Skønhed og mode

Top 11 Legetøj til 7 måneder gammel baby

Pin
Send
Share
Send


7 måneder gammel betyder, at barnet vokser og det er hans sind og krop. Man bør føle barnets sind og krop korrekt for bedre udvikling og lade barnet vise sig at være et bedre menneske, end man kan forvente. Her er nogle af de bedste legetøj til din 7 måneder gamle baby, der vil hjælpe dig med at hjælpe dit øm barn vokse korrekt.

1. V tech Touch og Swipe Baby Phone:

De fleste af de 7 måneder gamle børn vil finde denne ting af enorm interesse. Nu kan de endelig lade som om de taler i telefon som sin mor og far. Dette er et af de bedste legetøj til den 7 måneder gamle baby. Telefonen kan også bruges af babyer op til 3 år. Dette er et af de mest fantastiske legetøj fremstillet af V Tech legetøj fremstillingsvirksomhed.

2. Melissa & dej første perle labyrint:

Med god ernæring er velindrettet udvikling også afgørende for den hurtigt voksende baby. Melissa & Dough First Bead Maze er et af de fineste legetøj til at pleje barnets kreativitet. Det udvikler sindet ligesom ingen anden legetøj gør og vil være en samlet succes for barnets vækst.

Se mere: Legetøj i 10 måneders gamle babyer

3. Fisher Price Laugh and Learn Crawl Around Car:

Det er på tide, at du introducerer babyen til nogle bogstaver og alfabeter. Hans sind er i læringstilstand lige nu og vil forsigtigt synke i alle de ting, der er placeret foran den. Derfor kræves der også ekstra forsigtighed på dette stadium.

4. FocuSun Playpen Ball Pit:

Boldgrubet er et fantastisk legetøj at have det sjovt med. Drengene vil elske det. Dette kit leveres med farverige og attraktive bolde, der vil gøre det lettere for dit 7 måneder gamle barn. Ældre børn kan også bruge det. Man kan benytte det næsten enhver baby legetøjsbutik på markedet, og det betragtes som et af de bedste legetøj til den 7 måneder gamle baby.

5. VTech Baby Cuddle og Sing Cora for babyer Hvem er 7 måneder gamle:

Hvis du leder efter legetøj til den 7 måneder gamle baby, så er dette den perfekte til dig. Denne særlige legetøj ligner en sød bjørn, som ethvert barn ønsker at kæle. Som du kæber er der lagt et tryk ind i det, og det begynder at synge.

Se mere: Legetøj i 9 måneder gammel baby

6. Lille ingeniør Fejlende musikalsk læringsværktøj Workbench:

Dette er noget, hvor børnene kan lære effektive og relevante ting om former og størrelser og også få lidt viden om, hvordan maskiner fungerer. Det er ret cool og næsten alle forældre vil gerne give deres barn med denne særlige legetøj.

7. VTech Baby talk og Go Farm Rattle:

Dette er en kendt som bleen taske legetøj, og det kommer til nytte både barnet og barnepigen. Det er en af ​​de bedste 7 måneder gamle babylegetøj. Den bevægelige ko og får med de prangende lys får din barns opmærksomhed og spiller farm-relaterede sange. Dette er et godt legetøj at lære din lille baby om gården og dyrene på gården.

8. GOTD Kids Roll Trommesæt:

Vil du sende dit barn i løbet af musikens løbetid? Så kan det komme til nytte. Det er et trommesæt, specielt beregnet til de 7 måneder gamle børn. Dette farverige sæt musikinstrumenter bringer musikken i dine små. Dette legetøj sigter også på bedre hånd-øje koordinering og er en perfekt gave til din buddying musiker baby.

9. VTech Light Baby Touch Tablet:

Her er et smart legetøj til det 7 måneder gamle barn. Denne særlige legetøj sport en smuk farve og design sammen med nogle smarte knapper på skærmen, som barnet nemt kan betjene. Den fås i mange farver som orange, grøn osv.

10. 3 i 1 træ uddannelsesmæssige sæt:

Denne 3-i-1 pædagogisk legetøj er et af de bedste udviklingsmæssige legetøj til 7 måneder gamle. Det hjælper i farve og form kognition, udvikler barnets mentale og praktiske evner, og det er en fantastisk måde at binde med din baby. Musik er en af ​​de bedste måder at gnage fantasi og kreativitet i din 7 måneder gamle.

11. VTech Drop and Go Dumper:

Denne livlige og farverige lastbil lærer din 7 måneder gamle at samle alle klipperne på lastbilen, og så skal den dumpes. Denne legetøj er ideel til 7 måneder gamle babyer, da de elsker at se klipperne tumler. Det er også en god måde at introducere tal på. Disse pædagogiske legetøj udvikler også din babys fine motoriske færdigheder, og de får også lytte til musik og sætninger.

Bortset fra legetøj er her et par aktiviteter, som du kan forkæle med din lille 7 måneder gamle.

Din baby vokser langsomt op. De vil forsøge at krybe rundt eller krybe på deres mave. De vil være i stand til at genkende deres navne og vil reagere, når du ringer til dem. De kan lide lyse og farverige legetøj og lærer at holde legetøjet og skubbe dem rundt. De vil også begynde at tænke, så du skal holde øje med infektioner eller irritable tandkød.

Du kan begynde at introducere dem til historier og rimer. De vil være helt fascineret af musik og billeder. Introducere dem til nye legetøj så godt, der er farverige og spændende. De vil elske at udforske nye ting, så sørg for at området omkring dem er sikkert.

1. Tid til at ryste:

Sådan kan du spille dette sjove spil med din 7 måneder gamle:

Babyer elsker rhymier og sange. Du kan synge alle rimerne, eller du kan lave din egen sang, mens du synger til din baby. At tale med din baby er lige så vigtig som berøring. Dette er en stor aktivitet at binde med din 7 måneder gamle baby. På dette stadium vil din baby forstå begreberne sprog og hvilken bedre måde at introducere ord på?

2. The Clapping Game:

Babyer lærer at klappe rundt 6-8 måneder, så få din baby til at klappe og prøv at synge et par rim sammen med.

Klap, klappe, en, to, tre
Klap, klappe, klapp med mig.
Klap, klapp, fire og fem.
Klap, klappe, klappe, bier i bikube.
Klap, klappe, seks, syv, otte.
Klap, klappe, klappe, du er fantastisk.
Klap, klappe, ni og ti.
Klap, klappe, lad os gøre det igen.

Din baby vil snart lære at efterligne og klappe med dig.

Se mere: 8 måneder baby legetøj

Pin
Send
Share
Send