Yoga

Mukta Hasta Sirsasana - Sådan gør du og fordele

Pin
Send
Share
Send


Stress er faktisk roden til alle problemer, som med stress kommer problemer som diabetes, forhøjet blodtryk, fælles problemer og mentale lidelser samt mange andre mindre problemer, der langsomt og støt nedbryder din funktionalitet. Yoga har vist sig at være meget effektiv, når det kommer til at håndtere stress og alle dets subsidiære problemer. Yoga er en meget personlig oplevelse af fred, der kan praktiseres i hjemmet selv.

Yoga består af mange forskellige holdninger i kroppen ledsaget af meditation og dyb gradvis vejrtrækning for at give dig niveauer af sindsro, som du normalt ikke ville opnå i dit daglige liv.

Fordele ved Mukta Hasta Sirsasana:

I dagens artikel vil vi tale om Mukta hasta sirsasana holdning sammen med hvordan man gør det og de fordele, det har at tilbyde.

Hvordan gør man det?

Mukta hasta sirsasana er en kompliceret yoga meget som navnet selv. En kompilering af både din arm og dit hoved sættes i aktion. Denne yoga er en grundlæggende hovedstativ, som selvom det er vanskeligt ikke er en hård kropsholdning at opnå. Selvfølgelig, før du begynder, vil du måske vælge en hjælp ved hånden.

For eksempel kan du kræve en pude under hovedet, hvis du ikke vil presse dig selv i prøvetiden. Det samme gælder for nogle sidekuder eller en vægstøtte i nærheden for at bryde dit fald, hvis du mister balancen på eller under holdningen. Så igen vil vi rådgive et sikkert par hænder ved din side, der vejlede dig til de indledende dage.

  • Med øvelse senere kan du lette ind i yoga.
  • Til at begynde med spred en yogamatta på en jævn overflade. Balance er af største betydning i dette øjeblik.
  • Start med at stå lige med dine arme hviler ved din side, når du justerer din hals og marv i en lige linje. Tag en dyb indånding og lad det ud.

Se mere: Parivrtta Trikonasana

  • Når du er færdig, strækker din krop ind i en nedadgående hund.
  • Nu skal du på dine fire, der danner en omvendt V med din krop, strækker dine lemmer sig bag dig, når du lægger dig ned på din forside.
  • Langsomt hvile dine albuer på jorden og spænde op i din mave løft din nederste bund op.
  • For begynderne kan et ekstra par hænder lede dig helt op, hvorefter du er alene.

Håndplaceringen afhænger af personen og deres komfortable zoner. For nogle vil de måske foretrække albueunderstøttelsen, mens andre distribuerer deres vægt jævnt ved at sprede deres arme imiterer en ørlens udspredte vinger. På dette tidspunkt er hele din krop, der er på hovedet, grundigt understøttet af din nakke, som er en ret skrøbelig del af din krop. Lås positionen i et par sekunder, før du bruger en support for at komme tilbage til den oprindelige position.

Se mere: Parsvakonasana Fordele

Hvordan hjælper det os?

Vi har aldrig helt kontrol over vores krop, før vi forsøger denne øvelse. Styring af din hjernekropssamordning på hovedet er noget, kun en flagermus ville ekspertise i, og på dette tidspunkt må du gøre det samme, kan du tage en vejafgift. Men med den rette praksis kan du nå den perfekte balance i sind og kropskontrol.

Dette er en god øvelse for din hud, hvor du hænger på hovedet, vil forårsage blodhastighed i dine hjerner, og på et normalt tidspunkt vil hængende som sådan være dødelig for dig, men et par sekunder værd forgiftning gør dig altid stærkere. Flushing dig ud med blodet rush, ville din hud nu have den perfekte rosenrødt lys.

Denne yoga er også en bevist holdning til hårvækst, hvor igen blodhastigheden til venen ville holde hovedbunden og hårsækkene næret og genopfyldes og derved fremme væksten. En anden fantastisk fordel ved denne yoga vil resultere i et sundt hjerte, hvor den opadrettede holdning udskylder træsko eller forhindringer i hjertets ventrikler og derved sikrer et stabilt slag.

Se mere: Niralamba sarvangasana

Billeder Kilde: Shutter lager

Pin
Send
Share
Send