Skønhed og mode

15 bedste guld bangle design i 20 gram

Pin
Send
Share
Send


Guldarmbånd findes i så mange mønstre og vægt. Omkostningerne ved guldarmbånd afhænger af vægt og design. Nogle mennesker synes, at deres design er tung og. For eksempel er der en guld bangle i 20 gram. Uanset hvilket design du vælger kan designes i 20 gram guldarm. Det ser rig på klasse og udseende. At bære guld armbånd i det daglige liv giver dig en stolthed og status. Det har betydning i hver dames liv. I ægteskaber er det blevet brugt til at bære guld armbånd. Mens du har guldarmbånd, skal du også være særlig opmærksom på tyve. Når du begynder at interessere dig, kan du udforske mange designs i 20 gram guldarmbåndsdesign.

Forskellige samling af guld Bangles i 20 gram:

20 gram guld armbånd er klassiske og inspireret til at holde simple, men alligevel utrolige. Du kan aldrig glemme det, når det står i dine øjne. Nogle af disse smykker er nemt tilgængelige online, mens andre kan tilpasses.

1. Intricate 20 Gram Gold Bangle:

Dette er virkelig fantastisk design i 20 gram guld armbånd. Zigzag linjerne er blevet gjort på armbånd. Du kan bære en på hver hånd for at give et strålende udseende. Dit håndled vil skinne ud i disse 20 gram guldarmbånd. Det har en delikat design.

2. Skinnende guld Bangles Designs i 20 Gram:

Skinnet af denne 20 g guldarmbånd er virkelig fantastisk. Selv om den har en glat overflade, er den designet så kreativt. Det er fint poleret og sidelinjer gøres også smukt. Du kan bruge denne guld bangle til at dække dine andre metal armbånd og fylde dit håndled.

3. Traditionelle Gold Bangles Designs i 20 gram:

Denne guld bangle design i 20 gram er traditionelle og rige. Det kan åbnes og er forbundet med en lille forbindelse. En sten af ​​runde og pære form er studded på denne guld armbånd. Den er bred i form og meget minuts kunst af guld er lavet på dette. Kun en armbånd på hver hånd er nok til at blive klassisk.

4. Guld Bangles Designs i 20 gram til daglig brug:

Disse fire 20 gram guld armbånd design er sådan, at du kan bære hver dag. Designet på denne guldarmbånd er udformet så delikat med meget små guldbolde. Det ser smukke og fantastiske ud. Dette kunne også være din ideelle gave vælge til gave din kære en til enhver lejlighed.

5. Guld Brude Bangles i 20 Gram:

Dette er en samling af smukke tynde guldarmbåndsdesign i20 gram er virkelig let uden ekstrafunktioner. Det har små jingler hængt på det. Du kan para det med mange andre armbånd. Dette vil se fantastisk ud på dit håndled. Jingles hængende på guld bangle vil producere fin stemme og vil ændre stemningen i din liv partner.

Se mere: Guld Bangles I 8 Gram

6. Guld Bangle i 20 Gram med Meenakari:

Bangle collection kataloget er aldrig komplet uden dette yderst behagelige 20-grams guld armbåndsdesign i meenakari arbejde. Blomster design har været med meenakari arbejde, der ser fremtrædende ud. Guldarmbånd med rød og grøn meenakari er lige så attraktiv. Du kan også bruge den som festklæde.

7. Stone Studded 20 Gram Guld Bangles:

Guld bangles i 20gram med sten besat med hvid og rød farve er faktisk en sjælden skønhed. Det har et æstetisk tiltalende udseende med skinnende sten. Det er designet til at imponere og er smukt udformet. Damer! Du er sikker på at elske dette.

8. Elegant Guld Bangles i 20 Gram:

Dette er fantastisk rund skåret 20 gram guld bangle i 24k. En guld tråd bruges til at binde armbåndet. Det vil se elegant ud på dit håndled. Designet kommer nogle gange med en blanding af andre farver og hæver udseendet af det. Det er simpelt og samtidig har det et godt strejf af det traditionelle udseende.

9. Precious 20 Gram Gold Bangle:

Denne designer guldarmbånd på 20 gram bruger generøst guld. De hvide og røde farvediamanter er også præget for at give det et blomstret design. Mellem hver floral diamant er der en rund form af design gjort for at se attraktivt ud.

10. Spiral Design 20 Gram Guld Bangle:

Disse guldarmbåndsdesign i 20 gram er unik og prisen bliver moderat. Banglen er tyk og spiral design er blevet lavet med guld. Dette vil se fortryllende og give det et charmerende udseende. Det har evnen til at arrestere damerne.

Se mere: 22 karat guldsmykke armbånd

11. Seneste 20 Gram Guld Bangle:

Designet af denne sidste 20 grams guldarm er så fascinerende og vinder folkets opmærksomhed. Zigzag ydre grænse er lavet med guld og imellem er der et firkantet mønster af gul og hvidguld. Dette er det nyeste design i guldarmbånd.

12. Gamle 20 Gram Guld Bangle:

Udformningen af ​​denne 20 gram er udbredt fra oldtiden. Vores kvindelige forfædre plejede at bære denne brede guldbøjle. I tider med Raj Wada plejede dronninger at bære denne type tunge guldbøjle dagligt. Det er meget klassisk og rig på smag.

13. Diamond Studded 20 gram guld Bangles Designs:

Denne 20 grams guldarm er blevet dekoreret med karismatisk hvid diamant. Det ser dejligt ud og er fængende. Et førsteklasses design har været med diamanter og mønster ser så fantastisk ud. Det er bare enestående.

14. 20 Gram Guld Bangles Designs med Mango Motiv:

Dette er et sæt af to guld armbånd i 20 gram. I denne guldarmbånd er der udført et design af mango-motiv. Det ser så rigtigt ud og godt ud. Mango motiv design er noget andet end almindelig. Det vil vinde hjerter af damer.

Se mere: Guld Bangles I 10 Gram

15. Specielt designet 20 Gram Guld Bangles Designs:

Udformningen af ​​denne 20 gram guldarmbånd kan kun udformes specielt. God kreativitet er tilføjet for at give et strejf af dejligt udseende. Designet har hjertet at hente kvalitet med sit oplyste udseende. Høj grad af innovation er gjort i dette.

20 grams guld bangle design er glædeligt og forlængende og er sikker på at efterlade et indtryk i dit sind! Selv om du kan lave ethvert design, du kan lide i din specificerede vægt af guld, er disse 20 grams guldarmbåndsdesign maskine fremstillet og det involverer en stor verdenskunst og nogle fine håndværk. Designet er yderst imponerende og attraktivt og gøres overkommeligt.

Se videoen: Light Weight Gold Bangles Designs Under 20 Grams (Oktober 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send