Skønhed og mode

Sådan bruger du kanel til diabetes?

Pin
Send
Share
Send


Undersøgelser og detaljerede undersøgelser over hele verden har etableret en dybt rodfæstet forbindelse mellem diabetes og kanel. Hvor diabetes er en frygtelig sygdom, er kanel en af ​​de mest effektive naturlige helbredelser for denne sygdom. Man må kun fastslå metoden og mængden af ​​denne naturlige form for medicin. Før vi dykker ind i detaljerne om brug af kanel, lad os forstå vores problem individuelt - Diabetes og dets opløsning - Kanel.

Hvad er diabetes?

Meget er blevet undersøgt om diabetes, og der er detaljerede videnskabelige definitioner om det, men i simpelt sprog er det en sygdom, hvor i enten insulinniveauerne bliver forstyrret med bugspytkirtlen, der producerer utilstrækkelige mængder, eller der er ikke noget respons fra cellerne til den eksisterende insulin. Blodsukkerniveauerne øges eller formindskes ved at hæmme den regelmæssige metabolisme af kroppen. Der er to typer diabetes type 1 og type 2. Denne sygdom har ikke en permanent helbredelse, men der er flere naturlige midler til at holde den i kontrol.

Se mere: Er kokosvand godt for diabetikere

Hvad er kanel?

Det er et krydderi, der er fremstillet af de tørrede ekstrakter af de indre lag af barken af ​​kanel-træer, der stammer fra Sri Lanka. Dette krydderi bruges til at tilføje en særskilt smag til både søde retter samt sødmefulde fødevarer. Det har også medicinske værdier, da det har vist sig at give pusterum i flere lidelser og sygdomme som diabetes.

Forbindelse mellem diabetes og kanel:

Kanel har vist sig at være en af ​​de perfekte kur mod diabetes, da den stimulerer cellereceptorerne, som derefter reagerer hurtigere på insulin. Dette gøres muligt ved at aktivere visse enzymer, som fremdriver cellerne til at reagere. Dybest set forbrug af kanel nedbringer blodsukkerniveauet og holder dermed en tab på diabetes. Kanel indeholder også polyfenoler, der er stærke antioxidanter, så brugen af ​​kanel sikrer forebyggelse af dannelsen af ​​frie radikaler, der besværliggør diabetiske mennesker.

Passende dosis kanel til helbredelse af diabetes:

En fjerdedel tsk kanelpulver forbrugt dagligt er tilstrækkeligt til at sænke blodsukkerniveauet. Dette svarer til 2 til 4 gram kanel. Det kan føjes til ikke kun drikkevarer, men også søde retter. Det er bedst, når det er gennemblødt i varmt vand og forbruges i form af te.

Se mere: Er Papaya godt for diabetikere

Fordele ved kanel til diabetes:

Kanel er bevist at være yderst gavnlig til behandling af diabetes med succes. Det giver meget bedre resultater end konventionelle allopatiske medicin. Kanel er kendt for at regulere sukkerindholdet i en krop, da den indeholder MHCP eller methylhydroxychalconepolymer, som har tendens til at efterligne insulin, hvilket fører til en stigning i sukkerindtaget. Det er effektivt til både type 1 og type 2 diabetes og er også gavnlig for både voksne og børn.

Andre fordele ved kanel:

Behandling af diabetes er en specialitet til kanel, men der er mange andre fordele ved kanel. Det virker vidundere til behandling af hoste, kulde og influenza lige så effektive i behandling af diarré og brystbelastning. Det har antiinflammatoriske og antioxidante egenskaber, der hjælper med at reducere og forebygge kroniske sygdomme. Det er også anti-aldring i naturen.

Se mere: Hvordan man bruger fenugreek frø til diabetes

Ulemper:

Selvom kanel har vist sig at være et effektivt middel til behandling af diabetes, er en væsentlig bivirkning, at når den indtages i høje doser, producerer det coumarin, der er blodfortynder. Det er også kendt at forårsage forstoppelse for følsomme personer. Så i stedet for at forbruge kanel direkte er det tilrådeligt at stejle det og derefter bruge for at undgå kumarin, der ikke er opløseligt i vand.

Personer, der lider af diabetes, har en grund til at være lykkelige, hvis de bruger kanel som et middel, da det har ubetydelige bivirkninger og er kendt for at være mest effektive at kontrollere sukkerindholdet. Men det ville være meget tilrådeligt at konsultere en læge, før du bruger kanel til at kurere diabetes.

Pin
Send
Share
Send