Tattoo Designs

Tattoo efterbehandling - 9 bedste instruktioner til at tage sig af en ny tatovering

Pin
Send
Share
Send


Nu er en dags design tatoveringer blevet en trend, men det vigtigste efter blækningen er at tage sig af og gennemgå al forebyggelses- og kurmetoden, så tatoveringerne ser så smukke ud som de blev designet selv efter år. Så det er meget vigtigt at følge instruktionerne for tatovering efterpleje givet af kunstneren, så du ikke står over for problemer efter indfarvning.

9 bedste tips til efterbehandling af tatovering:

Her præsenterer vi nogle top 9 trin eller metoder, der sikkert kan hjælpe dig med at tage sig af din tatovering efter at designprocessen er overstået.

1. Følg instruktionerne givet af kunstneren:

Først og fremmest bør du lytte og overholde instruktionerne fra din kunstner, så din tatovering forbliver og ser godt ud som du vil. Måske være en anden kunstner har andre forskellige måder, men du bør altid lytte til dine kunstner metoder.

2. Skal ikke afbryde forbindelsen:

Efter at processen med at designe gennem kunstneren ville rense og lægge nogle antibakterielle salver eller lotion og dække området med bandagen. Skynd dig ikke, og prøv at tage dækslet eller bandagen ud, så snart du forlader studiet eller kommer hjem. Forlad bandagen i mindst 4-6 timer for efter tatovering pleje som instrueret af din kunstner.

3. Fjern forsigtigt dækslet:

Når den fastsatte tid er overstået, skal du ikke skynde dig for at fjerne bandagen. Først langsomt og støt dyk området i varmt vand, så bandagen ikke sidder fast i din hud og den kommer ud jævnt, så snart den er våd.

4. Vask området jævnligt:

I henhold til din kunstneranbefaling skal du bruge varmt eller lunkent vand og mild flydende sæbe som Carex, DiaGold eller Tattoo Goo Deep Cleaning Soap som efter eget valg. Prøv at bruge hænderne forsigtigt og fjern blodpletterne. Pas på og brug ikke en loofah eller en skrubber til at fjerne pletter og ikke placere tatoveringen direkte under rindende vand, prøv at dab vand på området med dine hænder.

5. Dab området med bløde klud:

Når du først har renset området rent, så langsomt med lette hænder og lys, rent håndklæde, klap området rundt, så overskydende fugt har været gennemvædet af et håndklæde. Selv ved en fejltagelse må du ikke gnide området, da det kan forårsage irritation. Prøv at holde pladsen åben i en time, så området bliver fuldt tørret.

6. Påfør en fugtighedscreme på tatoveringen:

Når du har mærket, at området er tørret, skal du anvende umættet fugtighedscreme som Bepanthen eller Bacitracin, og sørg for at anvende et tyndt lag og langsomt gnide det, indtil det er blevet absorberet i huden.

Se mere: Tattoo Designs og Betydninger

7. Sørg for daglig rengøring af tatovering:

Du bør bruge både antibakterielle sæbe og fugtighedscreme, indtil tatoveringen er helt helet. Sørg for at du skal rense tatoveringsområdet i mindst tre gange om dagen, og hvis dit tøj gnider på det pågældende område, dækker du området med tyndt gasbind eller medicinsk tape.

8. Undgå udsættelse for sollys:

Hvis det ikke er nødvendigt, må du ikke udsætte tatoveringen for sollys, og især hvis det er en farvet tatovering, kan det blive falmet. Hvis du er gået ud i sollys, så brug solcreme lotion eller fløde, så det er beskyttet mod UV-stråler. Lotion som Clarins Sunscreen eller Riemann creme kan påføres før du går ud i solen.

Se mere: Bedste Tattoo Ideer til mænd og kvinder

9. Må ikke klø og få patienter:

Da tatoveringen tørre det kan forårsage kløe, må du ikke klø det direkte, da blækket kan fjernes i det pågældende område, eller nogle patched kan dannes i stedet for daglig fugter området for at holde det fugtigt. Du har brug for tålmodig nok, da helingsprocessen tager noget tid afhængigt af din designstørrelse. Bare følg instruktionen fastsat af din kunstner, så tatoveringen skiller sig ud som du vil. Endelig bør du besøge studiet, fordi der er behov for touch-ups.

Tatoveringer har altid været betragtet som en af ​​de trendy stilarter til at formidle din besked og ideer uden en tale involveret i den. Men det er meget vigtigt og obligatorisk at følge de efterfølgende tatoveringsanvisninger fra din kunstner, så tatoveringen helbreder ordentligt og ser fantastisk ud som du ønskede det.

Se mere: Tattoo Designs for Girls

Billeder Kilde: 1.

Se videoen: WE ARE OUT OF TIME! We Are The Davises (Oktober 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send