Skønhed og mode

Hvordan man bruger salater til vægttab? L

Pin
Send
Share
Send


Når vi hører ordet salat, er alt, hvad vi kan forestille os, rå, usikre klumper af fiberoptagelse, hurtigt og garanteret vægttab! Men er det virkelig så kedeligt og så nemt? Lad os grave dybere ind i vores salatskåle.

Se mere: Spiser russiner for at tabe sig

Indhold:

  Salater til vægttab:

  Salater: Enkel og nem:

  Salater betragtes som de bedste måltider for at sikre, at vi bruger mindre kalorier og føler sig fuldere efter hver servering. Frugter og grøntsager er høje fibernæringsmidler fra Mother Nature. Men ikke alle grøntsager og frugter er gavnlige for vægttab. Grøntsager som majs, avocado, ærter, squash og frugter som bananer er vidunderligt fyldt med essentielle næringsstoffer, men er også ansvarlige for at tilføre masse til vores kroppe. Så en salat er ikke så let som at kaste noget spiseligt.

  En grundlæggende kyllingesalat, lavet med isbjergetesalat, ost, 1 kop kyllingebryst, kandiserede valnødder, ternad avocado og 2 spsk. af ranch dressing ender som et måltid indeholdende mellem 800-1000 kalorier med minimal grøntsager og betydelige mængder af fedt. Mens en tofu salat i canola olie dressing og bladgrøntsager vil være værd 200-300 kalorier med håndterbar mængde fedtstoffer. Ligesom enhver mad skal du styre portionsstørrelser og overveje kalorier og fedt i ingredienserne, du lægger i salater for at forbedre dine vægttabsindsatser.

  Balancering af blandingen: Ingredienser:

  Spekulerer på, hvad man skal sætte ind? Lad os nedbryde de komponenter, som vi tilstræber at opnå gennem vores salater. En afbalanceret skål vil ideelt set indeholde følgende grupper af ingredienser:

  • Mørkeblå greens, f.eks .: raketsalat, baby spinat, arugula og watercress

  • Vandige grøntsager, f.eks .: spirer, agurker, tomater, kogte grønne bønner, paprika og løg.

  • Protein, fx .: kyllingebryst, laks, bønner eller tofu.

  • Kulhydrater, for eksempel: bønner, majs, ærter eller rosiner.

  • Et strejf af smag med ingredienser med højt kalorieindhold i meget beskedne mængder. F.eks.: en avocado, solsikkefrø, kandiserede nødder og fedtfattig ost for at nævne nogle få.

  • Hjerte-sunde dressinger med olivenolie, krydderier og en syre som balsamico eddike / citrusjuice mv.

  At få den rigtige blanding af disse ingredienser er nøglen. En højfibre, næringsfyldt salat kan efterlade dig fuldere i timer. En mager betjening vil dog gøre dine sultpangs få det bedste af dig. Så at spise meget mindre er ikke løsningen. Enhver komponent, som du savner, vil ødelægge din tilfredshed ved slutningen af ​​måltidet. Så vi skal lære tricks.

  Se mere: Hørfrø til vægttab

  Træk af skålen:

  Gå lænet på proteinpartierne, da de er bundet til at indeholde nogle fedtstoffer, især hvis de er animalske proteiner. Vælg frisk hvidt kød og undgå rødt kød i din salat. Dette udelukker enhver form for forarbejdet kød.

  Hold dig ikke i samme grønne dag ind og dag ud, inklusiv frugt i din salat for at fjerne monotoni. Tilføjelse af forskellige smagsstoffer forbedrer ikke kun smagen, men tilføjer også tekstur til din gane. Undgå at tilføje for meget ost ellers berøver formålet med vægttab.

  Vitaminerne A, D, E og K-er fedtopløselige, så vores krop absorberer ikke disse næringsstoffer, medmindre de ledsages af fedtstoffer. Desuden kan umættede fedtsyrer hjælpe med at smelte mavefedt og gøre din salat mere påfyldning. Bland så olivenolie med eddike for at opnå de bedste resultater.

  Hvidt brød har ingen næringsstoffer og absorberer hurtigt. Det sætter også en høj glykæmisk belastning, dvs. det forårsager en skarp spids i blodsukkerniveauer. Så undgå at sætte croutoner på din salat. Også ignorere kandiserede frugter og nødder dagligt, da de kun er højt på sukker og ikke har frugtværdi. Prøv i stedet quinoa eller brun ris.

  En salat-diæt kan få dig til at tabe sig meget hurtigt. Men det behøver ikke altid at være en kold, let bid! Det kan være alt, hvad du vil være. Tilpas din salat baseret på dine egne vægttabsmål og se resultaterne. Den største fordel ved at spise salater er, at det hjælper med at skylle ud toksiner hurtigere fra vores krop. Det er tid, vi spiste sunde.

  Se mere: Fordele ved fuglefrøfrø til vægttab

  Billeder Kilde: 1, 2.

  Pin
  Send
  Share
  Send