Skønhed og mode

30 nye stilarter af herretøj i mode til 2018

Pin
Send
Share
Send


Skjorten er en nødvendig og efterspurgt type tøj, når det kommer til Mænds daglige tøj. På markedet findes der forskellige typer af skjorter, som passer efter dine valg. Mænd som udflugt, udflugter, strandture osv. De føler sig bedre i skjorter end T-shirts. Bredt udvalg af forskellige typer skjorter er tilgængelige efter eget valg.

Mens du køber en skjorte, så behøver du ikke bekymre dig om budgeten, fordi fra lave til høje priser kan du vælge flotte skjorter i dit budget. For det meste foretrækker mænd at handle med venner, så de også kan vælge venner valg. Komfortabel skjorte tilpasning på skulder, bryst og arme end T-shirts. Der findes forskellige mærker til skjorter, du kan vælge fra en bred samling af præsentationsmærker. Online shopping er den bedste mulighed i denne type tilstand, du får en god mulighed på ét sted.

I gammel tid brugte mænd normalt en type slags skjorter som lange fulde og halve ærmer. Dengang var mændene travlt med at arbejde hele dagen, så de brugte skjorte med en kombination af fulde bukser. Efter få år kom internationalt vestligt slid på markedet med forskellige sorter, mens skjorte skjorte valg ændredes. De fik gode muligheder i henhold til sæson og lejligheder, festtøj, regelmæssigt slid, fritidstøj eller designer slidstykker til skjorter til mænd. Mænd bærer Shirt dag ind og ud for at matche efterspørgslen Der er mange typer og slags skjorte design på markedet.

Indhold:

  Shirts til mænd - Hot og Smart Looks

  Her er 30 flotte skjorter til mænd, som "han" burde helt sikkert være opmærksom på !!

  1. Formelle Almindelige T-shirts til mænd:

  Formelle skjorter i mænds garderobe skal ses, at mænd kan lide at bære skjorte mere almindeligt end i en passende opstigning. For at få et formelt udseende, bærer mænd en fuld normal passende skjorte med et par formelle bukser og bælter.

  2. Formelle Fullærmet Slim Fit Men Shirts:

  Slim fit shirts bruges mest af unge og mænd, der er med til at fremvise deres gym trænet krop. Slank pasform anbefales generelt til mænd med perfekt kropsform. Denne skjorte passer korrekt på skulder, bryst og arme. Mænd, der ser på deres fitness, foretrækker denne type skjorte.

  3. Kausal Slim Fit Men Shirts:

  Casual skjorter leveres i mange fangstfarver, som passer godt med jean eller et par chinoer. Den slanke montering vil have en krammeffekt, der bæres af små og mellemstore mænd. Varianter fås i forskellige størrelser. Mærker er også tilgængelige på markedet. Du vil få denne type af skjorter til unge i deres budget.

  4. Casual Half Sleeve Shirt til mænd:

  Casual skjorter er mere almindeligt båret af alle aldersgrupper, da det er sårt behageligt end normale T-shirts. Denne type af halskæde casual skjorter leveres i regelmæssig form med design som tjekket, terning eller endog almindelig. Afslappet halv ærme vil være godt valg til daglig brug. Hvis du planlægger udflugt eller shopping, kan du bære dette med jeans eller bukser.

  5. Iron-Free Formal Herre Shirts:

  I dette hektiske og travle liv vil mænd gøre det nemt ved at undgå at stryge skjorter hver dag, især hvem der er single. Denne type skjorter er fremstillet af bomuld og syntetisk kombination, som hjælper med at forhindre knusning af materialet og har den fordel at genbruge den igen.

  6. Kontrollerede Formelle Halv-Skjorte Shirts Herre:

  Halvtjekket designede skjorter er et af de ældste design, der stadig er i trend. Halve ærmer skjorter kan bruges som daglige kontor slid shirts samt en for enhver virksomhed formelle fester. Denne skjorte mænd kan også bruge til regelmæssig brug. Kombination med bukser passer på forskellige tjekkede skjorter. Halv ærme passer til fitness mænd.

  7. Stripped Half Sleeve Shirt til mænd:

  Dette er et andet design, der er populært blandt mænd, der også er et ældste design, der stadig er populært blandt middelalderen mændemængde og meget solgt på markedet. Dette design er for det meste slidt som formelle skjorte sammen med formelle bukse og slips.

  8. Kontrolleret Formel T-shirt til mænd:

  Fuldtrøjer er også den mest foretrukne type skjorte til enhver form for lejlighed. Først på listen er almindelige skjorter og det næste mest almindelige design er det kontrollerede mønster. Kontrolerne kan være af forskellig størrelse og længde. Der er mange farver til rådighed i dette design.

  9. Forår grøn farvet shirt mænd:

  Den pulserende grønfarve, der passer godt til formularer, er slidt rundt forårssæsonen, som mest svarer til klimaet. Denne foråret grøn farve kan bæres som den formelle skjorte med fuld håndmuffe eller halv hånd med foldbare manchetter.

  10. Plain White Linen Shirts til mænd:

  Linnedtrøjer er det mest behagelige materiale, der bruges i sommersæsonen. Dette materiale giver en rig og en royal finish. Den almindelige hvide farve bruges mest til enhver form for lejlighed.

  Se mere: Denim Shirt Men

  11. Vandret Stripped Half Sleeve Casual Shirt:

  Horisontale striber passer godt til enhver farve og kropsform. Denne fordel gør livet let for mænd. Gutterne bærer det sammen med et par chinoer eller shorts. I løbet af sommeren er bomuld vandret strippet skjorte meget almindeligt.

  12. Horisontale Stripped Formelle Herre Shirts:

  Formelle vandrette skjorter almindelige i regelmæssig og slank pasform. Slim fit shirts er plukket af kropsholdte mænd. Mænd, der er highted, kan bruge denne type skjorte. Formel skjorte, der er nyttig til dem på kontormøder, seminarer eller daglig tøjpleje. Regelmæssigt slid er almindeligt blandt mellem til stor kropsform.

  13. Plain Button Down Shirt til Gents:

  Den mest almindeligt set design i nay klud showroom er almindelig knappen ned skjorter. Forskellen mellem den normale skjorte er, at krave stivheden opretholdes hele dagen, da den lille knap holder dem stramme, som ses omkring siden af ​​kraveenden.

  14. Checked Grandad Down Shirt:

  Til sommer er denne designet krave den bedste, som hjælper med at forhindre udslæt og kløe forårsaget af den normale krave, der klemmer halsområdet. Grandad krave er fastgjort ved kanterne med knappesystemet.

  15. Seneste mærkevarer til mænd:

  Trykte skjorter er blandt de første på listen til fritidstøj. Udskriften kan være af et hvilket som helst design, enten geometrisk, dyret udskriver billedet af enhver berømt personlighed. Du vil få denne type trykt skjorte i halve eller hele ærmer, prøv denne skjorte med bukser eller jeans. Du vil helt sikkert få opmærksomhed fra dine venner.

  16. Mænds Full-Sleeve Plaid Skjorter:

  Plaid shirts er de mest komfortable skjorter ved siden af ​​sengetøj på grund af materialets blødhed. Plaited shirts er cross-line design lavet af tartan stof, designet ved brug af Flannel materiale, der er et blødt materiale fra brønd. Det er nu en dag lavet form uld, Syntetisk fiber materiale.

  17. Plain Denim Jean Shirts til mænd:

  Enhver form for jean materiale ses altid i mænd og kvinder garderobe. For mænd uden et par jean liv, start ikke. Med det designede designerne jeanmaterialet i en skjorteform, der almindeligvis blev brugt som afslappet og semi-casual outfit.

  18. Trykte Jean Gents Shirts:

  Udskrivning på jean er en vanskelig opgave, men designere har bragt mange t-shirts ud med simple printdesigner. Designene kan være af animalsk print som hestudskrivning. Brid print og også honningbi print. Størrelsen på printet til herreskjorte er lille til medium.

  19. Patcharbejdet Jean Shirt til mænd:

  Patchwork design er meget enkel designet skjorte, som endda kan gøre mig hjemme med en enkel patch designet. På markedet er der meget smukt designet patched lommer eller patched hånddesign, der matcher godt med revet jean effekt.

  20. Hot Look Faded Jean Shirt:

  Faded jean eller den blege jean effekt er i trend blandt den yngre generation. College går drenge eller mænd kan bruge denne type jean shirts til udendørs udflugt. For vintersæsonen kan mænd også foretrække denne skjorte. Denne blegende virkning giver et dobbeltfarvet udseende, der gør det mere udestående og attraktivt i en skare.

  Se mere: Sort Shirt Pattern

  21. Duo farve Shirt Man:

  Dobbeltfarvede skjorter kan også være afslappet farvede skjorter på grund af dets design og outlook. Farvekombinationen kan både være subtil og højfangende. Farven på toppen er forskellig fra bunden af ​​skjortematerialet

  22. Gents Trykt Mansjett Shirt til Office:

  Manchet er en vigtig del af trøjen, som giver et mere tiltalende udseende, når det fremhæves ved at give en kontrastfarve eller et trykt design. Det trykte design kan være af farvede linjer eller farvet geometrisk print, der fremhæver den glatte skjorte.

  23. Branded Collar Twisted Shirt:

  Trenden med at have stive kraver har ændret sig til buet krave, som også forbliver stiv, selv om den er snoet. Endene af kraven krøller sidelæns og bevarer den samme position. Denne type krave designet skjorte bruges som formell slid shirt.

  24. Traditionelle Khadi Skjorter til mænd:

  Khadi materiale er meget kompatibelt materiale om sommeren, hvilket hjælper med at absorbere sved let. Dette materiale giver en afkølingseffekt, når den bæres. Farverne er generelt subtile med den færdige knap i træ i modsætning til den bløde almindeligt farvede skjorte.

  25. Skinnende skjorter til mænd i bryllup:

  Skinnende skjorter kaldes også som bryllupskjorter lavet af kanchipuram silke båret af mænd på enhver festlig lejlighed, især under bryllup. Denne type af skjorter er almindelig skjorte med fuld ærme kan også tilpasses som halv ærme.

  Se mere: Almindelig hvid skjorte

  26. Gents Shirt med Buttoned Pocket:

  Lommestilen er forsvundet for at genindføre lomme skjorte mode, nu designere har bragt i knappen lomme design. Dette design bliver ikke en mode, men hjælper også med at sikre værdifulde genstande i lommen uden risiko for at falde.

  27. Arm Green Camo Mænd Fashion Shirt:

  Hærens design er også meget berømt i designet tøj. Denne camouflageeffekt af hærgrøn print på en skjorte har en stor afhængighed blandt mænd. Denne trykte skjorte giver en fed udseende. Ungdommer ses almindeligvis iført denne skjorte til enhver tilfældig møde.

  28. Paisley Print Regular fit Shirt:

  Dette er en typisk udskrift af persisk oprindelse. Denne print har et grøntsagsformet motiv i et dråbe design. Dette design er trykt i stedet for vævet manuelt. Dette print går godt med et syntetisk materiale. Denne form for skjorte bruges som semi-afslappet fest slid langs et par jean.

  29. Mens Satin Cloth Skjorter:

  Mænd, der kan lide skinnende endnu en moderne outlook designet skjorte derefter sateen skjorter er de bedste. Sateen skjorter er normalt almindelig med stive manchetter og hængende krave design. Denne type skjorte bruges også til mange lejligheder, især under modtagelse.

  30. Oversized Shirts til Guys:

  Ungdommer, der er i at have en cool fyr udseende. Så disse overdimensionerede skjorter, der har et faldende skuldermønster, og længden falder ned ned i hoften er den, man skal tænke på. Denne type skjorte er parret op en rippet jean.

  31. Embroidery Style Herreshirt:

  Broderi skjorter er i dag kombineret med designet manchet skjorte eller duo farvede skjorter, hvilket gør t-shirt mere trendy end en simpel broderi skjorte. Designene kan være enkel linje eller en sommerfugl print eller kan endda skrive en gang navnet på trøjen.

  Mænd kan få forskellige valg i hans valg af skjorter, mænd vil få det bedste udseende med kombination af blå eller sorte jeans. Bukser er for gode muligheder for skjorter. I stedet for T-shirts får man en behagelig følelse med tøjpleje. I enhver sæson kan mænd vælge efter eget valg, skjorter er også gode til daglig slitage.

  Brandede skjorter hovedsagelig i højere omkostninger, men i dit budget får du gode muligheder i lavt budget. Foretrækker indkøbscenter eller online shopping til skjorter, der får du sorter i skjorter med dine størrelser. Mænds skjorte design vil altid fortsætte med at vokse op, men mænd derude bør fortsætte med at opdatere den nyere trend og holde styr på den moderniserede æra. At følge den traditionelle påklædning er også en vigtig faktor, der kan vises ved at bære en skinnende pattu skjorte eller en khadhi plain skjorter til enhver festlig sæson.

  Forsøger at oprette din newline af skjorte kollektion ??? Så fortsæt med at tilføje en manchet designet skjorte eller en Checked grandad down Shirt ind i listen.

  Pin
  Send
  Share
  Send