Skønhed og mode

9 Populære Indiske Sølv Antik Smykker

Pin
Send
Share
Send


Antikke sølvsmykker har været brugt af både mænd og kvinder siden lang tid. Sølv er en af ​​de ædle metaller og har forskellige anvendelser, og en af ​​dem er i smykker. Sølv antikke smykker er blevet meget almindelige, og i dag er der mange designs til rådighed.

Antikviteter Sølvsmykker Design:

Her er nogle af de bedste designs af sølv antikvitets ornamenter til kvinder og piger.

1. Antik Sølv Choker Halskæde:

Chokers har været brugt meget tidligere. Men de er kommet tilbage i mode i disse dage. Denne antikke choker er unik og har et traditionelt udseende. Det har et smukt design og klokker i bunden. Det ser godt ud på unge kvinder.

2. Antik Hængslet Armbånd:

Dette antikke sølvarmbånd er et smukt mønster af sølv antikke smykker. Den har en hængslet åbning og passer perfekt til hånden. Designet på det har et tungt udseende. Det kan bæres på indisk slid og vil se pænt ud i alle aldre.

3. Antik Moonstone Locket med kæde:

Denne gamle locket har en sølvkæde fastgjort til den og er et funky stykke. Det har designet et kompas lavet på det og en månesten placeret i midten. Den smukke detaljer på låsen gør det til et unikt smykke.

4. Antik Sølvøreringe Smykker:

Disse smukke øreringe har et meget traditionelt og tungt look. De ser rigtig smuk ud på ørerne. Designet på det er meget indviklet og ensartetheden gør det til at se endnu smukkere ud. Det vil se bedst ud på ghagras eller lehengas.

Se mere: Bedste Sterling Sølv Smykker

5. Wish Box Halskæde:

Denne smukke sølv antikke halskæde har en orb lås fastgjort til den. Orbben har et sofistikeret design på den. Inde i orb er en rose kvarts bold. Tidligere blev ønskekasser brugt som et religiøst objekt, men i disse dage er det slidt som et smykke. Børn vil elske dette.

6. Indiske Antik Sølv Ankler:

Anklets har siden lang tid været en del af den indiske tradition. Disse sølv antikviteter låne et smukt og charmerende udseende til anklene. De har klokker knyttet til det, hvilket gør en lyd, når nogen går rundt med dem. Disse ser godt ud på kvinder i alle aldre. Dette er en evergreen slags anklet, som aldrig vil gå ud af mode.

Se mere: Sølvsmykker

7. Antik Rose Ring:

Vielsesringe med et antikke udseende holder altid et særligt sted i hjertet. Denne vintagering med en smuk rose, helt lavet af sølv, er en sådan ring. Den er lavet af antik sølv, og det vintage udseende af ringen gør det klassisk og smukt. Denne type ring kan bæres dagligt og er derfor mere anvendelig end tunge ringe.

8. Sterling Silver Floral Jhumkas:

Jhumkas er traditionelle indiske smykker og går aldrig ud af mode. Denne blomsterkjole har et indo-vestligt udseende og går derfor godt med indiske såvel som vestlige tøj. Det er forskelligt fra det normale jhumkas, og giver dig et moderne udseende.

Se mere: Sølv Herre Smykker

9. Sterling Sølv Antikviteter Globe Locket Design:

Denne antikke globe locket halskæde er en af ​​en slags. Den har en smukt designet globe, der kan åbnes for at passe i små ting. Det er en af ​​de perfekte sterling sølv antikviteter, som vil blive elsket af alle, det være sig gamle mennesker eller børn.

Antikke sølvsmykker har sin egen charme, hvilke andre typer smykker ikke besidder. Det beroligende og rolige udseende af antik sølv er, hvad der gør det anderledes end andre metaller.

Billeder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Pin
Send
Share
Send