Skønhed og mode

Kan du spise rejer mens gravid?

Pin
Send
Share
Send


Korrekt ernæring er den vigtigste del af kosten i graviditetsperioden. Du skal kontrollere dit fødevareforbrug ved ekstra overvågning og forsigtighed. De gravide mødre, der er meget glad for at tage havfødevarer, bør de vide om fordele og begrænsninger ved at indtage sådanne fødevarer, især rejer.

Spise rejer under graviditeten:

For det meste spørger alle gravide damer om, om jeg kan tage for at spise rejer, mens de er gravid? Så her forklarer vi fordelene og ulemperne ved at spise rejer, mens de er gravid.

Græsforbrugsgrænse:

Graviditet ernæring krav og kost diagrammer er udarbejdet af Food and Drug Administration (FDA). Efter vejledning fra EPA og FDA kan en gravid mor indtage 8 til 12 ounce fisk og skaldyr om ugen. Mere specifikt ifølge deres anbefaling er forbrug af højest 340 gram eller 12 oz rejer, når gravid er tilladt.

Fordele ved protein i rejer til gravide:

Protein er en af ​​de mest væsentlige ingredienser til optimering af ernæringen i moderkroppen. Mødre skal tage rejer under graviditeten, mens disse fødevarer er beriget med denne ingrediens. Ikke desto mindre anbefales det at kontrollere forbruget af rejer i henhold til lægens anbefaling.

Se mere: Sikre kostvaner under graviditeten

Fordele ved jern i rejer, mens gravid:

Jern er næringsstoffet, der hjælper en gravid dame mod usædvanlig blødning, der forhindrer hende fra angrebsanæmi. Det hjælper med at øge niveauet af hæmoglobin. Rejer er også beriget med jern, der er afgørende for kroppens opbygning af voksende baby. Det reducerer muligheden for umodne leverancer i tilfælde af rimeligt forbrug af rejer.

Fordele ved fedtsyre:

Da alle havsmad er næringsmæssig kilde til omega 3 fedtsyre, er det også en vital ingrediens, som en moder har brug for at forbruge for at give hendes baby en perfekt visuel udvikling. Bortset fra det virker omega 3 som et brændstof for at udvikle nervesystemet i en fosterskrop. Omega 3 fedtsyre er den vigtigste ingrediens i rejer, der skal indtages af moderen to gange om ugen, hvilket også er nyttigt for hjernens udvikling.

Fordele ved zink:

Zink er en anden vital komponent, der er uvurderlig for gravide damer. Rejer er den velkendte kilde til zink. Du kan forbruge havfødevarer i passende mængde efter korrekt madlavning for at få den bedste effekt af det.

Farer ved kviksølvforgiftning:

Kviksølvforgiftning kan også påvirke dets virkning på baby ved fødselsdefekter ved at modstå vævsudviklingen i en voksende krop. Det kan forårsage dødsfald, nervesystem skader eller andre negative konsekvenser i tilfælde af baby fødsel. Rejerfoder indeholder kviksølv i forskellige rækker. Et spørgsmål kan opstå i dit sind, at du kan spise rejer, mens gravid ikke er bekymret. Derfor bør du overvåge dit rejeforbrug to gange om ugen.

Mercury niveauer afhænger af:

Forskellige rejer bærer forskellige kviksølvmængder. Det afhænger af det område, de bor, og vandkvaliteten, som de er fanget af. Mere specifikt, hvis du er interesseret i at indsamle oplysninger om kviksølvniveauet for vand i et bestemt område, kan du overveje det lokale og lokale sundhedsafdeling.

Hvilke rejer skal du undgå?

Store og gamle havfisker er den ultimative kilde til kviksølv i sammenligning med små rejer. EPA og FDA fastlagde en passende liste for at undgå rejer, som en gravid dame ikke skulle tage i den varighed. Sådanne højkviks berigede fisk er fliser, haj, kongemakrel og sværdfisk.

Hvilke rejer skal du tage?

Du kan tage rejer, men skal følge anbefaling fra læge og EDA-FDA retningslinje. Nogle små akvatiske rejer indeholder kviksølv i læsemængde. Det skal huske på, at havet fødevarer er sikre, indtil du overskrider begrænsningen af ​​rejeforbrug, fastlagt af FDA og EPA. Nogle rejer, du kan tage to gange om ugen, er f.eks. Tyndt tun, ørred, ansjos, pollock, havkat, rejer og laks.

Indsæt rejer:

Du må forbruge rejerfødevarer i form af pasta. Du skal være sikker på, at rejerne, at maden ikke er et råprodukt, for at være uden risiko. Rejerpasta er den strålende løsning til rejerelskere, der accepteres af flere lande i Asien. Selv pastaerne er tilgængelige i butikker. Du kan købe dem og behandle dem ved at lave mad i absolut temperatur. Desuden kan du tilføje forskellige grøntsager som bønner, salater mv med rejerpastaen.

Parasitter Oplysninger om rejer:

Rejer fødevarer er generelt smittet med parasitter og orme. De kan forårsage alvorlige og uønskede virkninger på den gravide mor og lille voksende baby inden i livmoderen. Den eneste proces, som du kan være sikker på om kimfri mad, er at koge rejerne godt inden madlavning.

Se mere: Kan gravide kvinder spise bøf

Bakteriel information om rejer:

Rejer er meget nem kilde til nogle typiske bakterier som listeria samt de indeholder nogle skadelige antibiotika. Meget almindeligt er de tilgængelige i rejer. De kan føre til alvorlige fødselsskader såvel som misforståelser. Du kan forbruge den mad, der er kogt i 74 grader celsius, hvor sådanne bakterier ikke overlever.

Processen til at kassere bakterier:

Du kan undgå sådanne bakterielle effekter ved at filtrere fødevarelisten i overensstemmelse hermed. Du bør undgå sashimi, sushi, muslinger, rå østers og kammuslinger osv. Endnu vigtigere er det sikkert at spise rejer, mens de kun er gravide, ved at undgå køle- og uforarbejdede fisk og skaldyr. Konserverede havemadvarer er sikre med hensyn til bakterier, men du bør forbruge det ved at observere kviksølvniveauet på det.

Hold sporingspotentiale forurenende stoffer:

Du rådes til at tage sig af lokal vandforurening med hele din bekymring. Fordi graviditet er en følsom sag at håndtere med. Hvis du bruger lokale fangede rejer, skal du holde kontakt med oplysningerne om forurening af vand i dette område.

Madlavningsprocedure:

Rejer bør være godt kogte før tage det som måltid. Temperaturen på kogematerialet skal være over 63 grader. Du skal tilberede det, indtil de ligner mælkige og skaller åbnes. Micro Oven er ikke den rigtige mulighed for rejer madlavning. Hvis oplysningerne ikke er tilstrækkelige, må du ikke forbruge mere end 170 gram pr. Uge.

Se mere:krabbe under graviditet

Du kan nyde de gode effekter af rejer ved at indtage i ordentlig orden med godt forarbejdning. Det gavner både den gravide mor og den voksende baby. Disse rejer er nyttige til at opretholde blodtryk og hjerteproblemer. Så det er fordele og ulemper ved at spise rejer under graviditeten.

Se videoen: Hår accessories fra (Oktober 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send