Skønhed og mode

Vidya Balan i Saree - vores top 9

Pin
Send
Share
Send


Vidya Balan er den perfekte stereotype indiske skuespillerinde, en af ​​de tidlige veteranske skuespillerinder fra hele tiden, yndefuld og sikker. At være plus størrelse, har hun altid omfavnet indiske kulturer. Faktisk ser denne "kahaani" hitmester sig latterligt godt, når han er sammen med traditionelle dragter, og derfor var tiden inde på listen over alle saree-observationer, vi var både begejstrede og spændte. Den første indiske påklædning, der kommer ind i vores tanker, når vi siger etnisk er den rigtige saree, et enkelt smukt stykke tøj, der er fantastisk indpakket omkring kroppen, der danner et smukt stykke. Her er en sådan liste.

1. Designer wear:

Som mange andre elementer i universet, der falder på plads, gør Vidya Balan og hendes team med saree også. Vidya har altid været en fan af etnisk slid og derfor i Vidya Saree så Vidya ganske elegant og yndefuldt. Sareen er hovedsagelig i sort, det meste af det, med pallu til sareen, der viser en temmelig glansig metallisk nuance.

2. Den bløde rød:

Når det kommer til Vidya, er hun sporty som altid, men her bortset fra hendes boblende personlighed er den anden ting, der tiltrækker vores peepers, den brændende vermillion red saree i en lysende farve. Sareen er en almindelig prøve af, hvordan skønhed kan portrætteres uden ornamenter. Men for at tilføje noget krydderi tilsættes en lille gylden ramme.

3. Etnisk guld:

Sort er en af ​​de mest foryngende farver, der simpelthen ville være den smukkeste og ville faktisk blande sig ind i enhver skygge af en lysere nuance. Nu er endnu en af ​​de mest bemyndigende farver til tone ind i sorte det overraskende guld, og her bruger Vidya det autentiske sydindiske silke sort og guld kanjeevaram stof for at få hende til at se efter aftenen.

4. Den Vanlige Jane:

Selv Vidya har sine dage, da hun besluttede at gå lidt ned og fortsætte med sit daglige udseende og stadig lykkes at se hendes smukke selv. Vidya har altid været en person, der kan bære sig af rigtig godt og også her gør hun det med hendes sort på hvid silke saree. Blomstermønstrene fremhæver den sorte bluse.

5. Den elegante og slanke:

Her i denne saree besluttede Vidya at være fed med chiffon i en lilla nuance, rig og mønsteret. Saree er virkelig et smukt stykke arbejde med det mest autentiske Rajasthani sequin mønstret design på grænsen. Vidya selv blændet som en million stjerner med sin fantastiske glitrende sort bluse.

6. The Simpleton:

I denne saree, lavet af trekantede lyseblå glitter patchworks, så hele sareen i creme og chiffon ekstremt fabelagtig. Sareen er egnet til en simpel lejlighed som et besøg i en slægtninges hus eller til Vidya en pressekonference mødes.

Se mere: Billeder af Madhuri Dixit I Saree

7. The Queen Bee:

Endnu en gang ser vi Vidya i de dødelige kombinationer, det sorte og det guld, og derfor ser vi endnu en gang, hvor smuk hun ser ud. Sareen er oprindeligt udformet i sort med guldpynt overalt, mens den blødere side af de to farver, det nøgne guld danner sareens bund.

Se mere: Kareena Kapoor Hot In Saree

8. Hvid og patriotisk:

Ligesom de tre farver i det indiske flag, grænser grænsen til Vidya saree i georgette sport den bedste af de tre farver i et blomstermotiv mønster. Omkring det kører langs grænsen er den gyldne foring og så selvfølgelig den hvide saree.

Se mere: Aishwarya Rai I Saree

9. Partiet ser:

Vidya klarer endnu engang at trække af dette stærkt jeweled glitrende designerstykke. Sareen i magenta pink er stærkt godkendt af den glitrende sequined borderline.

Billeder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Se videoen: Kuttanadan Punjayile - Kerala Boat Song Vidya Vox English Remix (Oktober 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send