Skønhed og mode

26 uger af graviditet - symptomer og føtal udvikling

Pin
Send
Share
Send


Livets onde chakra, hvis du kan, men at bringe et nyt liv til denne jord, har altid været en menneskelig natur og en del af vores regime. Som menneske, vi er født, lever og reproducerer for at give plads til nye levende væsener for at gøre det samme. Graviditet er et gyldent ord, men meget ligesom guld i disse dage, graviditet er dyrebar men dyr. Så dyrt er denne graviditet, at forældrene skal betale meget for at bringe et nyt væsen ind i denne jord.

Denne betaling er ikke af penge, men efter tid og omhu. Ordet graviditet kan være let at udtale, men at leve igennem det er noget som fanget i en gelé. Hvis du ikke kender den rigtige taktik til at overleve, kan du finde dig selv at kæmpe for at nå toppen uden en ordentlig fodfæste. Hvis du kender tovene til dette, er graviditeten en rolig sag. For mødre, der har haft tidligere erfaringer, er dette virkelig et let liv, men for de første timere vil du måske gerne tjekke ind med dine eksperter angående dette.

Barnet inde har ikke altid været en baby, der er sød og har heller ikke forvandlet sig om natten. De hårde ni måneder, der følger gennem en graviditet, er en tornado af lunefuld følelser, der kaster overalt. Et minuts pludselige lyksalighed kan blive til en følelsesmæssig udbrud efterfulgt af en alvorlig depression, indtil nogen hænder dig dit yndlingsstykke, der gør dig øjeblikkeligt lyse.

Se mere: 22 uger gravid symptomer

Men på medicinsk sigt er disse ni måneder adskilt i ugeform med hver uge yderligere adskilt i trimestere. Hele ni måneder opsummeres inden for uger, det vil sige netop 40 uger, hvor barnet går igennem en betydelig udvikling, indtil den endelig ligner en fuld version af et menneske barn, og så begynder det at skubbe mere plads indtil den dag han skubber ud af hendes livmoder og ind i verdens lys.

Hvad skal du tænke over i denne uge:

Med tiden vil man mærke sig, at hun slapper af i sagen, da hun endelig forstår, at hendes morgenkvalme bliver erstattet af en godnat hjertelig søvn, hendes pludselige paranoia skifter hurtigt, da hun føler et spark fra hendes baby. Med den tid, der går forbi, udvikler moderen og barnet dette dybe, betydelige forhold, hvor uklare klager øjeblikkeligt holdes. Når moderen føler ubehag ved hun, at hendes baby ønsker mad nu. Når barnet forstår sin mors ubehag, overholder hun og går således igennem ni store måneder.

Fosterudvikling af barnet:

Disse 40 uger er adskilt i trimestere. Den første trimester er hvor barnet simpelthen i en blastformet cysteform fester sig selv og er stadig i fremmed form. Gennem ugerne bliver han til et embryo og derefter et foster. Den anden og tredje trimester markerer babyens fremskridt. Den 26. uge er den sidste uge af den 'gyldne æra', som er et andet navn for anden trimester. Nogle af de ændringer, der ses i din baby i denne uge, vil omfatte:

I sin 26. uge afrunder babyen nu op til en god to pund i vægt og en 23 cm lang måling. Når hun udvikler sine sanser, er spines stærkere og giver hende den frie chance for bevægelse efter vilje. Disse bevægelser er nu med forbigående uger bliver mere og mere fremtrædende. Med sin grebstramning kan hun nu spille med sig selv - rul rundt eller tumle i maven eller lege med ledningen fastgjort til hende.

Hud:

Lanugos i hendes krop bliver nu langsomt blødere og forsøger at kanten væk. Med dette begynder et tyndt lag af fedt også at deponere i kroppen, hvilket giver hende en perfekt babyform.

Se mere: 23 uger gravid

Øjne:

Højdepunktet i denne uge er, at barnet nu endelig kan justere øjnene til synskanalen, da hun endelig åbner øjnene for at se omgivelserne omkring hende. Hun blinker og rydder sine øjne og kan nu se, hvad eller hvor hun har vokset hele tiden. Barnet i hendes tidlige stadier har lukkede øjne, men oplever langsomt lysfølsomhed langsomt på grund af den udviklende iris. Her i den 26. uge kan ultralydet få hende til at blinke inde i nestling, da øjnene ser rundt. Øjnene er dog lysere i farve på grund af manglende pigmentering i irisen, der ændres efter fødslen.

Sexbestemmelse:

På nuværende tidspunkt er barnets køn fremtrædende og særskilt, så hvis nogen ønsker at kende kønet, er de fri til at gøre det. Før dette var kønnet noget klart, hvormed lægerne kunne fortælle forskellen, men nu er de vokset fremtrædende. For en dreng i denne uge vil hans testikler endelig falde ned til sin nu fuldt dannede skrotum, og for pigerne er deres tunneler til æggestokkene nu dannet, der allerede indeholder en god seks til syv millioner primitive æg. Men tællingen kommer ned til to, når barnet er født.

Hjerte:

Ved nu kan en af ​​dine pårørende sætte øre på din mave og høre barnets hjerteslag, da det er vokset stærkere med hvert vågent øjeblik. Nu pumper hjertet blod i hendes krop og har også evnen til at skabe røde blodlegemer.

Se mere: 25 uger af graviditet

Respiration:

I løbet af denne uge er lunger og næsebor af babyen begyndt at udvikle sig, i slutningen af ​​ugen vil det være fuldstændigt deres vækst. Næsebor er vigtige, så det vil blive afsluttet snart, men lungerne er ikke så hurtige på grund af alveolerne, det begynder at belægge på lungerne. Lungerne vil hjælpe din baby til at trække vejret godt og sundt.

Vægt:

Din baby er stadigvæk ikke vokset ind i det fulde flygtige menneske, at de vil komme ud som, og er stadig i vækstprocessen. Han vejer overalt under et kilo, men oftest er det 900 gram eller deromkring. Der er stadig en lang vej for ham i scenen, men det meste af din bekymring kommer til ende ved slutningen af ​​denne uge.

Symptomer på 26 ugers graviditet og hvordan man overvinder:

Moderen som sædvanlig vokser hos barnet.

Blodtryk:

Normalt omkring dette tidspunkt er blodtrykket bundet til at variere, da der er enten barnets pres eller overdreven produktion af kvindelige hormoner. Derfor råder et konstant højt eller lavt blodtryk. Ofte ved ekstremiteter dannes en medicinsk tilstand kaldet præeklampsi på grund af højt blodtryk. Dette er normalt reserveret til den 37. uge på grund af det stigende pres, men dette kan også have en tidlig visning også. Sænk dit saltindtag så lavt som muligt, da det ellers kan føre til forværring af din tilstand. Bortset fra det, også forsøge at holde dit sukkerindtag lavt. Kontakt din læge gennem ugen for at vide, hvor du står.

Træthed:

Nu med den voksende bulge og den tunge vægt kan moderen føle sig mere og mere træt og rastløs på samme tid. Udmattelse er almindelig i denne tid og er normalt som sagt af lægen. Den bedste måde at overvinde disse problemer på er at tage sig af dit generelle helbred og bede om tip fra dine familiemedlemmer, der har været i situationen før dig. Omsorg for andre er ikke dit job længere, når du har tid til at slappe af, skal du tage ro. I de næste 8 måneder vil din seng være din bedste ven.

Dattersikkerhed:

I løbet af den 26. uge i graviditeten vil moderen overleve nogle overbeviste problemer som åndenød og hjerteforbrændinger, da den voksende baby skubber dine organer for at skabe plads til sig selv. Som følge af dette pres vil det forårsage livmoderen og lungeskaden. For at overvinde dette problem bør du holde din kost med de sunde fødevarer, tag madet inden to timer til sengen er godt for helbredet. Tag masser af vand, før du går i sengen, hvis du tager mere hvile, det betyder færre bekymringer.

Falske sammentrækninger:

På denne måned vil moderen begynde at opleve frygten for livmoderens intermitterende svage sammentrækninger, der normalt starter i midten. Men der er ingen grund til at bekymre sig om det, det er bare din krop forbereder sig på ankommer tilstand. Men hvis du føler dig meget smerte, bør du konsultere din læge for visse vanskeligheder

Snorken:

Hvis din graviditet er vokset hidtil, er snorken det største problem at overvinde. Dine hormoner er årsagen til at bebrejde, og du behøver ikke bekymre dig om det. Hvis du tror, ​​at din snorken vil irritere din partner, så kan du bruge nasebåndet for at undgå snorken.

26. uge Aktiviteter:

Risikoen for abort på dette stadium er for det meste gjort, så du kan passe på din babyposition og din kropsholdning mens du sover og sidder, når du laver nogen aktivitet, gør langsomt og smidigt uden nogen kraftig løftning, gør du simpel motion og kost er nok .

Kost og motion for 26. uge:

Kost:

Frugt og grønt:

Indlæs dig selv med hver frisk kamp af frugt og grøntsager i denne uge. Disse kan omfatte bananer, appelsiner, æbler, broccoli, spinat og bønner. Sammen med frugter og grøntsager bør du tage ris og cornflakes.

Råvarer:

Fødevare næringsstoffer tabes normalt ved kogning, og fødevaren bliver taget rå hjælper med at bremse dine madbehov. Desuden betyder det mere fordel på din baby og dig. De fleste fødevarer og grøntsager er sunde mere råforbrug; Sørg dog for at vaske dem godt.

Vand:

Vand er de vigtigste næringsstoffer til at bekæmpe den skade, der kommer din vej. Det hjælper dig med at blive sundere i lang tid, der vil hjælpe dig med at opretholde din vægt

C-vitamin:

C-vitamin er et vigtigt næringsstof, der hjælper dig med at leve mere sundere. Inklusive citrusfrugter som appelsin og citroner i din daglige kost vil øge din udholdenhedskraft i kroppen. Det er en god ide at tage nogle druer.

Kylling:

Mens du har brug for alt magert kød, du kan få, bør kylling være din første præference, da det holder dit helbred godt og doserer dine proteinniveauer op på ingen tid. Det bedste af alt er, at kylling er lige så billig.

Øvelser:

Der er få øvelser til at træne i løbet af din graviditet:

Belly Udvidelse:

Sid med dine ben overlappede og understøttet under ryggen og hænder på maven. Hold ryggen og skuldrene gradvist indånder over din næse, når du forstørrer din mave. Gør det i 5-10 minutter om dagen.

Squat:

Squat er den bedste øvelse, da dette hjælper med til at forbedre din kropsholdning og gøre mere plads til lændehvirvelområdet for ekspansion. Der er flere variationer af squats og den store squat vil blive antaget din tilstand.

Udstrækning:

På dette stadium sover i din normale stilling vil være udfordrende, du skal gøre noget strække under graviditeten, og det vil give dig fleksibilitet og også det styrker dine ben og muskler.

gåture:

Walking under graviditet vil hjælpe dig med at reducere vejrtrækningen og al stress, walking vil hjælpe til din krop og sind friskhed. Det vil holde dig og din baby så godt som sund, hvis du går regelmæssigt.

Mavejustering:

Prøv at bevare dit tyngdepunkt, så det bliver lettere at arbejde på din position og prøve nogle øvelser.

Sex under graviditet i 26. uge:

Selvfølgelig kan der være nogle få problemer med din graviditet på dette stadium, som din barns hurtige udvikling i denne uge, men det betyder ikke andet end at skifte til godt. Hvis du vil forkæle seksuelle aktiviteter, er det ikke ligefrem en dårlig ide; Men du vil gerne udvise forsigtighed med dine stillinger.

Tips til at overvinde stress under graviditet:

 • Udskyde hver eneste aktivitet, der dræner din energi til gode. Det kan være som en åben invitation til overvældende angst.
 • Spis godt, er godt for dit sind såvel som din krop. Sunde fødevarer og kostvaner vil hjælpe dig med at leve sundt; det høje sunde næringsstof er omega 3 essentielle fedtsyrer, vitaminer og andre mineraler. Det vil bidrage til at forbedre dit helbred
 • Tilbringe mere tid sammen med din familie og din partner, hjælper dig med at holde dit sind sundere og lykkeligt. Hvis du har stress om din økonomi, job eller bolig? Forlad alle disse ting og tag dit sind fri.
 • Lad ikke teknologien overtage dig. I dag vokser teknologien hurtigt, hvis du bruger din fritid med denne teknologi som mobiltelefoner eller fjernsyn vil påvirke babyens. så din fritid du kan bruge med familier.
 • At sove det er en god ide. Dyb sovende vil hjælpe dig med at forbedre dit helbred mentalt såvel som fysisk. Det hjælper også dig og dit barn med at gøre lykkeligere og fred.

Medicinske behandlinger og checkup:

Hvis du planlægger en graviditet, skal du kontakte din læge for en komplet kontrol. I nogle tilfælde skal du måske ændre eller stoppe visse lægemidler. I løbet af seks måneder af graviditeten skal du tage medicin til behandling af sundhedsmæssige problemer som forhøjet blodtryk og astma. Der er nogle medicin anbefales til at undgå hosten, allergi, mave, smerteproblemer:

 • Aches-acetaminophen. Forglem ikke Ibuprofen og Naproxen.
 • Allergi - hvis der er nogen allergi under graviditeten, du bør tage, antihistaminer eller et tip af ioratidin. Undgå brug af Pseudoephedrin og Decongestants for eksempel Phenylylein.
 • Hoste - for tungt koldt, prøv dextromethorphan.
 • Maveproblemer-Metamucil. Undgå afføringsmidler og mineralolie.
 • Hjerteforbrænding og sår - undgå hjerteforbrænding, prøv antacidsirup og tabletter.

Tips og forholdsregler:

 1. Prøv at justere tyngdepunktet med din voksende baby bump godt. Undgå at bære hæle på dine gåture.
 2. Diætning bør være sund. Undgå alt, der kan forårsage surhedsgrad eller halsbrand, som junkfood. Drik masser af vand.
 3. Sov mindst 10 timer om dagen. At have dyb søvn hjælper dig med at holde øje med dig.
 4. Interaktioner med lægemidler kan være skadelige i din situation. Glem ikke at konsultere din læge før indtag af stoffer.
 5. Før en baby skal du købe søde klæder, trøjer og stød til, at din baby vil give en god følelse og vil hjælpe med til at reducere alt stress.

Nu da din graviditet bliver bedre med tiden, skal du ikke glemme, at du kommer i forhold til ansvaret og alvoren af ​​situationen. Håber du gør det fra side til side i næste trimester lige så glat som denne. Du kan glæde dig ved hjælp af disse tips og prøve det i dit hjem selv, har en god uge med din baby!

Pin
Send
Share
Send