Skønhed og mode

Top 9 Baby Lip Balms

Pin
Send
Share
Send


Hvornår var sidste gang du valgte en læbebalsam lige midt i en sommer? Lip balms, som den almindelige viden siger, er et middel til vinterdage, strengt brugt til at beskytte dine læber fra chaffing og udtørring. Men den nyeste serie af læbepalmer beskytter ikke kun dine læber, men giver også en glat tint og fugtgivende til dine læber lige midt i den sultne sommer. Dine læber er den blødeste og mest følsomme del af din krop og tager hele beskyttelsen hele året rundt, så du får glæde af bløde glødende læber gennem årene. Det er derfor i dagens artikel, vi skal skrive om Maybellines sortiment af Børne læber læbepomade og hvordan de nyder os.

1. Baby Lips Crystal Pink Quartz:

Baby læber fra Maybelline kommer altid med målsætningen at gøre læberne bløde og kørbare, mens de beskytter og reparerer de beskadigede. Denne serie af krystal Baby læber bruger krystalpartikler, som fornyer huden, mens de skinnende nyanser af 6, herunder det rosa kvarts, blinkende taupe og skinnende koral, der tilføjer en let farve til dine smarte læber.

2. Baby Lips Rose Addict:

Rosenavnet fra Baby læber bruger berusende bær og Centella essens til at forny, reparere og genopbygge beskadigede eller tørre læber. Hydratiseringslåsteknikken i denne læbepomade holder læberne sot og fugtige, mens solbeskyttelsesfaktoren med SPF20 giver fremragende beskyttelse mod UV-strålskade og solbrunning.

3. Baby Lips Energizing Orange:

En kraftig sammensætning af Shea smør og antioxidanter blandet med aromaen fra Centella gør det muligt for dine læber at holde næring og fugtighed i langvarige timer, mens den glatte SPF20 solbeskyttelse danner en beskyttelseskappe over dine læber for at beskytte dine bløde puckere.

4. Baby læber lindre menthol:

Med den lindrende mentol baby læbebalsam nu kan du pusse dine læber op til en strålende pout uden at skulle bekymre sig om folder og fine linjer, der er primære tegn på ældning af læderskind. De lindrende mentolekstrakter opfrisker dine sanser, da balsmen forynger og styrker dine læber.

5. Baby læber slukket:

Slæk tørsten af ​​dine tørre tæpper med dette udvalg af baby læber læbe pleje balsam. Den langvarige fugtighed fra denne balsam er kun intet i forhold til hydratiseringslåseknikken, som giver dig mulighed for at dyrke en strålende blød læbe uden overskydende greasiness.

Se mere: Bedste Blistex Lip Balm

6. baby læber fersken kiss:

Soft fersken læber med en satin fløjl føler er bare en armlængde væk. Grib ferskenkuset Børne læber læbepomade og skyll væk tørhed og sprukne læber. Med kraftig langvarig hydrering vil ferskenkyset give dig mulighed for at sporte en blød fersken nude nuance på applikationen.

7. Baby læber Grape Vine:

Vinmarkens sortiment leveres med en blød lille lyserød farve, der giver farve til dine pouters, samtidig med at de giver de væsentligste fordele ved mosturization og næring. Har bløde og smidige læber inden for få øjeblikke.

Se mere: Lip Balm Bivoks

8. Baby læber Electro Lip Balm, Minty Sheer:

Hvornår var sidste gang, du havde så meget sjov at trække af en læbebalsam. Den elektriske læbebalsam rækkevidde fra Baby læber bruger lyse pulserende neonfarver, der tilføjer tendens til din stilkvotient, samtidig med at du får fugt og nærer dine læber på farten.

9. Baby Lips Antioxidant Berry:

Bærene fyldt med antioxidanter giver ikke kun næring, men også genoplivning og lette din læns hudfarve, mens Centella-essensen og solbeskyttelsen SPF 20 bekæmper vejr og skader på huden for at give dig pludselige pude læber.

Se mere: Avon Lip Balms

Billeder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Se videoen: TOP 10 FAVOURITE LIP BALMS 2018 (Oktober 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send