Skønhed og mode

15 Stilfuld og trendy kjolefrokost til kvinder og unge pige

Pin
Send
Share
Send


Frocks er en fantastisk måde at se på mode og stilfuldt. Disse frynser er partier, der kan udsmykkes. Den nyeste trend i frynser er kjolebukken. Dette er en kombination af en lang kjole kaldet kjole, men i stil med en kjole. Kjolebukken er for det meste brugt til lejligheder og specielle fester. Disse er studded eller gjort fancy med broderi, palæer, osv. Vælg farver, der passer til dig, og vælg derefter det materiale, der passer bedst sammen med kjole. De flydende beklædningsgenstande er altid et godt valg for kjoler, da strømmen gør det til at se fantastisk ud.

Seneste og fashionable Gown Frock Designs for Ladies med billeder:

Her er nogle af de forskellige stilarter af kjolebeklædning, som du kan vælge imellem.

1. Indo Western Gown Frock:

Denne dejlige kjole er lavet med de indiske og vestlige stilarter fusioneret sammen. Kjole er lavet af silke materiale, der er skåret i stil med en kurta. Den øverste del af beklædningen er ærmerøs og har en skjorte krave. Nogle af de farver, du kan vælge til denne frisure, omfatter lyse røde såvel som kedeligt guld.

2. Kurti stil kjole:

Denne aften kjole er en simpel kjole klæde, der er lavet i kurti stil. Kjolebeklædt design ligner en kurti med en dupatta. Nettomaterialet er fastgjort til kjole i taljen. Bodice er broderet godt med blomstermønstre.

3. Jakke kjole Frock:

Denne kjole på kjole er, hvad de fleste piger er forelsket i. Det er typisk et indisk kostume med broderi og er i lyse farver. En jakke er tilføjet til dette ensemble for at gøre det fantastisk. Jakken er i kontrastfarve og har en slips på forsiden.

4. Lang halskjole:

Her er en lang nakkekjole med høj nakke, som du kan bære til en særlig lejlighed. Det har fanformet broderi gjort på rent materiale. Dette giver det en fri flydende effekt. Farverne kan være blå med kontrastbroderi af guld eller sølv. Du kan tilføje en matchende dupatta som ekstra tilbehør.

5. Skær skulderkjole Frock:

Den seneste trend omfatter også denne kjole kjoler med skårne skuldre. Den kjole har fuld blænding nederst, hvilket giver det et perfekt udseende. De skårne skuldre accentueres derefter med broderi rundt om det. Det samme broderi er også tilføjet til halsen.

6. Broderet kjole Frock:

Vælg denne cool rosa kjole stil kjole til din næste lejlighed. Denne broderede kjole er perfekt til bryllupper og funktioner. De lange ærmer er også forsynet med guldtråd. Fløjen i kjole gør det til et udsagnsstykke.

7. Aftenkjole:

Her er en seneste trendaftagekjole, som du kan bære godt ud i natten. Designeren frynser og kjole er lavet med dig i tankerne. Dette stykke er som et todelt sæt med toppen monteret og nederdelen flammer godt. Udskriften er helt unik og speciel.

8. Frontsåse foran:

En anden indo western stil er den forreste åbne kjole, der er perfekt i dybe farver. Denne nyeste kjole stil kjole er, hvad du har brug for til en bryllupsreception eller din særlige fest. Fløjen af ​​kjole ser spektakulært ud, når du er på dansegulvet.

9. Side Flares Gown Frock:

Dette er en cool tilføjelse til din garderobe indsamling. Denne kjole har bluser, der er fastgjort sidelæns, og det giver det et fluffy look. Den skårne skulder eller ærmerøs look er perfekt til denne lange kjole. Vælg din yndlingsfarve til denne dyrebare kjole.

10. Silke Party Kjole:

Børn kan også bære disse dejlige frækkjoler, der gør dem til at se fantastiske ud. Silkematerialet er rig og giver et perfekt udseende til lejligheder. Du kan have toppen af ​​kjole ren og enkel og den nederste halvdel kan være fancy. En guldgrænse vil se meget flot ud med denne kjole.

11. Crepe Frock Kjole:

Vælg denne smukke crepe kjole til enhver speciel dag i dit liv. Denne blå crepe kjole får dig til at blive slankere og højere. Den enkle mesh look øverst giver kjole et majestætisk udseende. Kjoleens flare er også en flot og perfekt til at ramme dansegulvet.

12. Sweetheart Neckline Kjole:

Denne spektakulære kjole i blå og sort har en kærlig hals. Denne kjole har en slank talje og er fladt uhyre i bunden. Bunden er broderet med store mønstre, der skiller sig ud. Du vil finde dette for at være det perfekte tøj til din næste lejlighed.

13. Fast kjole Frock:

Denne solide gule kjole er et andet godt eksempel på det bedste indiske slid. Kjole er en kombination af gul og maroon. Silkematerialet, der bruges her, gør det meget rigeligt. Sidelommer til kjole er en ekstra attraktion.

14. Trykt Maxi Kjole:

Her er en dejlig trykt maxi kjole, der er i kjole stil. Udskriften er ret sommerlig og ser meget smuk ud på alle. Et bælte i taljen accentuerer din talje og gør en god tilføjelse. Da materialet er tyndt og flyder kjole ser ekstremt behageligt ud.

15. Kold skulderkjole:

Vælg denne specielle kjoler i krølle til din næste tur. Det kolde skuldermønster er lavet stilfuldt med et plaster af zardosi arbejde. Arbejdet er så indviklet og specielt, at du vil føle dig som en prinsesse i denne kjole. Fløjen af ​​kjole er også perfekt, og det giver karakter til denne specielle kjole.

Gown frocks er en seneste trend i modebranchen, der hurtigt bager bølger. Kvinder elsker denne nye trend, da det giver dem friheden til at være vestlig stil, mens de holder til deres rødder i Indien. Indo western style gown frocks er en dille lige nu.

Pin
Send
Share
Send