Skønhed og mode

15 forskellige Pearl Chain Designs til indiske kvinder

Pin
Send
Share
Send


Perle Smykker har været kvindernes favorit tilbehør siden år og år. Uanset om det er kvinder i feudalderen eller kvinder i moderne alder, har alle brugt perle smykker på et eller andet tidspunkt i deres liv. Hvad der gør perle smykker attraktivt og ønskeligt er dets evne til at blande sig i alle slags design. Seneste er denne tendens er perlekæderne, som i høj grad efterspørges af kvinder i dag.

Læs om, hvilke perlekæder du vil plukke for at se godt ud i sommer?

1. Beaded Pearl Chain:

Denne perlekæde halskæde er den der kan være det første valg af kvinder på udkig efter sofistikeret smykkesæt. Det, der gør det elegant, er dets minimale look, hvilket gør at du ser simpel og elegant ud på samme tid. Det kan bæres på en formel påklædning eller på anden måde heller ikke vestlig påklædning.

2. perlekæde i guld:

Denne perlekæde i guld er et must af alle kvinder af to grunde; en fordi den har guld og for det andet at den har perler, hvilket gør det til en vindende kombination. Det er en guldkæde med et vedhæng lavet af guld, perle og nogle sten. Det kan bæres på en saree eller enhver anden traditionel beklædning til at give sit bedste udseende og kan parres med øreringe for at fuldføre udseendet.

3. Multi-Strand Halskæde:

Denne perlekæde med perlekæde er det, alle kvinder vil have på et tidspunkt i deres liv. Det er dyrt, men lige så værd. Det giver det store og velhavende udseende, som enhver kvinde ønsker. Den er lavet med små perler, i flere tråde og er en lang halskæde, der passer til at blive brugt på traditionelle dragter.

4. legeringskæde:

Denne halskæde er en af ​​de bedste perlekæde design i guld. Den er gul forgyldt og er lavet af legering. Den har perler over halskæde i flere tråde og har to matchende øreringe. Den er egnet til at blive slidt over en saree eller kurta for at se elegant ud.

5. Almindelig guldkæde med perle:

Denne perle guldkæde er det mest elegante stykke blandt partiet. Det kan bæres på næsten ethvert antrekk for at få dig til at se på mode. Dens minimal look og sofistikerede design er, hvad der gør det til at se smukt ud. Den leveres med en almindelig guldkæde med en enkelt perle i den. Det er bedst egnet til natten tid lejligheder. Det kan parres med øreringe for at fuldføre udseendet.

6. Platin kæde med perle:

Denne smukke perlekæde lavet med sølv er den, du skal have i dine garderobeskabe. Det er velegnet til at blive brugt på ethvert antrekk, hvad enten det er formelt eller traditionelt og kan få dig til at se elegant og smuk ud. Det, der gør det så trendy, er dets enkle, men moderne design, der kan gøre opmærksom på den enkelte der bærer den. Det er platinbelagt og kan parres med øreringe for at fuldføre udseendet.

7. Emerald og Pearl Chain:

Denne smaragd og perle beaded kæde er ny i perle smykkegruppen. Hvad gør det anderledes end alle andre perle smykker er det sammensætning, som er halv perle og halv smaragd. Det kan gå meget godt på vestlige og traditionelle dæk og vil ikke se meget tungt ud. Det er farverigt og trendy.

8. Multi Pearl Sequenced Chain:

Denne sekventerede perlekæde er den, der kræves af mange kvinder i disse dage. Hvad gør det så godt er dets minimal og enkle udseende. Det passer godt sammen med mange forretningsdragt samt mange traditionelle typer påklædning. Den er lavet af almindelig guldkæde og perler i rækkefølge.

9. Lagdelt perlekæde:

Denne perlekæde halskæde er den der er meget fashionabel i sit udseende. Det ligner ikke de samme gamle design perle halskæder. Selvom det er enkelt i sit design, har denne lagdelt halskæde et moderne design. Det kan bæres på vestlige dæk og kan få dig til at se elegant ud.

10. Guld Beaded Halskæde:

Denne guldperlerede halskæde er et gammelt foretrukket design af smykker. Det kan give et kongeligt udseende til dig, når du bærer på traditionelt tøj. Det er lavet ved at sætte små perle stykker i guld base. Det er en af ​​de bedste designs i peal smykker sektionen.

11. Sølv Halskæde:

Denne sølv perle kæde smykker er lavet af sten, perle og sølv. En perfekt blanding af alle, der gør dette smykke til at se på mode. Det kan parres med vestlige eller traditionelle tøj. Det er let og let at bære og kan bruges ved flere lejligheder. Det kan give et sofistikeret og elegant udseende, når det udsmykkes ved en natfunktion.

12. Vedhæng Chain:

Denne vedhængskæde, der er mest foretrukket af unge kvinder og teenagere, er et af de mest krævede perle smykker. Denne kæde kan være det bedste tilbehør og kan også få dig til at se elegant og moderigtigt ud. Den er lavet med almindelig sølv, sten med perle vedhæng. Det kan bruges på flere funktioner og på flere dæk. Det kan parres med dangler øreringe eller øreringe for at fuldføre udseendet.

13. Knuste Perle Smykker:

Denne perle smykker er den mest minimal, men den mest attraktive perle kæde nogen kan have. Den er lavet med sølvkæde med en stor sølv vedhæng besat med perler, der kan give en god fashion statement til dit tøj. Det er velegnet til at blive brugt på traditionelt tøj.

14. Lille perlekæde:

Denne lille perlekæde er den, der er mest krævet af kvinder, der kan lide at få adgang til minimal. Det kan bruges dagligt eller lejlighedsvis begge dele. Den er lavet med en forgyldt kæde med faldende perler, der pryder en kvindes hals.

15. Moderne perlekæde:

Denne moderne perlekæde er den, der er lavet til moderne kvinder. Den er lavet af bronze og legering, med en enkelt perle i midten. Den er letvægts og har et andet design end de fleste perlekæder. Det kan bæres på vestlige dæk.

Perlekæde kommer i mange designs og farver, der passer til alles krav. Prøv at finde ud af flere sorter i disse perler samlinger, hvis du vil se rig blandt folkemængden, så prøv din foretrukne perlekæde ved hjælp af klassiske tøj.

Se videoen: UNICORN HORN STAB. Whack Your Boss 2 Fantasy Edition (Juni 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send