Skønhed og mode

9 bedste rejse tegnebøger til mænd og kvinder

Pin
Send
Share
Send


Sikkerhed er pålidelig en stor sympati over for mange opdagelsesrejsende, uanset hvor dit mål eller i hvilket omfang din udflugt. Rejsemurker er beregnet til at sikre dine ressourcer, rejsearkiver, kreditkort og gebyrkort og penge mod røveri eller tilfældig ulykke. Der er et sortiment af rejsetasker til mænd og rejsetasker til kvinder, alle er beregnet til størst sikkerhed og trøst.

Der er masser af forskellige stilarter, sorter og værdier for at mulle over, når du køber en rejsepung. Du har sikkert brug for noget energisk, noget som du virkelig kan lide, men udover dette skal du genkende visse faktorer: sikkerhedshøjdepunkter, måling mv.

Simple New Travel Wallets til piger og drenge:

1. Bellroy Leather Elements Travel Wallet til kvinder:

Denne beslutning er en la-tilstand, mørk og ser toppen af ​​linjen. Dette er formodentlig, hvorfor det er en standout blandt Best Travel Wallet for kvinder. Den er lavet af vand sikkert materiale, med en lynlås konklusion, der består af overvældende forpligtelse cowhide.

2. Z CLIP Travel Wallet til mænd:

På trods af at det ikke er ubetydeligt i værdi, er Z Clip den mest smagfulde udseende Mænds Travel Wallet optaget. Dette er en ekstremt robust cash cut / tegnebog, der kan bruges ubarmhjertig i lang tid, men alligevel holde øje med et uplettet look uden at miste sin nytte af en stram forståelse, at mange andre kontantnedskæringer taber efter et stykke tid.

3. Pacsafe Sleuth Kvinders Tegnebog til Rejse:

Lav værdi betyder stor agtelse i denne beslutning! Denne Women Travel Wallet kommer kun i en farve, mørk, og er en snakket for voyaging damer på farten. Dette er en konservativ koordinator end en reel tegnebog, så det betyder, at du kan holde hele dokumentationen på ét sted uden at stresse over papirtykker, der er tilfældigt kastet i din greb.

4. møtrikker og bolte mænds rejse tegnebog:

Den mest sammensatte af det betydelige antal tegnebøger på denne rundown. BASICS Travel Wallet For Men er rimelig eller mere alt, nyttigt til den højest mulige mængde. Tilpas penge, dit hjem nøgle og op til 15 kort med fordel uden problemer med besværlighed.

Se mere: Læder tegnebøger til kvinder

5. Samsonite Bagage rejse tegnebog:

Travel Wallet for Women er lavet af polyurethan og er tilstrækkeligt ekspansiv til en billet, mens den også indeholder plads til din rejsetilladelse, kort og kontanter. Det færdige materiale giver indtryk af omkostninger, når det virkelig er meget skummet, med en moderne mørk ekstern.

6. MASKIN-ERA CO. Rejsebrev til mænd:

Machine-Era Co. tegnebog er et stærkt, glat og første klasse kvalitetsstykke, der er yderst rimeligt! Omkostningerne er yderst fornuftige, når de står i modsætning til den kvalitet, de tilbyder. Det kommer i metal, gunmetal og mørke nuancer.

Se mere: Luksus Herre Tegnebøger

7. Herschel Passport Holder:

Holderen er fremstillet af polyester og er foret for ekstra sikkerhed, med et specifikt mål for at holde dine rapporter langt fra vand eller andre skadelige stoffer.

8. The Ridge Men's Travel Wallet:

Ridge Wallet er meget berømt i mænds tegnebogskategori. Denne tegnebog er meget god til brug og har modtaget positiv feedback fra folk, der har brugt det.

Se mere: Vintage Wallet

9. Optaget b Family Wallet:

Dette er en fantastisk en rejse tegnebog til familier på farten; Du vil opdage plads til op til seks rejsetilladelser og desuden kortåbninger og plads til alt andet trykt materiale.

På det tidspunkt, hvor man vælger Mænds rejsebrev, skal man ligeledes søge efter mængden af ​​rum. Det er vigtigt at overveje, hvad du har brug for at formidle og vælge på samme måde. På det tidspunkt, hvor du køber Kvinders rejsepunget på internettet, bør du også kontrollere indblik i garanti.

Billeder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Gemme

Pin
Send
Share
Send