeskyttelsesfaktor på 70+ af Neutrogenas Sport Face-sortiment er formuleret med Helioplex-teknologi, der kan modstå kraftfulde aktiviteter. Det er et skjold til både de skadelige udstrålinger af UVA og UVB stråler fra solen og er sved og vandtæt, hvilket betyder, at det ikke gnider ud, sveder eller tørres let væk, når det påføres. Det tilstopper ikke porer og forhindrer breakouts. Bortset fra at være oliefri er det også PABA gratis. Denne solcreme lotion er mest velegnet til olieagtige hudtyper.

4. Neutrogena Clear Face Liquid Lotion Solcreme Broad Spectrum SPF 30:

Neutrogenas Clear Face Liquid Lotion Solcreme med et bredt spektrum af solbeskyttelsesfaktorer på 30 er specielt formuleret til at beskytte huden mod skadelige UVA- og UVB-stråler uden at forårsage brud på aknehårede hud. Krops tekstur er let og vandig, som absorberer perfekt i huden og efterlader den med en mat finish. Det er specielt velegnet på ansigtet. Solcreme lotionerne er infunderet med Helioplex teknologi og lukker ikke porer, er olie og duftfri. Den er også tilgængelig i en variant af SPF 55.

5. Neutrogena Beach Defense Solcreme Lotion Bred Spektrum SPF 30:

Neutrogena's Beach Defense Solcreme Lotion med et bredt spektrum af solbeskyttelsesfaktor på 50 er også tilgængelig i en variant med SPF 70. Det er klinisk bevist, at denne solcreme lotion beskytter huden mod hårde sommerelementer, der forhindrer alle tegn på solskader. Den er formuleret på en sådan måde, at den beskytter mod UVA- og UVB-stråler og giver beskyttelse selv i de lange udsatte timer i solen. Det er let og absorberer hurtigt ind i huden. Den er også oliefri og tilstopper ikke porerne.

Se mere: Vandtæt solcreme

6. Neutrogena Age Shield Face Lotion Solcreme Broad Spectrum SPF 70:

Age Shield Face Lotion Solcreme med et bredt spektrum af solbeskyttelsesfaktor på 70 af Neutrogena er formuleret med Helioplex teknologi og beskytter huden mod både skadelige UVA og UVB stråler fra solen. Solcreme er en blanding af kraftige antioxidanter, der hjælper med at bekæmpe de forskellige tegn på aldring. Den er oliefri og tilstopper ikke porerne sammen med at være PABA fri. Solcreme lotion er let og føles ikke fedtet på huden, når den påføres. Den er også tilgængelig i en variant af SPF 110.

Se mere: Lakme solcreme til fedtet hud

7. Neutrogena Sensitive Skin Solcreme Lotion Bred Spektrum SPF 60+:

Neutrogenas følsomme hud solcreme lotion med et bredt spektrum af solbeskyttelsesfaktor på 60+ er specielt velegnet til følsom hud og føles ultra-lys og ikke fedtet på huden, når den påføres. Det er infunderet med Pure Screen teknologi, der hjælper med at opnå allergivenlig, duftfri, oliefri og vandtæt solcreme, der passer perfekt til følsom hud. Det er også PABA fri og beskytter huden mod UVA og UVB stråler.

Se mere: Solcreme til mænd

Billeder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7.

Se videoen: My Top 7 MINERAL Sunscreens Brown Skin-Friendly! No Ghost Face! (Oktober 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send