Face Pack

9 Amazing Frugt Facial Kit Mærker For Olie Og Tør hud i Indien

Pin
Send
Share
Send


Kvinder elsker bare at se smukke ud. Det være sig et bryllup, et simpelt hus funktion, aften samvær eller fest. De vil se bedst ud. Den værste del af dette er at få en aftale på en god salon; glem hvad koster lommen. Her er en fantastisk måde at få et godt ansigt hjemme og også rimelig billigere end en salon. Hvis du er doven til at besøge stuen, skal du bare gå til markedet og få en frugt facial kit og få en massage gjort hjemme.

Hvordan man ansøger

  • Det første du vil gøre er at rense dit ansigt grundigt. Du kan bruge en mild sæbe til at gøre det. Det bedste materiale til at rense dit ansigt er mælk. Dyp en kuglebold i kold, rå mælk og tør ud af alle urenheder fra dit ansigt.
  • Derefter exfoliere din ansigtshud med en god skrubbe.
  • Åbn porerne med damp.
  • Påfør frugt ansigtscreme og lad det stå i 10-15 minutter. Skyl af med koldt vand og klapp dit ansigt blødt til det tørre.
  • Til sidst skal du anvende fugtighedscreme på ansigtet i ca. 10 minutter. Du kan bruge agurkpasta som fugtighedscreme. Vask af med koldt vand.

Brug

  • Læs altid indholdet af Fruit Facial Kit inden du begynder at bruge det.
  • Og sørg altid for, at du laver en patch test, før du faktisk bruger den på dit ansigt.

Bedste Frugt Facial Kit mærker til tør og fedtet hud:

Hvis du leder efter bedste frugt facial kit fra markedet, så her præsenterer Top 9 frugt facial kits,

1. VLCC Frugt Facial Kit:

VLCC Fruit Facial Kit leveres med forskellige poser af skrubbe, massage creme, hudvagt lotion, gel og en ansigtspakke. Alle disse indeholder frugtekstrakter. I slutningen af ​​ansigtsbehandling finder du din hud blød, glødende, frisk og forynget. Den samlede tidsvarighed for hele processen er ca. en time.

Hvordan man ansøger:

Start med rensningen efterfulgt af Papaya Seed Scrub. Vask af og massér derefter med agurkegel. Ryd det op med en bomuldsbold og massage derefter forsigtigt med fersken massage creme. Afslut med Orange Anti Tan Pack. Til sidst skal du anvende Green Apple Skin Guard Lotion.

Brug:

Påfør det hele over dit ansigt og lad det være i 5 - 7 minutter. Massage langsomt med fingerspidserne. Fjern det ved hjælp af svamp dyppet i koldt vand. Det er velegnet til alle hudtyper. Det virker dog vidundere om normal til tør hud.

Pris: INR 530 / -

2. Jovees Fruit Facial Kit:

Jovees Fruit Facial Kit har en række fordele. Sættet har omkring 6 produkter. Produktet er udformet meget omhyggeligt og har ekstrakter af frugter, der har egenskaber, der forynder huden og gør det glødende. Papaya, æble, banan og avocado er de vigtigste frugter, hvis ekstrakter er blevet brugt i Jovees. Dette kit nærer huden og giver også ansigtet antioxidantbeskyttelse.

Hvordan man ansøger:

Brug først Citrus og Blackberry - en tyk hvid creme renser. Derefter står honningmanden med krat. Efter skrubben skal du bruge Papaya og Pineapple massage cremen. Næste tone huden med Witch Hazel og Basil Skin Toning Gel. Efter gelen anbring Apple og Avocado Fruit Face Pack. Til sidst anbring en lille mængde af teetræet med Witch Hazel Rejuvenating Face Cream. Lad cremen stå på.

Brug:

Hver del fra rengøring til ansigtspakke tager ca. 10-15 minutter hver. Efter hver del vaskes af med koldt vand og klappes tørt. Hele processen fornyer hudtekstur og afslører en retfærdig og glat hud.

Pris: INR 685 / -

3. Lotus Frugt Facial Kit:

Lotus Fruit Facial Kit leveres med fem pakker - en Cleanser, en Scrub, en creme, en gel, en pakke. Det er et billigt produkt, men giver fantastiske effekter.

Hvordan man ansøger:

Start med Papaya Cleanser, efterfulgt af Banana Exfoliating Scrub. Massage med citronmassekrømen, efterfulgt af den ikke klæbende jordbærfasegel. Påfør Apple Treatment Pack

Brug:

Hver satchet er fyldt med frugtekstrakter. Det giver øjeblikkelig retfærdighed, en glødende og frisk hud fyldt med næring. Den kan bruges af både mænd og kvinder. Mængden er tilstrækkelig til mindst 2 gange brug og passer til alle hudtyper.

Pris: INR 627 / -

4. Oriflame Fruit Facial Kit:

Det er en fabelagtig frugt facial kit med en dejlig frugtagtig blomster duft.

Hvordan man ansøger:

Brug produkterne i størrelsesordenen - Facial Cleanser, Face Scrub, Face Massage Cream og Face Mask. Påfør alle en efter en i en cirkulær bevægelse og vask hver med koldt vand.

Brug: Dette kit passer til alle hudtyper, men det virker undere for tør hud, der giver det et strålende udseende. Det gør huden blød og glød. Brug det i et par uger, og huden begynder at blive blød og smidig. Du kan bruge skrubbe og fløde to gange om ugen.

Pris: INR 850 / -

5. Aroma Frugt Facial Kit:

Aroma Fruit Facial kit er beriget med vitaminer. Det har også Age-defying ejendom. Det forynger huden og giver det et ungdommeligt udseende.

Hvordan man ansøger:

Fugt huden og påfør rensemælken i en opadgående cirkulær bevægelse. Tør med fugtig bomuld. I trin 2 kan du bruge Real Aroma Mix Frugt Spa Facial Kit Exfoliating Scrub, derefter Massage Cream. Rengør med koldt vand og påfør derefter Facial Gel og afslut med at anvende Pack

Brug:

Påfør alle produkterne i en let cirkulær bevægelse over nakke og ansigt. Når du fjerner dem, skal du vaske af med uld, der er fugtig. Fugt med vand eller råkold mælk.

Pris: INR 245 / -

6. Natur Essence Frugt Facial Kit:

Natur essens magiske frugt facial kit er fundet at være egnet til alle hudtyper. Den er blandet med mandel, appelsin, saffran, æble og kokosnød - alle vitaminrige frugter. Slutresultatet viser sig at være åndedræt, da det efterlader huden med en naturlig glød og en ret skønhed.

Hvordan man ansøger:

Denne naturfrugt ansigts kit til olieagtig hud, der har en mandel pleje rengøringsmiddel, orange scrub, en saffron pleje massage creme, æble pakke og endelig kokos pleje fløde. De skal følges i samme rækkefølge.

Brug:

Dette er en økonomisk natur frugt facial kit, der virker vidundere på huden. Brug hver af rørene og massage i en opadgående bevægelse fra halsen til ansigtet i ca. 10 minutter hver. Vask af med koldt vand efter hvert produkt.

Pris: INR 225 / -

Se mere: Guld Ansigts Kit Til Fedtet Hud

7. Papaya Frugt Facial Kit:

Denne Papaya og Lime Facial kit fra Vedic Line har papaya og lime ekstrakter, der forbedrer retfærdighed og glød. Papaya hjælper med at helbrede huden, mens lime detoxerer og stimulerer huden og virker også som en astringent og desinfektionsmiddel.

Hvordan man ansøger:

Dette produkt indeholder Lime Shower Gel, Papaya Scrub, Papaya Face Cream, Papaya Gel, Papaya Pac og Papaya Lotion. Det lille kit kan bruges i to sessioner. En lille mængde, der skal anvendes i cirkulær bevægelse fra nakken i opadgående retning og vaskes af med koldt vand efter hver applikation

Brug:

Pris: INR 1251 / -

8. Oxyglow Frugt Facial Kit:

Dette Facial Kit er frugtgivende med en perfekt blanding af frugt og urter. Det renser grundigt og fjerner det øverste døde hudlag, der forlader ansigtet smukt og glødende.

Hvordan man ansøger:

Sættet er forsynet med forskellige poser, der er frugt Enzyme ansigt Cleanser, frugt facial scrub og frugt enzym med vitamin E massage creme, frugt enzym maske og ansigtscreme med frugt ekstrakter, der skal anvendes i samme rækkefølge.

Brug:

Indholdet i hver dosepose skal masseres over nakke og ansigt og holdes i mindst 10-15 minutter for gode effekter. Dette kit varer i mindst 3 anvendelser og er meget omkostningseffektivt. Det er fundet at passe til alle former for hudtekstur, men mere effektivt på en kombination og olieagtige hudtyper.

Pris: INR 150 / - for 73 gms.

Se mere: Herbal Facial Kit til tør hud

9. Biotique Frugt Facial Kit:

Dette er det bedste frugt facial kit til tør hud, som giver dig et ubemærket udseende.

Hvordan man ansøger:

Indholdet af dette kit er - papaya scrub, safran massage gel, kløverpakke og safran ungdoms dugfløde. Den skal bruges i den samme rækkefølge efter hinanden og påføres og masseres i en cirkulær bevægelse, der starter fra nakken opad.

Brug:

De er meget sikre at bruge. Biotique er blandet af ægte opskrifter fra Ayurveda kombineret med den avancerede schweiziske bioteknologi for at give naturlige ayurvediske skønhed, hudpleje og hårplejeprodukter.

Pris: INR 215 / -

Frugt Facial kits anbefales stærkt for alle aldre. Alder 20 til 40 år kan bruges en gang om måneden, Alder 30 til 40+ år to gange om måneden. Frugtekstrakterne gør huden foryngende og ser frisk ud. Pakken strammer huden, så du ser ungdommelig ud.

Se mere: Ayurvedic Facial Kit i Indien

Pin
Send
Share
Send