Skønhed og mode

Top 15 Bilforsikringsselskaber i Indien

Pin
Send
Share
Send


Hvilke er de populære bilforsikringsselskaber i Indien? Dette er et almindeligt spørgsmål, der for det meste bliver bedt om af bilkøbere? Planlægger du at investere i bilforsikring? Inden for Indien er personlig bilforsikring den hurtigste kultivator i det omfang bilforsikringsområdet er bekymret. Bilforsikringen er også anerkendt som Bilforsikring eller Motorforsikring ellers Bilforsikring. Dette er intet andet end forsikringskøbet til motorkøretøjer samt andre køretøjer, der tilbyder beskyttelse sammen med tab som følge af ulykker, tyveri, ild samt langsigtet ansvar, der kunne erhverves i en ulykke. Derfor er det i Indien obligatorisk at have bilforsikring, da det er en lovlig tvang.

I Forsikringen er der et forsvar sammen med det økonomiske tab, der finder sted ved forekomsten af ​​en overraskende begivenhed. Desuden kan en person drage fordel af denne modstand ved at betale en betaling til et forsikringsselskab. Og det primære motiv for Bilforsikring er at give pengepolitik til forsikringstageren ved siden af ​​tab som følge af fysisk skade på deres motorkøretøj. Bilforsikring er en type motorforsikring eller køretøjsforsikring. Men nogle gange kan de alle bruges sammenhængende.

Der er mange bilforsikringsselskaber i Indien, og du skal vide, at præmien generelt afhænger af værdien med bilens konstruktion, dagen mens den blev lavet, plus regionen, hvor bilen er registreret. Så det er obligatorisk at medtage en tredjeparts bilforsikring i Indian Motor Act.

Bedste bilforsikringsselskaber i Indien:

1. United India Insurance Company Ltd .:

Det er en regeringsfirma, der involverer ekstremt høj kravkrav betalende evne, som observeres i deres høje solvensmargenforhold plus den højeste rating, der er aftalt af ICRA. Dette firma tilbyder også 2 specielle pakker beregnet til dækning specifikt ansvar alene cover (som står over for tredjepart juridisk ansvar dækning) plus egen skade pakke. Også mange funktioner som rabat på brugen af ​​køretøjer i forsikredes lokaler eller steder, rabat tilladt for bilforeningsmedlem, tyverisikringsanordning eller vintagebil og ingen kravsbonus varierer fra 20% til 50% afhængigt af antallet af kravfri år.

2. National Insurance Company:

NIC eller National Insurance Company er den indiske regering ansvar. Dette firma er etableret i år 1906 plus dette firma arbejder fra sit registret i byen Kolkata. Dette er det ældste forsikringsselskab i Indien plus simpelthen PSU skadesforsikringsselskab. Firmaet giver bilforsikringsdækning i bilens navn til privatbil. Denne politik dækker også bilens fare. Ifølge visse undersøgelser er NIC-stilling højest i kundetilfredshed af bilforsikringsselskaber.

Desuden er det også identificeret som "BEST IN SERVICE" i MOTOR- OG SUNDHEDS-klasserne for Business, som udgør 63% af det indiske skadeforsikringsmarked. Omfattende strategisk alliance med Indiens største bil majors Maruti, Tata Motors, Nissan, Honda osv. Og effektiv service levering

3. New India Assurance:

Den Nye Indien Assurance Co Ltd, i dag, er en 100% Govt. hold internationale universelle forsikringsselskab, der arbejder i 22 lande sammen med hovedkvarter i Mumbai, Indien. Det er den førende bilforsikringsselskab i Indien. Dette selskab er bedst og fremragende indisk forsikringsselskab vurderet af AM, som er international rating agency på grund af direkte forsikringsselskab i Indien. Dette firma er startet i 1919 af House of Tata Grundlægger associeret - Sir Dorab Tata. I denne forsikringskrav beslutning i brug i 3 dage efter ansøgning og betaling afsluttet i 3 dage af decharge kupon kvittering. Bekæmpelse løst i 15 dage efter levering.

4. ICICI Lombard Bilforsikring:

Ifølge nogle specifikke undersøgelser er ICICI Lombard rangeret nummer 1 i kundetilfredshed blandt de private bilforsikringsselskaber. ICICI Lombard er et joint venture, der forbinder ICICI Bank Limited plus Fairfax Financial Holdings Limited af Canada. ICICI Lombard GIC Ltd. er det største private forsikringsselskab i Indien plus etableret den maksimale placering under generelle kundetilfredshed og kendt som 'The Most Recommended Company'. Forsikringen indebærer følgende funktioner;

  • Dørstavler
  • Utilsigtet dække facilitet
  • Umiddelbar politik
  • Ingen kravsbonus
  • 3100+ netværksgarager
  • Nul Afskrivning Cover
  • Garage Cash Cover
  • Skader på bilen af ​​naturkatastrofer eller menneskeskabte katastrofer

5. Bharti AXA General Insurance Bilforsikring:

Det dækker tyveri, utilsigtet plus skader vedvarende i brand, overløb, sammen med anden form for lukkede farer, skade på andres ejendom plus biler ved at afskærme forsikringstageren ved siden af ​​de juridiske problemer, der måtte opstå på grund af uplanlagte skader forårsaget af forsikringstagerens bil. I dette henter Bharti 74% indsatser, mens AXA dækker resten af ​​26%. Det tilbyder dækning til ambulancegebyrer, afskrivninger, faktura pris, personskade for familie eller passagerer, hospital kontant og vej assistance.

6. HDFC ERGO Motorforsikring:

Dette er også et andet stort privatforsikringsselskab i Indien. Styrkes af en robust kanal for deling plus kundeskrånende tilgang. HDFC indeholder øverste fordringsopgørelsesforhold mellem private motorforsikringsselskaber. Dette er ISO 9001: 2008 licenseret til sin proces med kravmetode desuden vurderet iAAA via ICRA. Det rummer kontantløs opløsning på 1600+ netværksgarager, alder plus besættelsesrabat, nul dokumentation, dedikeret hold.

7. Oriental Insurance Co. Ltd .:

Dette firma er ejet af centralregeringen og vinder også næsten alle formodede priser i branchen, for eksempel "bedste bank og finansinstitutspris" og bedste offentlige forsikringspris ". Det får også iAAA-scoren via ICRA, der repræsenterer sin hårde økonomiske støtte. Selskabets nuværende bilforsikring i fornavnet til den private bilpakkepolitik sammen med dækningen indebærer skade på grund af ondsindede handlinger, ulykker, tyveri og naturkatastrofer.

8. Tata AIG General Insurance Co. Ltd:

Det er skabt af det kombinerede partnerskab af Tata Group plus amerikansk international forsikring. Det tilbyder motorforsikringspolice, som giver den ekstra beskyttelse til det køretøj du elsker. Politikker indeholder privat bilforsikring, erhvervskøretøjsforsikring og tohjulsforsikring. I tilfælde af skade på dit køretøj eller tyveri, så tilbyder de beskyttelse. Der er mange funktioner som kravløsning i 7 dage, gratis bil afhentning, unikke add-ons, garanti for reparationer.

9. Bajaj Allianz:

Bajaj Allianz er et forenet selskab af Allianz AG med Bajaj Auto. Dette besidder 1200 grene på tværs af landet. Dette er vurderet iAAA gennem ICRA for dets evne til at betale krav. Virksomheden hjælper 24 x 7 krav til support for bil via SMS samt call centre. Det giver også gratis service på 1500 garager, Bugsering facilitet, yderligere dækning af 1 Lakh i ulykker, og 0% rente EMI betales som betaling af Citibank Credit Card.

10. ICICI Bank Bilforsikringspolitik:

Du vil få gavn, fordi den tilbyder planer hurtigt på ICICI Banks hjemmeside. Det dækker rabat til medlemmer af Automobile Associations samt anti-tyveri-enheder accepteret af ARAI, gratis support af fordringer i 2700 netværksgarager i Indien, afdragsbetaling, tredjeparts retligt ansvar, NCB-ydelse, personlig ulykkesdækning og for passagerer, dørtrin undersøgelse og bugsering afgifter.

11. Chola MS Bilforsikring:

Chola er en anden indiens udviklingsforsikringsselskaber derudover er identificeret for konsekvent service. Selskabet har et meget tilgængeligt websted samt forsikringsudgifter er billige. Webportalen præsenterer også citater sammen med fornyelsesvalg. De arrangerede et gratisnummer. til dine forespørgsler. Det dækker skade på tredjeparts ejendom og dit eget køretøj, 24/7 hjælp i ulykker, gratis krav, skade fra naturkatastrofer og tyveri. Du kan nemt købe og renovere bilforsikring online.

12. Tillid Generel Forsikring Bilforsikring:

Reliance er endnu et kæmpe navn indenfor bilforsikringsbranchen. Dette er en filial af Reliance Group, som er Indiens største private sektor finansielle tjenesteydelser selskab. RLIC tilbyder individuelle plus koncernforsikringsplaner og indeholder 7 Million Policy Holders. Det dækker gratis ydelser på 2.100 garager i landet, Rabat for gamle kunder, Ingen krav bonuser, øjeblikkelig udstedelse af plan på internettet, tilbagevenden til bugsering, Ingen dokumentation og direkte undersøgelse i 48 timer sammen med dedikeret hjælpelinje til at indgå i nødsituationer tjenester.

13. Iffco-Tokio General Insurance Co. Ltd .:

Iffco-Tokio-systemet svarer til principperne for de ekstra store forsikringsselskaber. Det giver også alternativet til at ringe på gratisnummer. for hjælp og få oplysninger om nødvendigt. Ekspert hævder også, at Iffco-Tokio indeholder problemfri kravløsningsproces, IFFCO TOKIO Motor Private Car Insurance og Motorcykel eller Scooter forsikring.

14. Royal Sundaram:

Dette er den første personlige forsikringsselskab i Indien for at slutte sig til banker som associerede partnere for at reklamere for detailprodukter fra side til side i sit kundenetværk. Det dækker ubegrænsede krav til nulafskrivningsdækning, Basic Cover med valgfri add-ons, Free Road-side assistance kit, Op til 50% Ingen krav Bonusoverførsel, 1800+ kontantløse garager over hele Indien, 24 X 7 Claims Helpline, skade plus tyveri , ansvarlighed til tredjepart, passagerer og betalte chauffører, bugsering.

15. Shriram General Insurance Company:

Dette firma er specialiseret i bilforsikring bortset fra den relativt friske forretning er i ro i proceduren for at tilføje funktioner til sin hjemmeside. Du kan direkte købe, hævde eller renovere din forsikring gennem agenterne, da betalings gateway er ret under konstruktion via webportalside.

Billedkilde: 1

Se videoen: Hvordan fungerer veer ved en fødsel? (Oktober 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send