Skønhed og mode

Top 9 Koreanske Eye Makeup Looks

Pin
Send
Share
Send


Mange kvinder, der elsker at have koreansk stil øjenmakeup, og hvis du også er fan af denne artikel, kan det være nyttigt for dig, hvis du leder efter naturlige koreanske øjenmakeup muligheder. De er en del af verdens modeindustri. Mange af de bedste modeller og skuespillerinder i dag har tendens til at vælge denne form for makeup.

Når det kommer til makeup, kender koreanerne deres retfærdige andel af viden, de har deres egen stil med makeup. Deres øjenmakeup er fremragende og bruger de rigtige koreanske øjenmakeupprodukter. Det er overraskende at se, hvordan de opfindsomme sammen med kunstneriske, de kan være ved deres øjne.

Koreansk Eye Makeup Udser:

1. Koreansk Eye Makeup:

Det er velegnet til ikke kun koreansk men også alle kvinder. Det komplimenterer dine øjne plus giver dig et meget nemt, men stilfuldt udseende. Du kan anvende dette design, hvis du går ud til middag af dine venner til efter solnedgang lejligheder eller mere formelle tilfælde.

2. Phoenix øjne med monolider:

Mens Phoenix-øjet er så unikt i sig selv, vil kun en simpel tynd øjenlinie være tilstrækkelig. I tilstand vil du nedbryde den lille stigningskurve ved det ydre hjørne af øjet, skits en tykkere linje på det ydre hjørne uden at strække længere end øjet. Vinge det ikke ud. Til sidst trækker du på den mindre lash line for at poise udseendet.

3. Forførende Lashes Makeup:

Denne makeup ønsker dig at bære i falske vipper plus effekten er så attraktiv. Sminken er bare strålende, selvom den behøver hjælp fra en trænet makeup artist. For at forbinde ekstra volumen kan du mere overlinje dine pande.

Se mere: Japansk Eye Makeup

4. Scotch Eye:

Normalt folk, der ikke dækker masser af asiatiske øjenlinier, men generelt foretrækker koreanerne plastikkirurgi for at få øjet til at vokse, plus intet vi har set rollemodel. Brug næppe scotches som opsummerer som sola-tip for at skabe folder i vores øjne.

5. Doll Eyes:

Koreaner har som regel mindre øjne såvel som denne makeup bygger den fantasi af en større yderligere defineret øjenform eller ellers bygger den dukkeffekt til øjnene.

6. lige øjenbryn:

Denne form for makeup besidder ingen bue, og disse browsere er beregnet til at blive søde og ungdommelige. Ved en børste sættes øjenbrynens øvre broer i bunden ned gennem et tyndt lag af stok. Vent til at tørre op. Smør concealer over pinden til at belægge hårene. Bland og skitser i resten af ​​håret med et øjenbrynspulver ellers blyant. Bland concealer i det omfang det er muligt.

Se mere: Koreansk Eye Makeup Tutorial

7. Turkis Grøn Røgt Øje:

Det kræver flere præcisioner. Det ville være bedst, hvis du måske får hjælp fra en ekspert, mens du bygger dette. Benyt to forskellige nuancer af grønt og brug begge kajal sammen med øjenliner for at understrege dit udseende.

Seneste koreanske Eye Makeup Tutorials

8. Puppy Eyeliner:

Valpefodret er hvalpens øje renere og kompliceret fætter. Dette udseende får øjet til at komme ud i rounder såvel som mere dukkeagtig.

 • Sådan får du din hvalp øje liner udseende:
 • Brug en mascara og længe dine vipper fra rod til tip.
 • Tag en liner og tegne langs den øvre lash fra det indre øje til udad
 • Efter at have nået kanten trækker du linjen for at bevare øjets naturlige form
 • Fyld den ydre linje med en kohl og hjørne af den nederste lash og fusionere dem
 • Blend linerne til en glat finish.

9. Aegyo Sal:

Øjeposer er søde i Sydkorea plus der er et ord for det også. "Aegyo Sal" beskriver de fede lommer under øjnene, som menes at skabe øjnene, der fremkommer som rounder, fyldigere og yngre.

At oprette din Aegyo Sal look:

 • Brug en højdepunktskygge, der er nøjagtig under den nederste linie.
 • Skær i din "taske" omkring en halv centimeter under din lash line via en mat brun.
 • Blend med en bomuldsbud.

Se mere: Sådan laver du pakistansk øjenmakeup

Tips til koreansk øjenmakeup

Her er et par enkle tips til at skabe en perfekt koreansk øjenmakeup:

 • Minimal er den bedste. Vælg enkle neutrale farver og hold det så naturligt som muligt.
 • Når du bruger en glans, skal du altid anvende den på midten af ​​øjet for at få en popping effekt
 • Mørkere skygge øjenskygger skal påføres på den ydre låg for at få en perfekt skyggelagt effekt
 • Foring dine øjne er meget vigtigt at få de søde hvalp øjne

Nu skal du have samlet de fleste tips og teknikker om Koren Eye Makeup For begyndere. Så alle dine dejlige piger får dine værktøjer, følger metoderne og skaber øjne, der kan fascinerer verden.

Se videoen: ASIAN EYE MAKEUP TUTORIAL 3 - KOREAN EDITION (Oktober 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send