Skønhed og mode

Hvad er Laser Therapy for hårtab og dens fordele

Pin
Send
Share
Send


Hvad er laserterapi til hårtab?

Den type laserterapi, der anvendes til hårtab, er lavtliggende laserterapi (LLLT). Dette er en sikker form for behandling ved hjælp af laserlys, der har været under forskning i nogen tid nu for at kontrollere om bivirkninger og andre sundhedsmæssige indikationer. Det bruges nu til at helbrede alle former for hårtab hos mænd og kvinder, både genetiske og naturlige. Det er allerede blevet brugt til at behandle alopeci almindelig hos mænd eller mandlig skaldethed. Lavt niveau laser terapi kaldes almindeligvis kold laser terapi, blød laser terapi, rød lys terapi, bio stimulering eller foto bio modulering.

Lavniveau laserterapi til androgen alopeci:

Lavniveau lasere, der anvendes til hår Fall behandling omfatter enheder, der udsender laserlys til at trænge ind i hovedbunden og fremme hårvækst. Lasere, der indtil nu anvendes til denne behandling, omfatter Excimer (308 nm), helium-neonet (632,8 nm) og fraktioneret erbiumglas (1550 nm). Lavniveau laser terapi (LLLT) bruger enhederne med tilsluttede dioder. Disse dioder udsender rødt lys (bølgelængde 630-670 nanometer), der kan overføres ved hjælp af motorhjelm eller hoveddæksler, salonhætter eller overheadpaneler eller håndholdte enheder.

Se mere: Mesotherapy for hårtab

Hair Max® Laser Comb (Lexington International LLC, USA) er den eneste laser enhed, der hævder at have fået 501 (k) clearance fra FDA som et fotorapisk instrument til behandling af mandlig skaldethed eller androgenetisk alopeci og for at fremme hår vækst i mænd og kvinder henholdsvis i 2007 og 2011. De har også batteridrevne modeller, der har 7, 9 eller 12 bjælker af rødt lys, der passerer gennem kammen gennem tænderne.

Hvordan ved du, om du er kandidat til lavniveau laserterapi til behandling af hårtab?

Lavt niveau laser terapi kan bruges til mænd og kvinder ens, der har mønster skaldethed eller udtynding hår, der er forårsaget af naturlige faktorer eller en arvelig tilstand. Et system kendt som Nor Wood-Hamilton Classification anvendes til at kontrollere graden af ​​hårtab hos mænd. Et system kendt som Ludwig-Savin Scale bruges til at kontrollere graden af ​​hårtab hos kvinder. Disse systemer beskriver omfanget af hårtab i begge køn.

Hvis du har hårvækst fra IIa til V ved Norwood Hamilton Classifications hos mænd, eller hvis du har hårvækst i I-4, II-1, II-2 ved Ludwig-Savin Scale for kvinder, er du berettiget til denne behandling. Alternativt, hvis du har en hudprototype fra I til IV i Fitzpatrick klassifikation eller frontal skaldethed eller hårtab, er du berettiget til denne behandling.

Se mere: Urtebehandling for hårvækst derhjemme

Fordele ved lavniveau laserterapi til hårtab eller alopeci:

  • Lavniveau laser terapi (LLLT) er en metode til hårregenerering, der gælder for både mænd og kvinder.
  • Lavtliggende laser terapi (LLLT) har ikke haft nogen alvorlige bivirkninger, der hidtil er rapporteret for behandling af hårtab.
  • Lavt niveau laser terapi (LLLT) er smertefri.
  • Lavt niveau laser terapi (LLLT) er miljømæssigt sikker.
  • Low-level laser terapi (LLLT) er billigere i betragtning af kvaliteten af ​​den tilgængelige behandling og sikkerhed for afhjælpning.
  • Lavt niveau laser terapi (LLLT) er relativt hurtig i betragtning af andre former for hår re vækst.
  • Lavniveau laser terapi (LLLT) består af bærbare enheder eller håndholdte.
  • Low-level laser terapi (LLLT) løser hårvæksten på kronen af ​​hovedet langs panden.

Se mere: Ayurvedic Home Remedies For Hair Fall

Forbedring og vækst i hår bemærkes 6 til 12 uger efter LLLT behandling for hårtab. Denne form for laserterapi kan ikke bruges sammen med nogle former for medicin. Kontakt din læge, før du vælger denne behandling.

Billedkilde: 1.

Pin
Send
Share
Send