Skønhed og mode

Top 3 Metoder til, hvordan man laver en Bangle Box hjemme

Pin
Send
Share
Send


Bangle box er et must for at holde vores bangles sikkert i længere tid. Smukke armbånd lavet med gnistre eller glas eller armbåndene, der bliver beskadiget med det hyppige tryk på andre ting, har brug for særlig opbevaring. Vi kan nemt få bangle kasser fra butikkerne, men ved du det? Det er også meget nemt at lave bangle boxen hjemme i få trin og også med materiale, der findes i vores hjem. Midler, vi kan gøre de bedste bangle kasser ud af affald.

Der er så mange forskellige og nemme ideer til at lave smukke armbånds bokse til din daglige armbånd. Bangle kasse fra gamle aviser, karton bangle boks og fra gamle frysere og fra gode gamle sko bokse er nogle meget smukke ideer.

3 håndlavede måder at lave Bangle Box hjemme:

Diy Bangle Box er en nem proces til at lave hjemme. Her præsenterer vi 3 forskellige måder at lave brudebokse ved hjælp af papirer.

1. Bangle Box Fra Old News Papers:

Har du nogensinde tænkt på, hvordan man laver en bangle box hjemme og det også med gamle aviser? Så her er vejen til at gøre brug af gamle aviser og lave en attraktiv armbåndsæske.

Ting du har brug for: nyhedspapirer, lim, saks og tykke papirer

 • Først og fremmest ruller nyhedsbrevene i tynde ruller af samme størrelse. Du kan tage et enkelt papir til hver rulle.
 • Tag nu et rektangulært formpapir af enhver størrelse, du vil have, og hold avisrullerne en efter en i rækkefølge ved hjælp af lim.
 • Når hele papiret er dækket med papirruller, skåret dem i en størrelse og lim den endda på toppen af ​​det med vand og limblanding.

 • Tag nu to papirer skæring af formen af ​​U, den ene side flad og den anden side rundt. Hold avisrullerne på samme måde som vi gjorde ovenfor, men på begge sider af papiret.

 • Når de tre papirer rullede dele er tørret og stiv, kan du nu samle dem i en armbåndsæske. Skær den cirkulære del af de små dele af de tilsvarende to papirer.
 • Nu en ved at tilslutte delene med superlim og derefter farve boksen med din yndlingsfarve og oprette en smuk bangle box.

En smuk bangle box er klar til dig, og ingen kan nogensinde fortælle fra, hvad du har lavet boksen fra.

2. Bangle Box Fra Bølgepapir:

Bølgepapir er så attraktive i udseende, hvis du forestiller dig at lave kreative ting ud af det, er der fantastiske ideer. Der er mange ting lavet af bølgepapir, der kan hjælpe dig på mange måder. Lad os lave en attraktiv håndlavet armbånds box ud af sådanne smukke papirer.

Ting du har brug for: bølgepapir farverige papirer, kortkort, sakse, lim, et rundt lille rør og bånd

 • Skær kartonarkene i en smuk rund form, der er lidt større end størrelsen af ​​armbånd, du vil opbevare.
 • Nu dækker kortbrættet med farverige strimler. Du kan endda dække det helt med farverige papirer, hvis du ønsker det.

 • Du kan tage et paprør af papirruller til at holde armbåndene inde i kassen.
 • Stik nu de bølgede papirer til de runde kortbrædder hver på den ene side.
 • Og din smukke, enkle armboks er klar inden for få sekunder. Vedhæft et bånd for at holde bangle boksen lukket og for at gøre den åben.

En bangle box med en farverig tekstur kan være i din garderobe for hvert af dine armbåndsæt.

Se mere: Punjabi Bryllup Bangles

3. Bangle Box Fra En Tom Tape Roll:

Har du nogensinde tænkt på at lave en bangle box ud af brugt tape rulle. Ja en færdig stor tape rulle kan give dig en smuk kasse for at holde dine armbånd sætte sikkert i din garderobe og selv når du er ude; det er sikkert i din bagage. DIY bangle box ideen vil helt sikkert blive elsket og beundret af folk der ser det.

Se mere: Brude Bangles Set

Ting du har brug for: en tom tape rulle, pap stykker og dekorative ark efter eget valg, lim, saks og magnet.

 • Tag den tomme tape rulle og skær den i to stykker i forholdet 3: 1, så du kan give det en form af bunden og dækslet.

 • Tilslut nu igen en af ​​enderne af begge stykker med et stærkt tape, fordi det bliver let at åbne og lukke armbåndsæsken.
 • Efter tilslutningen af ​​de to dele skal du dække overfladen med hvidt papir eller skum for at give et lignende udseende til kassen.
 • Placer magneten på enderne af stykkerne, så den bliver lukket, når den er tæt på hinanden, og sørg for, at den ikke vises udenfor og ikke engang bliver for meget lukket inde i skummet.
 • Dæk det nu med smukt farvet eller dekorativt papir, du har valgt til din armbåndsæske.
 • Tag nu to runde papplader af størrelsen på båndrullen og dække dem med dekorative papir. Du kan tage lignende farvepapir eller en kontrastfarve efter eget valg.
 • Deltag i begge kartonstykker på begge sider af båndrullen og luk armbåndsæsken i sidste trin.

Så din smukke single bangles kasse er klar. Det er så nyttigt, når sådanne små kasser altid er der for dine forskellige sæt armbånd, der holder dem adskilt. Med sådanne enkle ideer, der gør bangle-kasser hjemme, er det blevet nemt og sjovt.

Se mere: Bangles Designs For Bridal

At lave kreative genstande hjemme fra ting, der kun er tilgængelige indefra i huset, er en ting med kreativitet i dit sind. Enkle og sjove ideer, som også kan være nem forståelse for små børn, findes fra DIY kreative ideer. Bare forestil dig at gå ud for et ægteskab, og du skal tage armbånd i din taske løs og usikker! Prøv at gøre smukke armbånds boks ud af alt hvad du har i dit hus. En lille smule ny ide og tricks, du kan få dig til en fremragende bangle box. Vi kan lave smukke armbåndsse fra gamle nyhedsbreve. Her er nogle få trin, du kan følge for at få det bedste ud af affald til virkelig.

Billeder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7.

Se videoen: How Girls Get Ready - Realistic Get Ready With Me! (Oktober 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send