Skønhed og mode

9 bedste sten og perler krystal smykker design i Indien

Pin
Send
Share
Send


Smykker har altid været et attraktivt center for ethvert køn, og når det kommer til krystal smykker, ligner det på din mode, smag og endda din tro. Nu bliver en dags folk tiltrukket af krystal smykker, da det giver dit udseende et anderledes udseende og får dig til at se mere attraktivt ud. Hvide krystal smykker tiltrækker din opmærksomhed, da de giver et guddommeligt og rent udseende.

Crystal smykker Designs:

Her forklarer vi krystal smykkedesign med forskellige sorter og designs.

1. Unique Crystal Bridal Smykkesæt:

Bryllupper har altid været meget specielle for hver enkelt af os, så hvorfor ikke brudesmykker også specielt. Denne unikke krystal halskæde charmerer alle på din store dag og forbedrer også din skønhed. Som bryllup symboliserer kærlighed og renhed i forhold, afspejler også hvide krystal design også renheden. Disse krystal mode smykker er designet på indviklet måde, så det giver din hals en smuk blændende effekt.

2. Vintage Crystal Butterfly Smykker til Piger:

Vintage smykker er altid værdsat, da dets designs og farvekombinationer charme hver eneste kvinde på jorden. Ved at tilføje på små insekt sommerfugl til smykker kan du give et andet udseende til dette vintage krystal sæt. Som sommerfugl er begejstret for sit udseende, ved at tilføje dette insekter giver du også et dejligt kig på dig selv til dine smykker også. Du kan endda bruge farvet krystal også til disse typer af smykker.

3. Farverige krystalperler Smykker:

En dags folk bærer krystalperler som en juvel, da forskellige tro og overbevisninger er forbundet med det. Der er enorme perler til rådighed og hver farvet perle som sin egen lighed. Den kommer i forskellige farver som sort, grå, blå, lyserød og mange flere. Ligesom rød sten er kendt som Garnet, og det er en tro, at hvis din virksomhed ikke løber godt, kan du ved hjælp af denne sten gøre din virksomhed succesfuld. En grå krystalperle er kendt som hæmatit og bruges til at forbedre forholdet.

4. Bedøvelse Crystal Stone Smykker:

Crystal Stone smykker er altid værdsat, da det har et fantastisk og stilfuldt udseende. Disse sten indgraveret med krystaller også kendt som helbredende krystaller. Ligesom denne krystalsten er kendt som "Lapis" og det siges at det beskytter mod enhver skade ved at rydde alle de negative energier fra energifeltet og rense dit sind.

Se mere: Beaded smykker mønstre

5. Smuk Crystal Armbånd Design:

Krystal armbånd på dine hænder ser smukke ud. Det hjælper med at give din persona et stilfuldt og fashionabelt udseende. Krystal armbånd kan gives enhver form og design efter eget valg. Et smukt armbånd giver mange ting om dig, da hånden er den mest synlige del af kroppen. Du kan endda style krystal armbånd med sten eller med forskellige perler i henhold til dit valg.

6. Åndelig krystalvedhæng til kvinder:

Nogle mennesker har en åndelig indstilling, så de selv stiler deres juveler på en åndelig måde og giver et nyt udseende til deres juveler. Du kan tilføje nogen form for vedhæng eller en lille miniature ifølge dig tro og tro. Denne type juveler viser din tro og dit åndelige sind sæt.

Se mere: Platinum Smykker Indien

7. Crystal Name Plate halskæde med hjerte:

Gravering dit navn med krystaller er den unikke måde at lade verden vide om dig. Du kan endda tilføje et lille hjerte, der tilføjer mere charme til halskæden. Denne stil af juvel kan være en god ide om at gave en unik gave til dine kære, der har sit navn.

8. Blændende krystal øreringe:

Hvis du vil se simpel, men forskellig fra andre, så er krystaløreringe det, som kan få dig til at se simpelt ud, men elegant fra andre. Du kan style krystal øreringe på din egen måde ved at tilføje en farve sten matchende med din kjole og personlighed.

Se mere: Kundan Smykker

9. Krystal Perle Vedhæng Juveler:

At få et krystalvedhæng er til kvinder i alle aldre, ligesom en drøm er til stede, og hvis der er tilføjet perler til det, hvad der er tilbage for at tilføje skønhed til dette smykke. Selvom denne kombination ville være tung på lommen, men perler med krystaller er en god kombination, og du kan endda bære dem til enhver lejlighed, du ønsker.

Krystalsmykker i moderne tider har altid været i mode, da det giver dig et blændende udseende til din personlighed. Ifølge dit valg og stil kan du designe dit valg smykker og kan endda stil det til din egen tro og tro. Krystal smykker har altid været værdsat af både mænd og kvinder.

Billedkilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Se videoen: Skrillex - First Of The Year Equinox Official Music Video (Oktober 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send