Skønhed og mode

10 stilfulde sølvfarvede sko til mænd og kvinder

Pin
Send
Share
Send


En af ting, der gør os Mennesker forskellig fra dyr, er sko. Det er hoveddelen af ​​vores tilbehør. Det har kun været dyreskind på rigtige vævede sko. Disse mønstre af sko har udviklet sig fra tid til anden, sæson til sæson. Farverne og sorterne er uendelige. En af de stilfulde farver i sko er sølv.

Forskellige typer sko i sølvfarve:

Her er få stilarter af formelle og bryllup sølv sko til mænd og kvinder i Indien.

1. Sølv Killing Heels Kvinder Sko:

Alle piger kan lide at bevæge sig i stil. Høje hæle tilføjer tommer sikkert, men det begynder at gøre ondt efter et stykke tid. Så hvis du har en lang dag, så sølv killing hæl sko. De har kun en tomme hæle.

2. Sølv Lace-Up Mænd Sko:

Fra rapperne til sportsfolk er alle mænd i blonder-up sko. Du bruger den til at spille bold eller løbe eller gøre nogen form for fysisk aktivitet. Mændene tilføjer lidt bling ved at bruge sølvfarve i deres blonder-up sko. Det er meget klassisk. Mænd foretrækker at bære dem til fester og arrangementer.

3. Brude Sølv Wedge Sko:

Hvis du virkelig ønsker at bære hæle til fest, men ikke ønsker at gå på kompromis med din komfort. Så sølv kilesko er bedst for dig. Da det er som platformhæl, er de komfortable. De brede hæle hjælper dig med at balancere.

4. Sølv Sneakers Sko:

Du kan køre i træningssko eller lave træning i dem. Sølv træner sko giver den rette komfort og ser stilfuld på samme tid. Den er ideel til mænd, der ønsker at se smart og moderigtigt, selv når de arbejder.

5. Sølv Stiletto Kvinder Sko til Bryllup:

Stilettos er høje slanke hæle. Du vil finde mange kvinder berømtheder bruge denne type sko også. De har diamanter eller paljetter på den. Piger bærer det til fester. Det er et brudevalg.

Se mere: Grønne sko

6. Silver Loafer Sko til mænd:

Loafers er office favorit. Sølvtøjskoene er stilfulde i kontorbeklædning. De er ikke så bling. Se stilfuld og anderledes indfaldende følelse for mænd. Mænd bærer det nemt på dragter og formelle slid.

7. Silver Peep Toes Kvinder Sko:

Hvis du har brede tæer, så er peep tæer sko bedst for dig. Sølvklædte tæer har små åbninger nær tæerne. Disse sko er bedst til semi-formelle fester. Piger kan bære det over noget.

Se mere: Kvinders Pink Sko

8. Sølv Støvler Mænd Sko:

Støvler kan være meget kedeligt. Mænd som eksperimenterer med farver i sko. Sølv støvler sko er en stilfuld mulighed for mændene. Det er perfekt til dagens fest, især hvis det indebærer masser af dans.

9. Sølv Satin Kvinder Sko:

Piger elsker satin sko. Sølv satin sko har ekstra glat finish. Brude bærer det med deres brudekjole, da de ikke er meget prangende. De er også meget kloge i arbejdet.

Se mere: Kvinders Guld Sko

10. Sølv Sneakers Mænd Sko:

Ingen dreng kan vokse uden sine sneakers. Disse ideelle sko ser virkelig fantastisk ud i sølv. Det ser smart og meget fashionabelt ud. Unge mænd bærer det for natten outs på grund af sin ekstra komfort.

Billeder Kilde 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10.

Pin
Send
Share
Send