Frisurer

15 bedste frisurer til langt ansigt med billeder

Pin
Send
Share
Send


Frisurer til langt ansigt er forskellige i udseende, hvilket især foretrækkes med langt hår og mellemlangt hår. Hver ansigtstype fortjener en anden hårstil, der passer til og forbedrer personens udseende. Kvinder med lange ansigter vil kræve en bestemt type frisyre, og nogle gode er nævnt nedenfor. Du kan finde en stil for dig selv og prøve det så hurtigt som muligt.

Fantastiske frisurer til langt ansigt med billeder:

Her er en liste over de bedste frisurer til langt ansigt med fotos, der egner sig til mellemstore og lange hår.

1. Long Bob With Side Bangs:

Et godt struktureret hår vil se godt ud, når det skæres i en vinkel for at fuldføre et langt bob look. Dette vil forstå dit lange ansigt med sideband og give dig et smukkere udseende. Det er vigtigt, at du har en rund børste for at opretholde dine hårs kanter.

2. lange lag med lige bangs på panden

Dette er en glimrende frisure for lange ansigtskvinder, der kan lide at holde deres hår åbent. Lagene skal styles korrekt af en ekspert for at give det perfekte udseende. Bangs på ansigtet reducerer ansigtets længde og får personen til at se godt ud og yderst præsentabel. Det er vigtigt at bemærke, at panden skal være af den rigtige længde.

3. Full Side Bangs Frisure:

For en forandring kvinde der har langt ansigt kan tænke på at holde fuld længde side bangs. Dette hjælper med at camouflere ansigtets længde og giver ekstra volumen på siderne. Lad stylisten arbejde på dit hår, som du vil have. Du kan holde enten langt eller kort hår som efter din smag. Dette er en af ​​de mest fantastiske frisurer til langt ansigt med mellemhår.

Se mere: Kort Frisure For Fedt Ansigt

4. Pixie Style:

Pixie-stil er en af ​​de mest egnede sjældne hårklipp til lange ansigtskvinder, der har langt ansigt og foretrækker kort hår. Smukt formede og lange sideburns hjælper udseendet ved at ramme ansigtet korrekt. Pixie håret har nogle mangler, da det ikke kan bæres sammen med meget dressy tøj eller sofistikerede lejligheder.

5. Slank Type Bob:

Ja! en slank bob er en frisure for kvinder med langt ansigt. Det flatterer det lange ansigt og falder på kravebenet. Du kan vælge at fremhæve håret og holde kanterne afrundet ved hjælp af en rund børste, især hvis du har kort hals. Det er uden tvivl en af ​​de nyeste frisurer til langt ansigt i år 2016 for kort hår.

6. Meget Curly Crazy Hair:

Dette er en unik frisure for lange formede ansigter har den fordel at have krøllet hår. Du kan nemt bære og vedligeholde krøllet hår, der er mellemt til langt. Krøller er i, og du kan smigre dem, uanset hvor du går. Enhver hårdensitet og type hår kan styles til tunge krøller.

7. Den bløde Frisure med Krøller:

Puffing håret på kronen området er god stil til lange ansigter. I denne frisure er kun puffet hår bundet med stifter eller klip og resten er åben. Man kan style det til enhver form for formel eller uformel lejlighed. Hvis kvinden har tykt hår, så ville hun se bedre ud i denne frisure end nogen med tyndt hår ville.

Se mere: Bedste Haircut For Small Face

8. Bob skåret med fejet frynser:

Det er nødvendigt, at man forstår hendes ansigtsstruktur og derfor vælger frisuren. Svejste frynser i kort haircut gør det muligt at fremhæve kindbenene og øge ens skønhed. Du kan prøve denne frisure for langt ansigt, hvis du har tykt hår.

9. Sidepartieret Langt Bølget Frisure:

Dette vil være en af ​​de rockende frisurer til langt ansigt med langt og tykt hår. Du kan vælge at have en sideskille, hvis du har et langt ansigt og fortsætter med at skifte skillevæggen for ændringer i udseende ofte. Langt bølget hår komplimenterer ovale formede ansigter og skal være vinklet på en sådan måde, at den giver mere bredde til ansigtet.

Se mere: Indisk Frisure For Runde Ansigt

10. Layered Chin Length Haircut:

Den bedste frisyre til langt ansigt må utvivlsomt være denne. Det er fantastisk på så mange niveauer. Lad os dække dem alle på en gang. For det første er boben med en twist-essens utrolig moderne og fungerer godt til at skabe den rigtige form for lydstyrke til tråde, især hvis du har lige hår. De stumme bragter foran, som du ser, gør dine kindbenene bedre og slankere, ligesom de fremhæver din næse og andre ansigtsegenskaber. Denne haircut fungerer hovedsageligt ved at kortlægge hele udseendet og længden af ​​dit ansigt, hvilket giver en illusion af et kortere ansigt fra en afstand.

11. Amber Undercut Long Face Frisure:

Uanset sæsonen fortsætter tendensen med at ændre og nye kommer og går, men markerer vores ord, denne er her for at blive. Når du vil ændre hele udseendet af dit ansigt, er den bedste måde at ændre både din hårfarve og hårklipp. Tag inspiration fra dette billede lige her, som har en ravfarve som en vigtig højdepunkt for sig selv og tilføjer en anden charme og livlighed. Denne frisure er kort og kan prale af en ungdommelig glød i sig selv. De hakket lag rundt om kronen forøger fylden i tyndere af trådene.

12. Bølgete Frisure For Lang Ansigt:

Når du vil have bølger til at fremhæve dit udseende, og du kører kort tid, er alt du skal gøre, rense ud alt det snavs og tørre dit hår til tiden. Tilsæt lidt hårspray og gel med krøllejernet, og slutresultatet bliver denne smukke frisyre, der kan være et kæmpe løft til din stilopgave. Bemærk også, at du kan tilføje flere krøller til sidst for at give dit hår et mere teksturfyldt udseende. Det er overflødigt at sige, at denne type frisurer til langt ansigt vil vende dig til divaen, du ser dig selv som uden det ekstra besvær.

13. Tousled Texture For Long Face:

Hvad har vi her! Denne super chic haircut til lange ansigter er en diskret fornemmelse, som har en fransk skønhed her. Hendes ansigt er bar, hvilket i sig selv er ganske smukt. Sammen med de rodet krøller, kan dette udseende helt sikkert være berettiget til at blive en klassisk strand look for kvinder med lange ansigter. På en eller anden måde er frisyret også utænkeligt klassisk, og den tillid, som du kan føje til dit udseende, vil let være det vindende mål og den eneste, der behøves. Når det er sagt, kan du parre denne opslag med alle slags dæk til enhver funktion eller begivenhed, som du skal deltage i.

14. Lav Bun Frisure For Long Face Kvinder Med Big Forhead:

Der er så meget du kan gøre for at eksperimentere med lave bun updos. Ikke kun er disse frisurer til lange ansigter alsidige, men uanset hvad du bærer, står du alligevel ud og af de bedste grunde. Fra kjoler og solbriller til jeans og tasker, gå videre og klæd dig, hvad du vil, og du vil snart se, hvad vi mener. Med hensyn til haircuts til lange ansigter fungerer de flettet bangs også godt, og vi diskuterer det snart.

15. Glamourøse Side Curls Look:

Den endelige langhårede frisure på vores liste har en blanding af retro stil med moderne trends. Det virker med alle slags hår og lange ansigter, men sørg for at have lidt hårprodukt for at holde håret på plads. Glem heller ikke de bobby pins.

Der går vi, vi dækkede de øverste 15 af de allerbedste frisurer til langt ansigt at gøre runder i hår styling zone lige nu, især for kvinder med lange ansigter. Nu har du en liste over haircuts til langt ansigt, og du kan vælge nogen efter din smag, fordi de alle vil smigre dine funktioner. En god frisure er den enkleste mulighed for at se smuk ud.

Billeder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.

Se videoen: Fede frisurer langt hår med etager (Oktober 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send