Skønhed og mode

25 uger af graviditet - symptomer og føtal udvikling

Pin
Send
Share
Send


I denne verden er kunsten at bringe en ny livsform i live en mirakuløs naturs skabelse, hvor blandt alle pandemonierne i de ni lange måneder, der forbruges af processen, er en moders og et velsignet barns lyksalighed født af moderens indre og hilses velkommen til verden udenfor. Sådan er det nye væsen født og præsenteret for verden. Men processen med det nye væsen, der bliver lavet, er en vidunderlig procedure fyldt med søde og sure øjeblikke, nogle bittere følelser og en masse følelser.

Væsen, der skal laves og dannes, er på det tidlige stadium en livløs form for fremmede speck, der forsøger at danne en miniature menneskelig version. Ofte har mødre specielt i deres første gang dedikeret dette øjeblik og kaldt det ufatteligt. Bekymringen om en kvinde, der træder ind i moderskabet for første gang, har altid været et skridt, der er for svært at blive taget af sig selv. Heldigvis er hendes veninder og kære altid i nærheden af ​​hende lige nu, da hun går fra en kvinde til en mor, en ny rolle i hendes liv åbnes for hendes fremtid.

Se mere: 28 uger gravid

Disse lange ni måneder af graviditeten kræver, at barnet overvåges hyppigt med strenge ugentlige lægebesøg og diagrammer af dos og don'ts. For dette tæller de medicinske associerede graviditet i uger ikke måneder. På denne måde er ugentlig og hyppig overvågning nem og tilgængelig. Derfor bliver de ni måneder en 40 ugers aftale. Dette er yderligere opdelt i tre trimestere eller faser. Første trimester handler om dannelsen af ​​babyen fra en blastocyst til et embryo og derefter til et foster.

Hvad skal du tænke over i denne uge:

For nogle er det en hård tur, især de første par måneder, hvor den utallige morgen løber til badeværelset ved daggryens sprængning, endte med at tømme sig hver morgen. Tidligere til disse har de haft en lang række søvnløse nætter, hvor de har kæmpet med søvn, søvnløshed, der vinder hver gang. Med ændringer der sker i kroppen, indser moderen, at hun ikke længere kan slutte sig til vennerne til en lørdag aften eller gå trekking i helgen med sin mand. Dette forstyrrer hende og blandt hendes lidenskabelige følelser opdager hun sin appetit efter en bestemt form for ønskelig mad er forbedret. Men det er kun i de tidlige måneder, indtil moderen langsomt letter sig ind i sit nye liv, gør en bånd med barnet, der vokser og trives inde i hende, og magien til rejsen bliver bragt tilbage.

Fosterudvikling af barnet:

Disse formationer af ham, i anden trimester begynder at udvikle og så viser tredje trimester perfektionen, der er perfektioneret og berømt for velkommen til omverdenen. Inden for disse tidspunkter overvåger en ultralyd babyens vækst og udvikling, der kan ses og mærkes af moderen. I uge 25 har du allerede krydset tærsklen på halv tid siden 40 uger er mærket. I øjeblikket går dine 5 uger før halv time med din baby stadig igennem ændringer. I denne uge vil de sandsynlige ændringer og udvikling være:

Svare:

Babyen i hans 25. uge har mestret kunsten at høre til næsten perfektion. På nuværende tidspunkt er hans øreben stærke og varige og hans nerver i hjernen har udviklet sig nok til at gøre sig bekendt med de omgivende stemmer. Barnet har nu udviklet en stærk anerkendelse til de tilsvarende stemmer eller rytmer som måske en melodi.

Se mere: 23 uger gravid symptomer

Bevægelse:

Læger siger med barnet at lære nye bevægelser, han kan endda svare på din stemme med et spark eller et slag. Han kan snart flyve rundt om din sak på sin fri vilje. Bekymre ikke, det er helt sikkert.

Hårfarve:

Med proteinkeratinet integreret i cellerne ved starten af ​​denne uge får dine babys hårfollikler måske med eller uden hår nu de rigtige pigmenter, det kræver. Så nu kan du dømme hårfarven fra barnet gennem ultralyd.

Baby fedt:

Mens dannelsen foregik blev din babys indre organer lavet og perfektioneret. I den hast var babyen stadig mager voksen bare hud over sine muskler og årer. Nu med den tynde auktion af den såkaldte hud, der bliver fremtrædende i denne uge, bliver den bløde hud langsomt fyldt af et underliggende lag af fedt.

Vejrtrækning:

Hele denne tid talte vi om lungernes funktioner som en del af vejrtrækningen, og det blev perfekt for babyen at trække vejret ordentligt, men nok af vejrtrækning! I denne uge starter barnet med sine egne nystiftede næsehorn, der blev tilsluttet hele tiden. Med næseborene åbent langsomt, kan babyen nu også trække vejret gennem hans næse.

Se mere: 27 Uge Fetus Udvikling

Vægtøgning:

Med babyen vokser fedt i et stabilt tempo, vokser babyens vægt nu mere og mere, da du også føler, at din babybump vokser tungere og tungere. Han vejer nu et eller andet sted et og et halvt kilo.

Symptomer på 25 ugers graviditet og hvordan man overvinder:

Med barnet er der betydelige symptomer, som moderen skal bære.

Hårpleje:

Graviditeten kan normalt være grim i ansigtet, da der omkring denne tid dannes visse pletter på forsiden, der påvirker ansigtet. Men den gode ting ud af graviditeten er det lange glansløse hår. Mødre har ofte følt, at deres hår vokser tykkere og silkier mere næret og tæmmet end tidligere. Tricket til det er de hormonelle ændringer, som det hår, du kaster på en normal dag, stikker til hovedet og nægter at give slip. Dit hår kan være et rod, men den nemmeste måde at komme rundt på er at pakke håret ind i pæne boller så ofte som muligt. Forlader dem åbne betyder mere hårfald. Tilsæt mandelolie til din redningspotion, da det virker vidundere.

åndenød:

Breathlessness kan være et problem på dette tidspunkt siden babyen vokser konstant og giver dig mindre tid til at justere dine indre organer. I et behov for mere plads skubber du dine indre organer til siden. Når maveindholdet er skubbet op, har lungerne mindre plads til at udvide ordentligt, hvilket kan give dig en kvælende følelse. Du skal ikke bekymre dig, prøv at tage i næsesprayer og hvile for en næset næse, og det vil klart klare sig selv hurtigt nok. Hvis din foruroligende følelse ikke undergraver, skal du tale med din læge om det.

Dårlig fordøjelse:

Når maveindholdet nu bliver skubbet mere og mere op, kommer maven nu tæt på spiserøret, så fødevaren nede får lidt tid til at behandle, før de falder ind i maven. Dette kan forårsage varmeforbrændinger eller fordøjelsesbesvær. Fordøjelsesbesvær er ganske almindeligt nu, det er bedre at undgå de fødevarer, der er sure og krydret. Den overskydende salivation vil gøre dig til irritabel at spytte hele tiden mere end normalt. Tjek din kost og prøv at minimere de fødevarer, der fremkalder mavesyre.

Depression:

Nu er det tid, hvor alt kommer til at synke ind. Du skal snart være en mor. Det er konstateret, at 33% af kvinderne er ramt af klinisk depression eller angstlidelse, behandlingen syntes at være af 20% af kvinderne. At spørge kvindernes tilstand af behandlingsudbyderne er mindre. Symptomerne er vanskelige at diagnosticere, og det kan derfor overlappes med symptomerne på graviditet, som omfatter appetit, energiniveau, koncentration og søvn. Det anbefales at få hjælp, hvis du oplever vedvarende symptomer på depression, og hvis du ikke kan fungere normalt. Klasserne vil også hjælpe dig med at vide bedre om børnepasning før og efter fødslen.

søvnløshed:

På dette stadium vil du nemt trætte ud, men finde problemer, som falder i søvn. Ikke alene er det sværere at sove, men søvn er ikke i god kvalitet, når de døs. Uanset årsagen bag det, men det er vigtigt at vide, at søvnløsheden ikke vil skade barnet. Det er meget normalt og rammer næsten 78% af kvinderne under graviditeten. Den øgede størrelse af maven er en af ​​de vigtigste årsager til søvnløshed, og der er flere grunde end det som rygsmerter, hjerteforbrænding, hyppig vandladning om natten, hormonelle ændringer osv.

25. uge Aktiviteter:

I den 25. uge vil din baby være i størrelse med fodbold. Aktiviteterne er begrænsede, da mavesæk vil gøre arbejdet meget hårdt. Du vil ofte vandrette og tilbringe det meste af dagen i toiletter. Der vil være mere træthed og mad udskæringer i denne periode. Flere checkups og testes skal udføres med flere øvelser og det vil være godt. Denne fase af graviditeten bør indeholde mere søvn og hvile med regelmæssig og velafbalanceret kost og øvelser.

Kost og motion for 25. uge:

Kost:

1. Frugt og grøntsager:

For ugen vil barnet være ret stort i størrelse og har brug for flere næringsstoffer og vitaminer til at blive udviklet. Du skal indtage en masse flere friske frugter og grøntsager, der er rige på calcium og D-vitamin især. Frugt kost skal omfatte bananer, appelsiner, æbler, broccoli mv. Veggies som bønner og spinat bør tages.

2. Råvarer:

Næringsstoffer er generelt bevaret mere i de rå fødevarer end fødevarer, der koges. Maden udskæringer er opfyldt ved at tage flere frugter og fødevarer, der kan forbruges rå.

3. Vand:

Vandet er en vigtig væske, der skal tages i løbet af denne periode, fordi du skal forbruge alt for barnet også. Det hjælper dig også med at holde sig i form og hjælper med at reducere overdreven vægt.

4. C-vitamin:

Næringsstoffer absorberes desuden af ​​kroppen med hjælp af vitamin C. Citrusfrugterne er rige på vitamin C forbrug af citrusfrugter som citron og appelsiner vil være gode. Det skal bemærkes, at overskydende forbrug af vitamin c fører til for tidlig fødsel.

5. Kylling:

Under graviditeten kan magert kød tages for at opnå flere proteinbehov og hjælper os med at forbedre metabolismen og energiforbruget. Svinekød og skaldyr er skadelige for barnet, derfor skal de undgås.

Dyrke motion:

1. Mave Træk:

Den vejrtrækning, mens du trækker maven ind og strækker kroppen ud, vil være god og nem øvelse. Det skal gentages 5 gange om dagen.

2. Fuld ben stræk:

Benene får mere stress under graviditeten for at bære vægten af ​​begge liv. Det bør gives nogle pause. Bøj højre knæ og højre fod tilbage og op på skinkerne. Hold i 10- 30 sek. gentag det med et andet ben.

3. Sove:

Under graviditeten vil du kæmpe med sengen og forsøge at skabe en behagelig sovesøvn. Den regelmæssige sovende kropsholdning vil ikke være nyttig på tidspunktet for graviditeten. Den bedste holdning til at få en god søvn er at bøje dit knæ og ben og læg en pude i mellembenene.

4. Cykling:

For den 25. uge af graviditeten vil vægten øges hurtigt og derved danne stregmærker. Cykling som vægttab regime vil bidrage til at modvirke strækmærket.

5. Walking:

De mest pålidelige øvelser under graviditeten går. Det vil gøre dig til at forblive aktiv hele dagen.

Sex under graviditet i 25. uge:

Ingen baby er ondt, når hendes mor og hendes partner elsker. Barnets livmoder er beskyttet af stærke muskler i livmoderen, som forsegler livmoderhalsen og beskytter barnet. Men det er ikke foretrukket at inddrage i seksuelle aktiviteter, der kan føre til vaginale infektioner.

Tips til at overvinde stress under graviditet:

 • Du kan blive stresset om en masse ting i denne uge. Fortsæt med at tale med din læge hele tiden for at holde dine følelser under kontrol. Den ekstra stress og besvær er begrænset ved at dokumentere rapporten.
 • Har et samfund, som er i stand til at diskutere og høre om deres egen stress og ting, du går igennem.
 • Gør mere hvile og så godt som i modsætning øvelse mere er det den bedste måde at stresse gravide kvinder på.
 • At diskutere med partneren hjælper med at bekymre dig og få dig til at føle sig godt og godt.
 • Tænk på mere positive ting, der får dig til at føle dig behagelig, se et behageligt fortid og en fascinerende fremtid. Disse tanker vil hjælpe med at overvinde stress.
  Medicinske behandlinger og checkup

Husk på flere medicinske behandlinger og checkup som det er 25. uge. Blodprøve bør udføres og gøre klart synspunkt og også ultralydet bør også være at ikke se på barnet. Unormaliteterne i fosteret kontrolleres af spinale og HCG væsker.

 1. Aches og smerter-Acetaminophen. Fjerner ikke Ibuprofen og Naproxen.
 2. Allergi-Antihistaminer og Loratadin. Undgå Pseudoephedrin og Decongestants som Phenylylein.
 3. Hoste-Dextromethorphan og Guaifenesin.
 4. Forstoppelse-Metamucil og Colace. Undgå afføringsmidler og mineralolie.
 5. Halsbrand-antacida og famotidin.

Tips og forholdsregler:

 • Brug solcreme til at holde din baby ude af hudproblemer.
 • Brug en masse mundhygiejne nu for at forhindre dårlige udbrud af infektioner på tandkød, som kan passere gennem mad og skade din lille.
 • Moderskabstøjet bør bæres
 • Den sovende arbejdsstilling, gå og siddestilling bør omhyggeligt opretholdes for at undgå smerter
  Gør dig selv hydreret ved mere vand end normalt at drikke.

Graviditet på dette stadium bliver bedre med tiden. Du kommer i forhold til ansvaret og alvoret af situationen. Ønsker dig at gøre det gennem den sidste trimester lige så smidigt som de tidligere.

Pin
Send
Share
Send