Skønhed og mode

Top 9 forskellige fødevarer til at behandle ødem naturligt

Pin
Send
Share
Send


Når overskydende væske er fanget i vævene i bestemte kropsdele, sælger de op, som kaldes ødem. Sådan hævelse sker generelt i hænder, knæ, ben, ankler osv. Symptomerne på ødem er normalt bløde øjne, en betydelig stigning i kropsvægt osv. Sådan opbevaring af unødvendigt overskydende væske i kropsdele er ikke normalt og kan senere føre til nogle alvorlige kropssmerter. Der er ingen specifik årsag til ødem. Denne form for salg kan skyldes forskellige årsager.

Du kan dog diagnosticere årsagerne til ødem gennem røntgen-, lever- og hjerteprøver, urinprøve osv. En af de grundlæggende årsager til ødem kan være nogle underliggende sygdomme og dårlige muskel- og knoglforhold. Hvis du er villig til at behandle ødem, skal du anvende en ranibizumab injektion, hvilket er det bedste middel til denne hævelse, ifølge eksperter. Bortset fra det bliver du nødt til at tilpasse en bestemt diæt til behandling af ødem. Nogle fødevarer skal undgås, og nogle bør spises i stor mængde. Fødevarer indeholdende kalium er meget effektive til behandling af ødem.

9 bedste liste over fødevarer til ødem behandling:

Nedenfor er de øverste 9 fødevarer at spise, der har vist sig at være effektive til behandling af ødem.

1. Avocado:

Avocados er de bedste fødevarer til behandling af ødem. Frugten har tonsvis af fordele og sænker kolesterolet effektivt. Når det kommer til at behandle ødem, kan du indtag avocado med dine øjne lukket. Det indeholder omega-3 fedtsyrer og har evnen til hurtigt at forbrænde fedt.

2. Spinat:

Spinat er en anden god mad til behandling af ødem. Det er en af ​​de sundeste grøntsager af alle tider på grund af dets høje indhold af vitaminer og mineraler. Denne mad er en rig kilde til kalium og indeholder andre værdifulde elementer som jern, mangan osv. Når det kommer til vitaminer, er spinat beriget med C-vitamin og E, der fungerer som kraftfulde antioxidanter også.

3. Persille:

Denne urt er en fremragende kilde til kostfibre og jern. Sammen med det indeholder det vitaminer som vitamin B1 og B2. Det høje vitaminindhold i denne mad forbedrer fedtforbrændingsprocessen. Sammenlignet med andre urter er dette den rigeste kilde til vitaminer og mineraler og behandler ødem effektivt.

4. Tørrede abrikoser:

Abrikoser er fyldt med kalium og er en rig kilde til kostfibre. Denne frugt kommer med vitamin A, som er en af ​​de spil, der er fedtopløselige. Denne frugt fremmer sunde knogler og muskler og anbefales ofte af læger til personer, der er tilbøjelige til at blive katarakt.

5. Banan:

Banan er beriget med jern og bruges som en effektiv frugt til at øge energi før en øvelse. Denne frugt er let fordøjet og er velegnet til personer, der falder i alle aldersgrupper. Sammen med højt jernindhold er denne frugt beriget med kalium og mangan. Værdifulde vitaminer som B2, B6 og Niacin er til stede i denne frugt, der hjælper med at reducere blodtrykket effektivt.

Se mere: Bedste mad til sunde lunger

6. Tomater:

Tomat er en rig kilde til kalium. Dagligt forbrug af tomater vil reducere ødem effektivt.

7. Rosiner:

Vi er alle klar over de høje kaliumindhold i rosiner. Denne type kaliumindhold reducerer hævelsen og reducerer effektivt ødem effektivt. De skylder ud væsken og reducerer hævelsen.

Se mere: Hvilken frugt er god til forstoppelse

8. Leafy grøntsager:

Leafy grøntsag anbefales af eksperter og læger som et effektivt anti-edeem middel.

9. Yoghurt:

Yoghurt indeholder 141 mg kalium sammen med andre proteiner og fedtstoffer. Sådan kalium er nok til at behandle ødem.

Ved selv at tage naturlige fødevarer kan vi behandle ødem effektivt. Bedre forbered din kostplan, der virkelig hjælper med at glemme at inkludere over fødevarer i dine daglige måltider.

Se mere: Sund mad til stærke ben

Billeder Kilde: Shutter lager

Pin
Send
Share
Send