Skønhed og mode

9 Smukke & Stilfuldt Stainless Steel Wallets i nyeste design

Pin
Send
Share
Send


Stålplader er trendy moderne tegnebøger, der ser meget utraditionelle ud. Tegnebøger lavet i metaller som aluminium mv gør et fantastisk udseende og giver tegnebøger et matt udseende eller et skinnende udseende. Vælg de bedste tegnebøger fra denne liste, og du er sikker på at indstille headsettet. Compliments vil blive showered altid, når folk ser dig med en af ​​disse skønheder.

Top 9 rustfrit stål lommebøger i nyeste design:

Er du på udkig efter de bedste rustfrie stålplader i nyeste design? Så kommer du til det rette sted. Her giver vi 9 bedste stålpung i trend, der helt sikkert tiltrækker alles opmærksomhed.

1. Travel RFID-tegnebog i rustfrit stål:

Dette er en sofistikeret rfid rustfrit stålplade til at holde dine kreditkort. Den rustfrit stål lommebog åbnes i en accordeon stil og har plastlommer inde. Der er op til 8 pladser, der kan rumme op til 12 kort. RFID-teknologien er til stede i denne tegnebog, der gør det perfekt at fortsætte dine rejser.

2. Bi fold stålplade til mænd:

Her er en fantastisk stålpung, der ligner en traditionel læderpung. Strukturen af ​​stålet er sådan, at det ser meget ud som en læderfinish. Tegnebogen er perfekt til at holde dine kort og regninger. Den tegnebog er en bi fold en, der hjælper med at holde dine regninger i form.

3. ID View Rustfrit Stål Portræt til Mænd:

Dette er en flot tegnebog, der har et fantastisk udseende. Tegnebogen har et snit i midten af ​​tegnebogen, hvorigennem du kan se id-kortet. ID-kortsporet er kun den første lomme i tegnebogen og på denne måde kan du se id'et.

4. Textured Steel Wallet:

Mænds tegnebog kommer i flere forskellige stilarter og teksturer. De normale læder tegnebøger har teksturer og udskrifter. Stålpladerne kan også komme i forskellige stilarter og teksturer. Denne klassiske lette tegnebog i stål har et stort to konsistensmønster for for og bag.

Se mere: Herre Aluminium Pung

5. Box Style Steel Wallet:

Denne stålpung er lavet i en boks stil. Tegnebogen åbner op for at afsløre dragkassen lommer. Lommebogen har kreditkortspor til at holde dine varer sikre. Ydersiden af ​​tegnebogen er lavet af rustfrit stål og en læderindsats. Dette giver det et sofistikeret udseende.

6. Nøgle Lad Steel Wallet:

Her er en stålpung, der har en ekstra fordel i forhold til andre stålplader. Tegnebogen har en nøglespor til at holde i en nøgle. Det har også et klip for at holde dine penge intakte. Stålpladen kommer i trendy design og udseende.

Se mere: Læder kæde tegnebog

7. Automatisk stålplade:

Vælg dette bankkort tilfælde, der har en automatisk pop up åbning. Kortene i tegnebogen glider ud, når de klikkes. Dette er en vidunderlig tilføjelse til dine rejsetilbehør. Det er praktisk, når du skal søge efter varer som kort og ID og regninger.

8. Personlig rustfrit stål herre tegnebog:

Her er en god gave til dig. Denne fantastiske stålplade kan tilpasses med din yndlings ordlyd eller noter. Dette gør det til en perfekt fødselsdag, jubilæum eller speciel lejlighed gave. Stålpladen holder alle dine personlige data med hensyn til kort og regninger sikkert.

Se mere: Bedste metalpung

9. Geometrisk mønster stålplade:

Få disse fantastiske en af ​​en slags stålpung i geometrisk mønster. Tegnebogens to tone ståltekst giver den en mat og skinnende effekt. Det geometriske mønster gøres effektivt på grund af de to konkrete designs. Tegnebogen kan rumme kort og regninger ens.

Stålplader er lavet i aluminium eller andre legeringer for at få et tyndt eller stærkt panel på hver side. Stålpladerne har plads til kreditkort og regninger. De kan være bi fold, boks stil og har også geometriske mønstre.

Se videoen: 9 smukke julekranse (Oktober 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send