Skønhed og mode

15 Seneste Casual Kjoler til kvinder i mode

Pin
Send
Share
Send


Casual kjole betyder noget, der er behageligt at bære. Det er kjole, der ikke er planlagt og slapper af. Ingen vil altid have formelle kjoler. Din garderobe vil ikke være komplet uden nogle afslappede kjole muligheder. Det kan være alt fra lang maxi kjole til kort og sød sommer slid. Hvis du vil udvide dine afslappede slid valgmuligheder her er nogle eksempler på design til dig.

Smukke og komfortable casual kjole design til damer:

Lad os se på de 15 bedste afslappet kjoler.

1. Kvinders Sommers Casual Kjole:

Ønsker du et stilfuldt afslappet look? Denne afslappede kjole til kvinder er et glimrende valg for at afsløre din stilfølelse. Det er sort chiffon tulle net vintage kjole du kan vælge. Den er udstyret med en crew neck og cap ærmer med plisseret design. Bær en højhælget stilfuld sort sko med det for at forbedre din skønhed.

2. Sort Floral Summer Dress:

Sommer kjoler er altid afslappende og yderst behagelig at bære. Tjek denne sorte blomstret afslappet sommer kjole til damer. Det er en simpel ærmerøs kjole, der er lavet af chiffon materiale. Denne halshalsede kjole er monteret i taljen med et mørkt lyserødt bælte. Kjolelængden ligger lige over knæene. Bær dette for at få et dejligt afslappet udseende.

3. Broderet Chiffon Lang Kjole:

Prøv denne hvide lange afslappede kjole for damer at være fed og smuk. Dette er en smuk broderet kjole, som du kan bære til enhver lejlighed. Denne ærmerøse kjole kommer med broderi og beading design på body part og plain nederdel del. Multi-farvet design ser fantastisk ud på hvid farve. Du kan skinne i denne lange maxi kjole til kvinde denne sæson og være komfortabel.

4. Langærmet Casual Kjole:

For at få et smukt udseende kan du prøve denne aske farve langærmet afslappet kjole. Denne kjole er lavet af chiffon materiale og er dekoreret med broderet blonde materiale. Begge sider af bodice og bagside er dekoreret med smukt broderet blonde materiale. Du kan bære denne lange ærmer rundt halsen kort kjole som dit stilfulde slid.

5. Black Women Stretch Dress:

Er du klar til at skinne i sort? Hvis ja, så kan du prøve denne smukke sorte afslappede kjole. Den leveres med en ædeløs bodycon design. Halskanten ser smuk ud og er dekoreret med blomstrende blonder. Længden af ​​denne kjole er lige over knæene. Få denne kjole og sæt den sammen med højhælede sorte sko til glans for fester.

6. Blå Side Slid Ruffle Kjole:

Du kan bære denne blå side slids lang afslappet maxi kjole som din strand bærer. Dette er en let kjole med off shoulder side slit ruffle design. Den har en bandeau lomme og ligner en todelt kjole. Du kan bære den med perlekæde og ørering for at få et smukt udseende. Prøv anderledes udseende ved at skifte tilbehør.

7. Asymmetrisk Vestidos Casual Kjole:

For vintage kjole design fans her er et apt design. Denne kjole er et vintageærmet design med udskrifter på den. Fra alle andre damer casual kjole design dette design ser anderledes ud. Det er en høj hals med asymmetrisk højt lavt design. Du kan prøve dette med et par smukke casual sandaler og et simpelt vedhæng.

8. grøn lang afslappet kjole:

Vær stilig og afslappet på samme tid med denne lange afslappede sommerkjole. Dette har en todelt effekt og gør dig trendy. Du kan bære denne scoop hals chiffon grøn boheme kjole i sommer. Klæd det med trendy nye stilfulde tilbehør for at få et afslappet udseende. Prøv denne smukke kjole som din sommerpleje for at være mere behagelig.

9. Floral Midi Dress:

Du kan få denne blomster midi til at færdiggøre din garderobe. Dette er et godt design som en kort afslappet kjole. Den har en bandeau halsudskæring med hættehylster og bodycon design. Den er lavet af blåt blomstret polyestermateriale med længde lige over knæ. Reveal din sexede kropsform ved at bære dette fremragende kjole design.

10. Gul Casual Lace Kjole:

Du kan bære dette afslappet slidskjole til rejser, college og daglig brug. Den er lavet af smukke gule blonde materialer med off-skulder design. Denne slash nakke kjole kommer med korte ærmer og bodycon design. Kjole er helt linjer og kan gøre dit look sexet. Du kan prøve det med trendy ornamenter for at få et særskilt udseende.

11. Women's Beautiful Pencil Skirt:

Når du leder efter en kjole til at gøre dit udseende trendy, bliver du forvirret. Der er mange forskellige slags kjoler til dig. Dette blyantskørt design er et sortiment med silke sailor stripes. Scoop neck design er også unik. Du kan bære denne kjole som dit arbejde slid samt afslappet slid. Materialet er bomuldsblanding og yderst behagelig.

12. Polka Dot Navy Blue Casual Kjole:

Polka dot kjoler bliver populære som fritidstøj. Dette er et smukt afslappet kjole design til damer i marineblå farve. Dette er et ærmeret design med polka dot design. Den øverste del af denne kjole ligner en overcoat. Men det er et enkelt kjole design med smerte marineblå bodice og design. Du kan kombinere højhælede punkt toe sko til at få et smukt udseende.

13. Lang Casual Trykt Kjole:

Du ønsker at få et rigtigt afslappet udseende, du kan prøve denne lange maxi casual kjole. Denne scoop nakke kjole vil gøre dig elegant med et ærmerøst design. Du kan bære trendy tilbehør for at få et ubekymret udseende. Denne kjole er en trykt bomuldskjole og er perfekt til at bære til sommersæsonen. Det er en flydende behagelig kjole, og du kan være smuk på samme tid med denne kjole.

14. Denim Casual Wear:

Er du en fan af denim? Til denim fan er dette et glimrende kort afslappet kjole design. Den har længde over knæene. Dette har en halv ærme kjole med en høj rund hals og et bælte på taljen. Du kan bære spidsede hælsko for at få et let udseende. Vær komfortabel med denne denim korte kjole.

15. Smuk Chiffon Lang Kjole:

Dette er et langt afslappet kjole design, som du kan bære som din casual outfit. Du kan vælge denne kjole til enhver lejlighed med passende tilbehør. Dette er en chiffong lang kjole med klokke som ærmer. Den har en rund hals og elastik talje. Du kan prøve denne blomstrete printkjole med trendy tilbehør. Denne kjole er velegnet til enhver kropstype.

Så du kan deltage i formelle lejligheder ved at bære smukke casual designs. Der er kjoler du kan bære i mange forskellige lejligheder. Du kan få en til at gøre din garderobe komplet. Dressing handler ikke om, hvad du er, det viser hvem du er. Bare prøv at være bedst i hvad du har på dig.

Se videoen: LOOKBOOK 3 SOMMER OUTFITS ft. Sascha. Trendday (Kan 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send