Skønhed og mode

Herbal Woman Shahnaz Husain afslører hendes Secret Beauty Tips

Pin
Send
Share
Send


Hun blev født i en traditionel kongelig muslimsk familie, gift i en alder af femten, blev en mor i det følgende år af hendes ægteskab, studerede ayurveda og kosmetologi, uddannet i førende institutter i London, Paris, New York og København i kosmetisk terapi og etablerede sin første skønhedssalon i Indien i 1977. Shahnaz Husain, pioner i verden af ​​naturlægemidler er den førende dame, når det kommer til skønhed og hudpleje.

Hendes produkter med det formål at forskønne huden og gøre det ungdommeligt har fundet vej til førende globale butikker fra Blooming Dales i New York til Harrods og Selfridges i London til Lafayette i Paris og La Rinaeccente i Milano. For nogen der har taget landet med storm med sin 400 plus urteudbud af hudvenlige produkter, har du nogensinde holdt op med at spekulere på, hvad den prisbelønnede kosmetolog gør for sin egen hud og hår, eller hvordan hun stadig ser fantastisk ud i sin alder?

Se mere: Shriya Saran Skønhedshemmeligheder

Læs videre for at kende nogle af Shahnaz Hussains helt egen fitness og skønhedshemmeligheder.

Shahnaz Hussain Skønhedstips:

Shahnaz Husains hudpleje rutine er lige så omfattende som hendes sortiment af skønhedsprodukter. Hendes morgen hudpleje ritual begynder med en 20 minutters blød i bad vand strøet med rosenblad og dråber sandeltræ olie. Hun renser hendes ansigt med mælk og grammel eller bruger en aloe vera og citronrens. Efter hendes bad bruger hun sin egen Shaflower lotion til at fugtige hendes krop og en rose-baseret hud toner til hendes ansigt. En pedicure, manicure og ansigtsmassage med aloe vera følgeseddel, hvorefter hun glæder sig i en daglig maske af urtepulver, der kombineres med tangkrem, honning, ostemasse og hvidt af et æg. Den endelige berøring indebærer en tåge spray med Platinum Jasmine Fugt Mist, der efterlader hendes hud følelse så blød som satin. Hendes dag ender endelig med en fodmassage af hendes levende levende skønhedspleje.

Se mere: Tamanna Fitness Secrets

Shahnaz Husains stærkt kohledede øjne behandles jævnligt med en forfriskende blød i et af hendes hudtonika med bomuldsuld, der bruges som øjenpuder. Den hud tonic, der er rettet mod at lindre under øjet patches og mørke cirkler er mest afslappende og slippe af med træthed. Hendes andet alternativ, der giver stor lettelse, springer bare øjnene med koldt vand.

Hendes hårpleje regime er lige så formidabel som hendes hudpleje rutine. To gange om ugen behandles sin store mane på en hårmaske, der er lavet med 16 æggehvider blandet med saften af ​​en citron og olivenolie. Hendes frodige burgunderfarvede hår er resultatet af regelmæssige anvendelser af en blanding af hennapulver, malet kaffebønner, te, citronsaft og op til 20 æg.

Shahnaz Husain's Fitness and Diet Secrets afsløret:

Se mere: Anushka Shetty Makeup Tips

Ikke en til at tage sin kost let, Shahnaz Husain er ligeledes dedikeret til en streng diæt regime. Hendes morgenmad omfatter en skål mandler og rosiner, to skeer cornflakes og et glas papaya juice. Tilføj til det nogle immunitet og C-kapsler. Omkring midten af ​​dagen vasker hun systemet ned med et glas lunkent vand med citron og honning. Til frokost har hun ghee-fri rotis og grøntsager, der er kogte i olivenolie. Hun slutter det sidste måltid af dagen med cornflakes, mens hendes te er uden sukker.

For urtedronningen er fysisk kondition en blanding af god ernæring, regelmæssig motion og en sund livsstil. Selv med en krævende og hektisk arbejdsplan styrer hun stadig at afsætte noget tid til daglig motion. Infact hendes dag begynder typisk med dyb vejrtrækning efterfulgt af en række yoga- og stretchøvelser, som hjælper hende med at starte dagen med fornyet vitalitet. Kan du lide disse Shahnaz Hussain Skønhedstips og Secrets? Efterlad din kommentar nedenfor.

Billeder Kilde: 1

Gemme

Pin
Send
Share
Send