Skønhed og mode

Bedste Pre Bridal Makeup Tips

Pin
Send
Share
Send


Bryllup er den dag i livet af et par, der er mest specielle og skal være den mest mindeværdige. For bruden er der mange ting, der skal overvejes. Blandt de får det ideelle tøj og bryllupsgaverne, skal hun også tage sig af hud, hår og makeup for en perfekt 'D' dag. Ved at overholde præ-brude sminke og skønhed tips, kan en brud få det ideelle udseende, hun ønsker på hendes bryllup.

Bedste Pre Bridal Makeup Tips:

Denne liste giver dig de nøjagtige pre-bridal makeup tips, som en kvinde bør sværge ved. Tjek dem ud og følg hver for perfekte resultater.

Rensning er vigtigt:

For enhver sminke til succes på hoveddagen er det vigtigt, at hudoverfladen er ren for snavs og snavs. Dette vil holde basen sund og give dig gode makeupresultater. Rensning af huden er derfor en streng rutine, som du bør opretholde. Brug et godt ansigt vask mindst to gange om dagen for at få resultaterne. Sammen med dette er det vigtigt at exfoliere huden hver 4-5 dage. Dette vil fjerne laget af døde hudceller og give dig en ren og glat overflade til arbejde på til bryllups makeup.

Se mere: Bridal Beauty Tips

Fukt huden

Huden skal være rigtig sund, blød og næret, hvis en brud ønsker gode makeupresultater på bryllupsdagen. For dette er det vigtigt at fugte huden dagligt uden at fejle. Dette skal gøres efter processen med at rense huden og to gange om dagen. Prøv at bruge 100% naturlige produkter til at fodre huden. Du kan endda bruge hjemmelavede fugtighedscreme for maksimale fordele.

Få regelmæssige ansigtsbehandlinger:

En måneds cyklus er perfekt til bruden at være hvor ansigtsbehandling er bekymret. Dette gælder i mindst 6 måneder fra datoen for brylluppet. Bi-ugentlige guld ansigter kan tages, hvis der er mindre tid i hånden. Dette vil hjælpe med at tilføje glød til huden, der kræves til bruden på hoveddagen.

Se mere: Monsoon Wedding Makeup

Brug hjemmelavede behandlinger:

For problemer på huden eller for at tilføje renlighed og glød til huden, er der forskellige hjemmelavede lægemidler og ansigtspakker, der kan bruges dagligt til bryllupsdagen. Dette vil kun tilføje til målet om at gøre huden fejlfri til makeup på brylluppet. Fine linjer, pigmenterede pletter, acne og andre sådanne problemer kan fjernes ved hjælp af hjemmelavede behandlinger på en sikker og effektiv måde.

Fjern ekstra hår:

Begyndende fra noget så almindeligt som øjenbryn forme til at fjerne ansigtshår og endda kropshår er vigtigt. Start med at gøre det mindst 6 måneder før bryllupsdagen månedligt. Dette vil gøre huden vant til fjernelse af hår. Hårfjerning fra et nyt område fører normalt til udslæt på huden, der kan undgås ved dette tip. Brug det to gange om ugen, hvis der er mindre tid i hånden. Hårfjerning giver en ren skifer til at arbejde sminke på bryllupsdagen.

Har en god kost:

At have en god og sund kost er en af ​​forudsætningerne for god hud og bedre makeup. Medtag mange frugter og grøntsager i kosten sammen med friske frugtsaft og mindst 10 glas vand. Dette vil tilføje smidighed til huden og hydrere det indefra for at bringe en glød, som du vil elske.

Se mere: Sommer brude makeup

Tag god søvn:

Søvn er meget vigtig som en præ bridal make up tip. Dette vil undgå at bruden bliver mørke cirkler, så huden bliver træt. Tag mindst 8-9 timers skønhedssøvn til en hud, der er perfekt til makeup på ægteskabens dag.

Se videoen: Pre BRIDAL SKINCARE TIPS Complete Guide MAKEUP & Everything For Bride To Be (Oktober 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send