Yoga

Mandalasana (Circle Pose) - Sådan gør og fordele

Pin
Send
Share
Send


I yoga betyder 'asana' pose eller en kropsholdning, der er afledt af dyb rytmisk vejrtrækning, der modvirker balancering af pose. Yoga er en primitiv opsøgende fokusering på en glad krop. Nu behøver en glad krop ikke være den mest kedelige, men i slutningen af ​​dagen er en glad krop en der har opnået mental ro i hele dagens uro. Med fokus på både mentale og fysiske aspekter er yoga den eneste træningsrutine, der tager sig af både sindet og kroppen, ligesom Mandalasana, der bruger vendinger og strækninger til at få dig i strømmen.

I dagens artikel taler vi derfor om denne øvelse, trinnene til at udføre det, og fordelene høstes af det. Ofte er mange yoga-poser enkle i naturen, men for de fleste kan de første timere have det svært at få for at opnå perfektion. Succeshistorien bag dette omfatter engangspraksis.

Se mere: Mayurasana Fordele

Hvordan gør man det?

Også kendt som cirklen udgør, omfatter Mandalasana bløde strækninger og vendinger samarbejdet med langsom pustet vejrtrækning. Yoga primære fokus er at løse konflikten mellem kroppsproblemerne gennem disse enkle strækninger. Selv om navnet på denne yoga taler om en cirkel, har holdning generelt ikke meget at gøre med cirkler.

For at få tingene i gang, læg dig ned på din yogamåtte, med ryggen på jorden, dine arme på begge sider af din krop, håndfladerne, der også rører jorden. Start nu med at løfte din krop fra jorden ved at bøje dine knæ, så du nu danner et menneskeligt bord med din kropsstruktur.

Dit hoved skal stadig limes til jorden såvel som dine fødder, når du løfter dine arme og bringer dem helt over hovedet og låser positionen ved at klemme dine palmer. Løft nu et ben. Rigtigt og begynd at lave cirkler med det. Dit hoved og cirkelcentret skal centralt justeres nu.

Se mere: Spine Yoga Øvelser

Halvvejs gennem benets cirkler skal du skifte til den anden side og dermed betyder det ikke det andet ben. Brug et af dine lemmer til at dreje dig selv til den anden side, så du nu står over jorden. Løft endnu et ben og start med de cirkulære bevægelser, indtil du går tilbage til hvilestilling. Tag et par sekunder for at få vejret, før du gentager det samme med det andet led.

Hvordan hjælper det os?

  • Dette er en god maveøvelse for defekte maver. Hvis du lider af en dårlig mavesmerter, er det nok fordi fødevaren fra i aftes stadig gør sine runder. Vælg denne øvelse3, hvor maven gennem stretch og twist hjælper din mad til at fordøje godt.
    Når du går om at lave cirkler med din lemmer, gør du ubevidst lemmerne i musklerne, og det er derfor, det styrker og toner sig selv ned ad vejen.
  • Dette er også effektivt til rygsmerter, hvor den konstante strækning blandet med cirklerne hjælper dig med at lindre rygsmerterne, da musklerne allerede bliver sat på arbejde, hvilket gør dem mindre stive.
  • Denne yoga arbejdsstilling er også god for hjertet, hvor hjertet oplever et blod rush, når du trækker træningen til at virke. Denne blodstrøm åbner de tilstoppede arterier og fastklemte ventrikler, der hjælper dig med at få et stærkere hjerte.
  • Yoga har altid været relateret til ro i sindet, og så efter en lang træk af trættende kontorarbejde, når du forkæler dig i denne yoga, vil du straks føle dig let og deprimeret lettet.

Se mere: Malasana Yoga

Gemme

Pin
Send
Share
Send