Skønhed og mode

Top 9 fordele ved grøn te med ingefær

Pin
Send
Share
Send


Har du smag grøn te med ingefær? Kender du deres fordele? Du skal nu, at Ginger Green Tea foreslår en række sundhedsmæssige fordele. Te, der blander ingefærrot samt grønte te blade, kan fås hos naturlige fødevareforretninger i en række produktnavne. Ved at tilføje den komplekse smag dannet af blandingen af ​​krydret, sød ingefær og skarp grøn te, foreslår krydderurterne i denne blanding anerkendte sundhedsmæssige fordele. Sammen er grøn te plus ingefær blevet brugt til helbredende formål. Når du har spist som en ginger-grøn te blanding, får du den største af begge drikkevarer.

Fordele ved grøn te med ingefær:

1. forhindrer fra kræft:

Polyfenoler indeholdt i grøn te er antioxidanter, substanser, der neutraliserer ustabile molekyler, kalder frie radikaler, der kan forårsage celleskader. Grønne te polyphenoler kan forsvare ved siden af ​​koronararteriesygdomme, hjælpe med at sænke kolesterolniveauet og endda hjælpe med at beskytte dig ud for forskellige former for kræft. Ginger indebærer også kraftig anti-cancer egenskab.

2. Lindre smerter, hovedpine, betændelse og menstruationskramper:

På grund af den antiinflammatoriske karakteristik af ingefærte har den en helbredende virkning på forskellige slags smerter. Det sætter en stopper for prostaglandiner, der giver øget hævelse plus smerter i blodårene. Det antages, at ingefær kan hæmme prostaglandinsyntese og mindske betændelsen såvel som smerter i blodkarrene.

3. lindre kvalme

Drikk ingefærte for at mindske kvalme og dermed forbundne symptomer. I tilfælde af kvalme fra graviditet kan forbrugende gingerte reducere en nødmave. Dette er lige så godt tilfældet for sygdom, der følger med motionssygdom ellers selv kemoterapi. Ginger er blevet oprettet for at vinde i helbredende morgenkvalme såvel som abdominal oppustethed.

4. Fordele i diabetes:

Citron ingefær te hjælper i mindre farlige egenskaber ved diabetes. Diabetens dødelige egenskab er utallige og omfatter højt blodtryk, slagtilfælde, hjertesygdom, nyresygdom plus retinopati ellers øjenlidelse. Da denne mængde te er lastet af antioxidanter, kan du i høj grad afskrække disse skadelige virkninger.

Se mere: Grøn te med mælk

5. Forbedre blodcirkulationen:

Gingerrot encloses overlegen blodcirkulation. På grund af alle vitaminer kan mineraler, aminosyrer, der ingefær grøn te, holde regelmæssigt drikke, hjælpe med at forhindre blodstrømmen omkring din krop og bidrage til at mindske sandsynligheden for stigende hjerte-kar-sygdomme. Det er også meningen, at ingefær kan hjælpe med at stoppe fedtets ophobning i arterierne og derfor reducere risikoen for hjerteanfald.

6. Glat Plus Perfekt hud:

Citron plus gingerte er blevet brugt som aldre for at afbryde ellers helbrede mange sundhedsforstyrrelser. Tro det ellers ikke, de har utallige medicinske fordele. Særlig hovedårsag bagved dette er dets forhøjede vitaminindhold. Derfor tror du at erstatte din drikkevare ellers sundhedstilskud kapsler ved en velsmagende kop citron ginger te.

7. Sæt smerten i leddgigt:

Ingefær kan være en stor hjælp til at slappe af den smerte, som de oplever i deres led. Det antages, at krydderens antiinflammatoriske plus smertestillende egenskaber kan bruges sammen, når de tages inde i ingefærgrøn te.

Se mere: Sundhedsmæssige fordele ved grøn te med citron

8. Hår Sundhed:

De fleste mennesker lider af hårproblemer, der er en afgørende livsfarlighed, for eksempel hårtab, kløende hovedbund, ellers en udtynding af håret. Så drik denne grøn te med ingefær, der er velhavende i vitaminer, for eksempel A plus C. De hjælper kamp fremstillingen af ​​DHT i din hovedbund, som igen spænder hårvæksten.

9. Stress Plus Angst:

Ginger grøn te hjælper med at køle dig ned. Senere end en stressende sammen med spændt dag på arbejde, forsøg at drikke en kop ingefær grøn te ellers kun en grøn te med ekstra skive frisk ingefærrot; beroligende egenskab af planten vil lette lethed og nervøsitet, så du kan føle dig mere afslappet endvidere rolige.

Se mere: Grøn te er god til diabetes

Billedkilde: Shutterstock

Pin
Send
Share
Send