Skønhed og mode

Top 9 Nivea Sunscreens

Pin
Send
Share
Send


En solskinsdag på stranden er sjovt, indtil nogen glemmer deres solcreme. Solbeskyttelse er afgørende i de nuværende dage, især med de høje UV-stråler, der fokuserer direkte på vores hud, hvilket fører til hudskader. Det begynder med bløde pletter af tan mærker, som derefter proliferere til mørkning af huden, dulling og døende. Hvad der frygter os mere, er ikke kun huden mørkere men mulighederne for hudskader på grund af dette, som endda kan føre til dødsygdomme såsom hudkræft. I denne artikel i dag bragte vi ud et af de største navne i kosmetiske produktmærker, Nivea. En af de ældste kosmetiske lidelser til en bedre hud i denne artikel i dag skal vi diskutere nogle af de bedste Nivea solcreme produkter.

Populære og bedste Nivea solcreme i Indien:

Lad os se på Nivea Sunscreens.

1. Nivea Light Feel Every Day Sun Lotion:

Denne lyscreme er en absolut fornøjelse for huden, hvilket efterlader ingen tegn på påføring, når den påføres. Det er en strålende solkrem, der fungerer godt for at give dig glat problemfri hud, mens du bliver ramt af solens direkte stråler.

2. Nivea Light Feel Daily Face Veil:

For at beskytte dit ansigt mod både sol og forurening, der har skadelige virkninger på dit ansigt, der forårsager aldring og acne, føler Nivea-lyset det daglige ansigtsløje det bedste, da det fungerer godt for at give en god belægning omkring dit ansigt, der virker som et slør mod enhver skadelig kontakt.

3. Nivea Kids Svøm og Spil Solcreme Lotion SPF50 +:

Dine børn kan nu nyde en harmløs dag ud i solen med denne store solcreme lotion, der er syltetøj pakket med SPF50 +, som fungerer godt for at give ypperlig beskyttelse til dine børn mod solens direkte stråler.

4. Nivea Moisturizing Immediate Sun Protect SPF30:

Når man leder efter en god solcreme lotion på farten, er det bedste til øjeblikkelig handling Nivea øjeblikkelig solbeskyttelse, der er syltetøj pakket med SPF30, der fungerer godt for at beskytte dig mod de skadelige virkninger af solen. denne lotion virker perfekt til både børn og voksne, hvilket gør det til et meget alsidigt produkt til solbeskyttelse i et øjebliks varsel.

5. Nivea Anti Age Face Sun Cream:

En af de vigtigste virkninger, som solens stråler forårsager det aldrende, hvilket ikke er gunstigt, er derfor at hjælpe dig med at beskytte dig selv mod en sådan konsekvens, du kan sætte din tillid til Nivea anti-age solcreme med, er syltetøj pakket med SPF og andre elementer for at hjælpe dig med at bekæmpe sol og hud aldring.

Se mere: Neutrogena Sunscreens

6. Nivea Sun Protect and Moisture Moisturizing Solcreme Lotion:

en af ​​de mere stabile produkter at finde, er denne solbeskyttelse og fugtgivende lotion ret effektiv til at give dig tilstrækkelig beskyttelse mod solen sammen med fremragende fugtighedsgivende elementer for at holde din hud frisk og glødende hele tiden.

7. Nivea Sun Carotene Sun Lotion:

Caroten er et af de mest gunstige elementer, der hjælper med at bekæmpe hudens aldring og andre problemer forårsaget af solens stråler. Med udførelsen af ​​caroten i dette store produkt kan du ikke gå galt.

Se mere: Lakme Sunscreens

8. Nivea Sun Face Sun Blok Extra Hvid Cream SPF50 +:

hvis du har brug for den ekstra glans til din hud så er dette det bedste produkt til at gøre det. Ikke alene vil det tilføje den skinne, men giver dig den perfekte beskyttelse mod effekter forårsaget af solens stråler, da det er syltetøj pakket med SPF50 +.

9. Nivea Fuktgivende Efter Solkrop Lotion:

Det eneste produkt, der skal anvendes efter at komme ud af solen, kommer Nivea efter solkropsløbet med eksklusive elementer, der hjælper med at bekæmpe solbrun og hudens aldring effektivt.

Se mere: Bedste solcreme til mænd i Indien

Billeder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Se videoen: Top 9 Best Sunscreen Lotions for Kids in India (Oktober 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send