Skønhed og mode

20 Unik Sikh Baby Navne og Betydninger

Pin
Send
Share
Send


Er ikke Sikh baby navnene så fantastiske? Disse navne er givetvis givet ved fødslen, og derfor skal vi i dag tage tilbage til den tid, når Sikh-babyerne er navngivet.

Smukke Sikh Girl And Boy Baby Navne:

I denne artikel vil vi diskutere om nogle af de fineste sikh baby navne på alle tidspunkter.

Sikh Baby Boy Navne med Betydninger:

Her er nogle af de nyeste og moderne Sikh-drenge navne som følger

1. Amul:

Dette er det bedste sikh navn for drenge lige nu. Du kan nævne dit mandlige barn med dette navn, og intet kan være bedre end dette. Hvert barn er uvurderligt for sine forældre, og det er derfor, dette navn lyder så passende.

2. Abhai:

Betydningen af ​​navnet Abhai er "uden frygt". Hvor sindet er uden frygt, er en person i stand til at erobre næsten alt. Dette er, hvad vores ældste plejede at forkynde os, ikke? For den fantastiske mening er navnet helt egnet til en Sikh baby dreng.

3. Akash:

Leder du efter Sikh baby boy navne? Dette er en af ​​de bedste lige nu, som kommer med en smuk betydning. Betydningen af ​​navnet Akash er "dagens herre". Det anses for at være et af de fineste navne for alle Sikh-drenge, og for en så stor betydning vil alle være mere end glade for at navngive deres barn ved dette navn.

4. Amtej:

Her er et fantastisk navn til Punjabi eller Sikh baby drenge. Navnet er velegnet til alle de smarte drenge derude og betydningen af ​​dette navn er "Guds elsker", som næsten enhver Sikh er.

5. Anayk:

Betydningen af ​​dette navn er "forskellige". Det kan indikere et barn med forskellige træk eller med forskellige personligheder. Det er et af de mest fantasifulde navne til Sikh baby drenge lige nu.

6. Bhav:

Bhav er et ret prestigefyldt navn til Sikh baby boys. Betydningen af ​​navnet er "alt på Gud". Navnet giver barnet en særlig magt til at tiltrække opmærksomhed bare på grund af navnet og den fantastiske mening og udtale, det kan siges at være et af de fineste navne til Punjabi-børnene.

7. Balkar:

Dette er endnu et godt navn til Sikh baby boys. Navnet repræsenterer magt og derfor lyder navnet ganske kraftigt og tungt også i ørerne.

8. Baldev:

Dette er et af de mest brugte navne til de drenge, der tilhører sikh-kulturen. Navnet er ganske fascinerende og vil være velegnet til alle drenge med en stor personlighed. Hvis en fyr er opkaldt på denne måde, så får han automatisk respekt.

9. Bikram:

Navnet Bikram er noget, som hver far og mor vil navngive deres barn ved. Det er ganske fascinerende og går hånd i hånd med de kulturelle Sikh navne også.

10. Bahadar:

Betydningen af ​​dette navn er Brave, og det er bare perfekt, da alle er født modige. Navnet lyder også ganske godt og kan siges at være et af de fineste navne til alle baby Sikh drenge derude.

Sikh Baby Girl Navn med Betydninger:

Her er nogle af de nyeste og moderne Sikh-piger navne som følger.

11. Sai:

Navnet er for Sikh-piger, og man kan ikke bare få et bedre navn til en baby Punjabi-pige bedre end denne. Det betyder "ven", hvilket gør det ret sødt.

12. Safa:

Safa betyder "prinsesse". Næsten hver Sikh-pige er fødte prinsesser, og derfor er dette navn så velegnet til alle kvinder, der er født i Sikh-familier. Navnet lyder også ganske godt og for den store udtale vil det være godt for enhver pige derude.

13. Samai:

Samai = "overbærenhed". Navnet er ganske smukt og lige så imponerende til betydningen. Hvis du er på udkig efter noget helt klassisk, og det kommer også med en god mening, så kan det være det her for dig.

Se mere: Italienske babynavne

14. Sonam:

Dette er en af ​​de mest populære Sikh pige navne derude. Navnet er ofte set at blive brugt i Punjabi-familierne til at navngive piger og det betyder "smukt". Navnet har mange andre betydninger, "guld" er en af ​​dem.

15. Sidha:

Betydningen af ​​navnet Sidha er "mad til Gud" eller "nektar". Det er et af de fineste navne for alle piger derude, især Punjabi's '. Navnet er ret fængslet og vil være egnet til alle kvindelige børn født i Sikh-familierne.

16. Sonia:

Dette er endnu et navn, der ganske ofte bruges af forældrene i Punjabi-familierne til at navngive deres babypiger. Betydningen af ​​navnet er "smuk" og naturligvis vil hver far og mor deres pige altid være smuk.

Se mere: Smukke italienske pige navne

17. Samran:

Betydningen af ​​navnet Samran er "at huske". Navnet er ganske fascinerende og lyder ganske lyst også. Vær sikker på, dette er et af de fineste navne til Sikh baby piger at blive navngivet med.

18. Satam:

Navnet lyder at være egnet til drenge, men er faktisk et navn for de kvindelige Sikh babyer. Hvis du har brug for noget helt tiltalende med hensyn til Sikh baby navne, så kan det være det rigtige for dit barn. Det har en god mening og lyder også godt til ørerne.

19. Sonhan:

Sonhan betyder "smuk". Der er noget særligt om dette navn. Det er helt unikt, og både drenge og piger er navngivet af det, hvilket gør det til et uniseks navn. Det anses for at være et af de bedste sikh baby navne på alle tidspunkter.

Se mere: Italienske babynavne til drenge

20. sadipak:

Betydningen af ​​dette navn er ganske smuk. Sadipak betyder "evig lampe". Det angiver også "ild". Det bliver et af de navne, der får en pige til at lyde som om hun er meget hård. Kun navnet vil være nok til at give hende respekt.

Billeder Kilde: 1.

Se videoen: Meet the Mormons Official Movie International Version - Full HD (Oktober 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send