Skønhed og mode

18 Tredje Graviditet - Symptomer Og Fosterudvikling

Pin
Send
Share
Send


Det tager to til tango når det kommer til graviditet. Sperma fra faderen befrugter ægget i moderens ovarie. Blandt millioner, gør kun en eller måske to i de fleste tilfælde hele vejen til ægget. Her kombinerer reaktionerne de to og gør det i en blastocyst, der endnu ikke er en baby. Blastocysten danner derefter et embryo, som er det tidlige stadium af dannelsen af ​​den lille indeni moderens livmoder.

Dette embryo ændres derefter til en føtale og går endelig ind i barnets første fase. Denne baby indeni stadig i sin blastocyst form rejser gennem æggestokkens æggeleder og lægger sig til moderkagen eller væggen i æggestokken. Der gennem næring fra moderen begynder det at danne vage former, der i sidste ende ligner en baby. Med hver afgangstid vokser han mere og mere i babylignende, og med hvert vågent øjeblik vokser hans hjerteslag stærkere og stærkere. Til sidst føles han overfyldt i et lille rum, mere hvis der er tvillinger i betragtning. Han føler manglen på plads til at bevæge sig og beslutter at han er klar til at komme ud.

Se mere: 15 uger gravid symptomer

Dette er dog en lang proces og sker ikke over natten. For at bringe et nyt liv ind i denne verden går forældrene specielt igennem en vanskelig tid i nogle måneder. Humørsvingninger, depression, bevidsthed, kost diagrammer og lægebesøg - det er en streng tid og et stærkt hjerte, der skal klare alt, hvad der er nævnt ovenfor. Men efter måneder med uro, når du endelig holder din baby i dine arme, og hun stirrer på dig med søde knap øjne, ved du alt, hvad smerte var det værd.

Hvad skal du tænke over den 18. uge af graviditet?

De samlede måneder dækket under graviditeten er ni måneder, hvilket er en god 40 ugers plan. På grund af de hyppige lægebesøg og ugentlige overvågning tæller graviditeten oftest i uger. Disse 40 uger er kategoriseret i tre dele. Den første, anden og tredje trimester; I denne artikel taler vi om 18 ugers graviditet, dette er anden trimester, der også er kendt som den 'gyldne æra'. Uge 13 til 27 er den ideelle tid for anden trimester endelig, når moderen er blevet vant til alle de nye forandringer i og omkring hende.

Se mere: 16 uger gravid

Hendes tidligere symptomer som morgenkvalme og tilfældige følelser styres nu, og hun kan endelig nyde sin gode nats søvn. Med tiden går fostret langsomt frem, og derfor er det på dette tidspunkt, hvor udviklingsovervågningen kræves mere end nogensinde for at sikre en sund vækst. Uge 18 ser meget mange udviklinger hos fosteret, hvoraf nogle er optaget nedenfor.

Fosterudvikling af barnet ved 18. uge af graviditet:

Uge 18 ser meget mange udviklinger hos fosteret, hvoraf nogle er optaget nedenfor.

Måling og babyvægt:

Fra en lille lille spec til en god fem og en halv tomme ses i din lille babys krop, fra top til bund. Ved den 18. uge synes barnet at vokse til en halv og en halv tomme, hvilket er, når han eller hun skal veje omkring fem ounces. Men dette er en ca. mål for alle, og hver baby varierer i højde og vægt, hvilket er ret okay, hvis det er noget på kanten af ​​de givne målinger. Nogle babyer kan være under vægt, mens nogle kan være forbi. Hyppig ph.d.-overvågning og overvågning er en måde at sikre en sund babyvækst på.

bevægelser:

Højdepunktet i denne uge er det gab, som dit barn indenfor lærer. Barnet i maven har nu lært at gabbe og holde på skiftende stilling, som tydeligt mærkes af moderen. Dette er en af ​​de vigtigste fremhævede fosterbevægelser og siddetider, hvor du måske ikke finder nogen bevægelse. De andre fosterbevægelser fra før omfatter lette spark til maven. Hvis moderen føler sig en akavet rummel i maven, er det nok barnet, der ruller ned på en legesyg måde, som er helt normal og sikker.

Se mere: 17 uger gravid baby bevægelse

Udvikling af nervesystemet:

I vores 18. uge siger overvågning og viden af ​​lægen, at barnets nervesystem vokser og ekspanderer langsomt, som han sætter nerverne til at bruge omkring denne gang. Vores krop er et snoet knot mønster af nerver forbundet med en anden i en masse som mesh. Nerverne, der forbinder hinanden, er på dette tidspunkt voksende og proliferative i antal. Denne nerve stik er kendt som myelin, som nu kan ses i dit barns krop. Denne myelin er ansvarlig for overførsel af hurtige impulser eller meddelelser fra hjerne eller ryg til de andre kropsdele. Nu kan han fornemme og lugte og smag, da hans sensoriske organer begynder at blive aktive.

Fysisk udvikling:

Ikke alle babyens indre arbejde kan registreres eller ses, men den fysiske udvikling er fremtrædende i ultralydet. Barnets hud er nu ikke længere gennemsigtig, men har sin oprindelige farve. Hans tå negle og hårsække danner langsomt. Lanugo, det bløde hår, der vokser omkring hans krop for at beskytte ham, ses nu. Hans hjerterytme er nu stærkt nok til lægen til direkte at anse det ved hjælp af et stetoskop til din babybump.
Kønsorganer:

Nu er det tidspunkt, hvor man ved, om din baby er en dreng eller en pige, vil blive spændende for dig. Og din partner kan naturligvis ikke vente. Mens nogle forældre beslutter at vente på at vide, har nogle ikke noget imod at forkæle
mysterium på forhånd for at gøre fremskridt med hjemmet og børneplanlægningen. Nu er det bare uge 18, så det kan ikke være klart endnu, men rolig, i slutningen af ​​ugen eller to, vil det hele komme i det klare.

Seks kromosomer:

Selvom dit barns køn ikke er bestemt, før han eller hun er født, er den rettet lige på befrugtningstidspunktet. Hvert æg indeholder to kromosomer, de X, og en sæd har X- og Y-kromosomer. Afhængig af parringen, hvis det er et par X, vil det helt sikkert påvirke dit barns køn, og det bliver en pige, ellers bliver det en dreng, hvis parret er X og Y. Til sidst er dette scenen hvor du vil lære at vide, hvad der skete på tidspunktet for opfattelsen. Derfor er denne uge en stor udvikling.

18 uger gravid symptomer og hvordan man overvinder:

Med babyen ændres moderen også, som måske er et sted i disse rækker.

Lavt blodtryk:

På omkring denne tid kan der forekomme visse trykproblemer, herunder åreknuder. Efterhånden som babyen indeni vokser mere og mere, begynder han at lægge mere pres i kroppen og med sådanne trykbetingelser i betragtning og kardiovaskulært tryk, kan lavt blodtryk være et fælles scenario. Med disse kan komme svulmer som hævede fødder, som er en normal ting. For at overvinde dette problem skal du drikke meget te og fiber. Afskåret på saltet, da det kan være en væsentlig årsag til ændringen i trykket. Disse trin skal gavne dig hele vejen i det lange løb.

Appetit vækst:

De vigtigste fosterudviklinger opstår rundt om i denne tid, så ved din 18. uge kan moderen føle, at hans babybump vokser en smule mere med sin appetit, der stiger mere end i sidste uge. Det er tilrådeligt at holde fast i økologisk næringsføde på dette tidspunkt, siden barnet nærer sig fra moderen. Men tøv ikke med at bide ind i den chokoladebar en gang imellem. For at overvinde din overskydende fedtforøgelse under graviditeten, forbedre udviklingen af ​​børns vækst; Tag snacks som salater, nødder med jævne mellemrum, mens du er mere sulten. Hvis du tager en stor størrelse måltid hver dag, vil det få din vægt ofte.

Rygsmerter:

Denne uge har den rare ryggsmerter generet dig ret? Det er på grund af din sovende stilling. Med babyen inden for voksende sovende på ryggen kan du nu lægge stor pres på ikke kun ryggen, men også hjertetrykket. Derfor er det normalt tilrådeligt, at du sover på din side for at udligne blodgennemstrømningen. Derfor er det normalt tilrådeligt, at du sover på din side for at udligne blodgennemstrømningen. Bortset fra det, støtte din ryg til enhver tid og ikke krydse dine ben, når du sidder længere.
Gastrointestinale problemer:

De fleste af fordøjelsesproblemerne ved graviditet begynder med forstoppelse. Nogle kvinder har gastrointestinale lidelser, der er unikke for graviditeten. De høje niveauer af visse hormoner under graviditeten slapper af musklerne i tarmene og gør det svært for dem at arbejde effektivt. Den stigende livmoder presser på tarm og forstyrrer normal funktion. For at overvinde dette problem bør du holde øje med dine indtag med minimale kalorier og fuld af næringsstoffer.

Halsbrand:

Mere end halvdelen af ​​alle gravide rapporterer symptomer på alvorlig hjerteforbrænding, hovedsageligt i løbet af deres anden og tredje trimester. Hjertebrænder også en syreindtagelse, er en irritation eller brændende fornemmelse af spiserøret, der skyldes maveindhold, der reflekterer maven. For at reducere problemet, spis langsomt, drik mindre, mens du spiser og ikke læg dig ned efter at have spist. Brug løstpassende tøj; det vil øge trykket på din mave og mave.

18 uger gravid aktiviteter:

Stående på den 18. uge, er din bump stadig i den voksende, og du skal finde dig selv nye måder at justere din gåposition og din sovende stilling på. I denne uge er dit barns nervesystem, der modnes hurtigt, så du er nødt til at koncentrere din kropsholdning, mens du går i seng, sørg for din sovende stilling, rygsøjlen skal være så lige som muligt, og mens du står op på om morgenen, bevare din kropsbalance og stå op fra dit sted eller din seng. Barnets hjerne føles smagen, lugten og synet, hørelsen, din baby vokser mere aktuelt. Gør din lille en mere opmærksom på lyde, der kommer fra inde i din krop. Vedligeholdelse af din sove- og gåposition i løbet af denne uge, hvilket vil medvirke til at reducere rygsmerter

Kost og motion i 18 uger gravid:

Kost:

 1. Din kost i denne uge har brug for alle de vitaminer og frugter, der findes. Din daglige mad skal indeholde grøntsager og frugter. De frugter og grøntsager, der er fulde af næringsstoffer, hjælper med at dyrke din baby let og sundt.
 2. I stedet for at spise rågrøntsager bør du tage glatte og friske grøntsager i din kost for at øge din energi. Nogle af de glatte frugter er granatæble, jordbær, kiwier og appelsiner, æble, bananer
 3. Det vigtige og essentielle næringsstof er jern, for at udvikle og øge dine røde celler; du skal tage mad som spinat, magert kød og bananer og kirsebær.
 4. Calcium er et af de afgørende næringsstoffer, der hjælper med at vokse dit barns udvikling. Læger foreslår at tage grønne grøntsager, mejeriprodukter, brød, rosiner og fuldkorn, nødder med jævne mellemrum, vil øge calcium i kroppen.
 5. C-vitamin gør din krop frisk og sund, under graviditeten skal du tage indtag som appelsiner og citroner, blandt citrusfrugterne for at øge dine stadier.

Øvelser:

Gør noget motion i løbet af den 18. uge af graviditeten, vil hjælpe dig med at holde din krop sund og øge dit barns vækst. Her er få øvelser anbefales til dig.
1. Belly Puste:

Belly breathing yoga teknik vil hjælpe dig med at give en stress relief. Til denne øvelse skal du sidde og sætte dine ben på tværs. Støtte med ryg og hænder på maven. Gentag det i 5 gange.

2. Pelvic Rest:

For at give bækstøtten skal du fortsætte med at udføre øvelsen regelmæssigt. Under dette udgør støtte med puden og hvile ryggen, lårene for at opretholde tyngdepunktet.

3. Walking:

Walking under graviditet hjælper hjælper med at holde dig mere aktiv. Men også efterlader du stress mindre og gør dig lykkeligere og fred.

4. Indånd og udånd:

Inhalér gennem din næse og hold vejret og ånde din åndedrætsvilje hjælper dig med at forbedre din mavesundhed og hjælper dig også med at styrke musklerne for at hjælpe med din sammentrækning senere.

5. Yoga:

Bedste og enkle yoga hjælper med at forbedre din kropselasticitet og øge din udholdenhed. Dette vil give dig mulighed for bedre at tænke og krop, når tiden kommer til din frigivelse.

Køn under 18. uge af graviditet:

Graviditet i løbet af den 18. uge er sex meget sikkert, og du kan holde dine tanker om at skade din baby væk. Sørg for med din læge, at have sex under graviditeten er sikkert eller ej for barnet. Dine hormonforandringer kan ofte gøre dig lyst til sex, mens en eller anden kapacitet også taber interessen helt. Bortset fra disse ting, er du besluttet på at have sex under graviditeten, der taler om poserne, går let og langsomt ville være et klogt træk.

Tips til at overvinde stress under den 18. uge af graviditet:

 1. Det er lidt tid for dig at begynde at slappe af. Indsend på arbejde, at du har nået din grænse. Folk vil forstå og samarbejde, og dit barn vil takke dig senere.
 2. Tal med din partner hele tiden om alle fremskridt. Det vil rydde op for dig og gøre det lettere for dig at vide, hvor du er på vej, mens han føler sig mere involveret.
 3. Mens alles symptomer varierer, er det ikke en dårlig følelse at finde noget fælles med andre mødre. Prænatal klasser skal være det rigtige valg til det samme.
 4. Mad og søvn er vigtige. Får ikke bære væk med trang, men underholde sunde valg mere.
 5. Træn godt, da det kan forbedre dit humør. Du kan også nyde yoga og meditation, hvis din stress er alvorlig.

Medicinske behandlinger og checkup i 18 uger gravid:

Der er nogle sundhedsproblemer og checkups at huske på, men siden det er den 18. uge, kan det gøre din baby sikker; blodprøver bør gøre ting klart for dig og lejlighedsvis ultralyd kan også forventes i løbet af denne tid. Spinal- og HCG-væsker vil blive kontrolleret for at bestemme abnormiteterne i fosteret, og få lægemidler anbefales til at holde din krop sund

 1. Triste smerter og problemer-Acetaminophen. guide til at fjerne Ibuprofen og Naproxen.
 2. Allergisk reaktion - Antihistaminer og Ioratadin. Du bør undgå lægemidlerne Pseudoephedrin og Decongestants som Phenylylein.
 3. Hoste - For tung host Dextromethorphan og Guaifenesin er ordineret.
 4. Gastrointestinale problemer-Metamucil og Colace. Undgå afføringsmidler og mineralolie.
 5. Fordøjelsesbesvær og maveforbrænding - Antacida og Famotidin.

Tips og forholdsregler:

 • Fugt din hud oftere nu for at slippe af med eller undgå de strækmærker, som du har været rædsel indtil videre.
 • For at undgå overdreven vægtforøgelse skal du prøve at skære ud på madvarer som sukker, kaffe og olie så meget som muligt.
 • Drik mere vand end normalt for at holde dig selv hydreret, selvom det betyder mere vandladning. Dette vil også hjælpe med at skære ned på dine madbehov og hjælpe dig med at tabe sig.
 • Øvelsesforanstaltninger på dit overordnede mundhygiejne system forhindrer fra dårlige udbrud og andre infektioner på tandkød, der kan overvinde gennem mad.
 • Der kan være noget kløe på grund af stretchingen af ​​din hud. Hold over disken medicin og olie for en hurtigere relief.

Mens den 18. uge måske ikke er den sværeste, betyder det helt sikkert mere udvikling i dit barn. Det betyder, at vi kaster hver anden dag til klinikken for at kontrollere fremskridt og ualmindelige forhold. Hvis du kan klare sig gennem symptomerne og dukke op som en vinder, vil denne uge være nok til at håndtere.

Se videoen: Fosterets utvikling uke for uke (Oktober 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send