Skønhed og mode

8 urtete til vægttab

Pin
Send
Share
Send


Alle ønsker at holde sig i form og for de fleste mennesker, der holder sig i form, betyder en slank krop. Men at tabe sig er ikke så let. Folk omfatter kostvaner, motion regime, meditation sessioner, og motiverende kurser og så videre. Men nu er det ikke nødvendigt at tænke på den nyeste kost og motion. At tage ud af de overskydende fedtstoffer kan være lige så nemt som at sidde og drikke te hele dagen. Ja, det er rigtigt, at nogle urtete har potentiale til at tabe sig.

Urtete består af mælkebøtte, fennikel eller nældebrød; disse to urter anses for at indeholde vanddrivende egenskaber. Urter, der har diuretiske egenskaber, anses ofte for at reducere overskydende vand og så reducere vægten. Te har høj rangeret af komposit, der kæmper mod fedtet og hjælper med at slippe af med nogle pund. Tre til fire kopper om dagen kan beskytte vores kroppe mod virkningerne af frie radikaler. Så her er nogle urtete nævnt nedenfor, der kan resultere i vægttab.

Mest effektive urtete til vægttab:

Feiyan te:

Det er en kinesisk urtete, der indeholder lotusblade, grøn te, cansia frø og grøntsags svamp. Denne te foretager et stort antal af slankekure og sundhedsmæssige fordele. Det forbedrer stofskiftet, krymper blodfedt og kolesterol, nedsætter opblødhed, afgiver kroppen og styrer din appetit.

Grøn te:

Grøn te er lavet udelukkende med grønne te blade (Camellia sinesi). Drikke grøn te øger kroppens metabolisme, der hjælper mennesker med at tabe sig ved at brænde en massiv 70 kalorier om dagen! Grøn te er nyttig til behandling af kræft, højt kolesteroltal, kariovaskulær sygdom, reumatoid arthritis, nedsat immunfunktion og infektion.

Se mere: Grøn te til bumser

Okinawa Tea:

Okinawa te er dybest set en anden form for grøn te, der almindeligvis sluges af mennesker, der trækker vejret på den japanske ø Okinawa. Dens en anden type te, der hjælper med at reducere kolesterol og fedt i kroppen. Det er, at gentagne gange bliver forfremmet for sine vægttab fordele.

Se mere: Black Tea Fordele og bivirkninger

Oolong te:

Oolong te, der falder mellem grøn og sort te. Forbrug af to kopper daglig vil forbedre stofskiftet. Det blokerer fedtabsorption og forbrænder fedt. Oolong te er velkendt for at have kalorieforbrændende catechin polyphenoler. Oolong te kan fremstilles ved at koge te i vand i 30 sekunder til fem minutter. Forbrug af te med simpelt arbejde vil hjælpe med at tabe sig.

Se mere: Oolong te til vægttab

Pebermynte te:

Pebermynte te kan fremstilles ved at tilsætte en spiseskefuld tørrede pebermynte blade i kogende vand og derefter lade det brygge i fire til fem minutter. Pebermynte er let og forfriskende og kan smøres enten varmt eller kølet. Pebermynte te hjælper dig med at forbrænde kalorier ved at fremskynde fordøjelsen.

Se mere: Urte te til slankning

Porangaba te:

Porangaba te er lavet af blade af et lille træ i de brasilianske regnskove. Porangaba Tea er populær for sine multi-effekter som øger energiniveauer, undertrykker appetit og øger stofskiftet. Det fjerner naturligt ekstra væske fra kroppen ved at ødelægge fedtsyrer. Drikk en kop af denne te 30 minutter før du serverer mad, og du føler dig fyldt.

Rose Tea:

Rose te er lavet af friske roser og spire af te. Det er en meget sund og gammel smag te og har helbredende virkning på den menneskelige krop. Rose te er fuld af vitaminer som vitamin A, B3, C, D og E. Bortset fra disse har den evnen til at udføre mod infektioner, rydde toksiner, forhindrer forstoppelse og hjælper med at tabe sig.

Star Anise Tea:

Stjerneanis er en frugt af en stedsegrøn plante kaldet Illicium verum. Det bruges i grunden som krydderi og helbredende urt. Stjerneanis har en lakrids- eller anislignende smag. Stjerneanis anvendes som svampemidler og har også antibiotika og antioxidant egenskaber. Star anis te er generelt gavnlig til behandling af fordøjelsesproblemer som diarré, opkastning og andre gastriske symptomer. Denne te fremstilles ved at infusere en hel pod i en kop varmt vand i 10 minutter.

Billeder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8.

Pin
Send
Share
Send