Face Pack

5 seneste Tea Tree Face Mask produkter i Indien

Pin
Send
Share
Send


Tea Tree har været en hemmelig ingrediens for hudproblemer som acne, mørke pletter, bumser, etc. der opstår på grund af forskellige årsager. Teetræet er også en æterisk olie, der kommer med egenskaber som antiseptisk, anti-svampe, antibakteriel, antiinflammatorisk osv., Der hjælper med at håndtere forskellige hudproblemer. Det virker bedst for olieholdige og følsomme skind for at give dem et rent og oliefrit udseende. Det bærer også antimikrobielle egenskaber, der gør det bedst for din hud.

Bedste Tea Tree Face Mask Brands i Indien:

Her er nogle hjemmelavede tea tree ansigtsmaske opskrifter, der ville hjælpe dig med at få et naturligt forbedret udseende,

1. Tea Tree Oil og honning ansigtsmaske:

Denne mirakuløse tea tree ansigtsmaske fungerer som en helbredende maske til forskellige hudproblemer. Når de konverteres til en pakke, arbejder de på dit ansigt og giver dig anti-acne behandling, der forsvinder også de stædige mørke pletter.

Hvordan laver man

For at gøre denne pasta skal du have 1 tsk honning og 1 eller 2 dråber tea tree olie. Tag en lille skål og saml begge ingredienser med en lille skje grundigt.

ansøge

Vask dit ansigt med vand og tør det godt, før du anvender pastaen på ansigtet. Hvil masken på ansigtet i næsten 15 minutter. Pastaen kan irritere dig lidt, men det er fint. Efter 15 minutter skal du massere kløeområdet og vaske ud med vand.

Brug og gavn med forsigtighed

Sørg for at du ikke bruger for meget af teetræer til at gøre pastaen. Dette kan medføre hudirritation eller forbrænding af huden. Brug te-træolien til ansigtet med honning mindst en gang om ugen for bedre resultater.

2. Avocado og Tea Tree Oil Face Mask:

Avocado er populært for fedtsyrer, der hjælper med at give din hud fugtgivende og virker også godt på acne. Det hjælper også med at reparere de beskadigede frie radikaler og lette de mørke pletter og ar.

Hvordan laver man

For at gøre denne tea tree olie på ansigt over natten behandling, tage 1 eller 2 dråber tea tree olie og bland det med omkring ¼ portion avocado. Sørg for at skære avocado i små stykker og bland dem til en glat pasta.

ansøge

Påfør blandingen på ansigt og nakke, og lad den stå i omkring 15 minutter. Brug noget lunkent vand til at rense ansigtsmasken og klappe tørre.

Brug

Anvendelse af denne pasta i næsten to gange om ugen ville være meget gavnlig, hvilket giver dig hurtige resultater.

Fordel

The tea tree olie ansigtsmaske vil hjælpe dig med at reducere de mørke pletter og vil også holde din hud fugtet og hydreret.

Se mere: Tea Tree Olie Face Wash India

3. Aloe Vera og Tea Tree Oil Face Mask:

Aloe Vera og tea tree olie giver en afkølende virkning på din hud, hvilket hjælper med at reducere virkningerne af hudproblemer som inflammation, acne og så videre. Det er vant til at slippe af med den smerte, der er forårsaget på tidspunktet for bumser og acne.

Hvordan laver man

For at lave pastaen, tag næsten 1-2 dråber te til ansigtsolie og 1 tsk aloe vera gel. Bland begge ingredienser i en skål og rør ordentligt.

ansøge

Påfør blandingen på ansigtet og lad det arbejde i omkring 15 minutter. Skyl masken med lunkent vand og klapp tørret med et blødt håndklæde. Du kan også anvende noget fugtighedscreme eller en lys toner på ansigtet efter masken.

Brug

Når du tænker på, hvordan du bruger teolje på ansigt med avocado, kan du bruge masken i form af behandling af natten for den stædige og smertefulde acne og bumser.

Fordel

Aloe Vera-gelen ville blive absorberet af huden, og te-træolien ville arbejde hele natten på din hud for det strålende udseende om morgenen.

4. Tea Tree Oil og Green Clay Face Pack:

Tea tree olie og grøn ler, når de blandes for at gøre en pakke, er pakken ret effektiv på hudflader. Te-træolien hjælper med at kontrollere den overskydende olie på ansigtet, mens den grønne ler virker på de døde hudceller for naturlig lysning af huden.

Hvordan laver man

Når man tænker på, hvordan man bruger te-træolie på ansigtet, skal man først lave masken. For at lave pastaen, tag omkring 2 spsk grønt lerpulver og 4-5 dråber tea tree olie. Bland ingredienserne i en lille skål. Tilsæt nødvendige dråber vand eller rosenvand for at danne en glat pasta.

ansøge

Efter at have lavet et lige lag anvender teetræets ansigtspakke på dit ansigt og hals. Lad det tørre i omkring 20 minutter. Vask af med lunkent vand.

Brug

Begge ingredienser i at gøre denne pasta er naturlige skin lightening boostere, der hjælper din hud med at udføre sin naturlige skønhed ved at arbejde på døde hudceller, mørke pletter og mærker.

Se mere: Kaffe Face Pack til fedtet hud

5. Tea Tree Oil, Jojoba Olie og Tomat Face Pack:

Tea Tree Oil bruger til ansigt indeholder også en pakke til behandling af solbrunte. The tea tree olie kommer med anti-inflammatoriske funktioner, der arbejder på solbrun og brænder også. Når det anvendes til det effektive område hjælper det i stimuleringen af ​​cellerne, der giver dig en skinnende hud.

Hvordan laver man

For at lave pastaen blandes en tomat fint. Tag 1 tsk jojobaolie og 4 dråber tea tree olie. Tilsæt olieblandingen til den blandede tomatjuice og bland det godt. Lad det til side i 10 minutter.

ansøge

Påfør masken på ansigtet og lad den stå i 10 minutter. Skyl ansigtet med lunkent vand og tør ved at klappe med et blødt håndklæde.

Brug

Masken er ret effektiv, når den anvendes på solbrunte områder af kroppen. Det giver dig ikke kun en lettelse fra den garvede hud, men giver også næring til det og giver en lysere tone i huden.

Når det kommer til te træ olie fordele for ansigt, det virker hemmeligt på huden, ikke kun for lynnedslag, lysning, fjernelse af tan osv. Det er også en naturlig ingrediens for huden, der giver næring i stor udstrækning.

Se mere: Grøn te ansigt vask

Se videoen: Top 4 Facewashes in India Under Rs. 200 and Sulphate Free Options. Rabia Skincare (Oktober 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send