Skønhed og mode

Sådan bruger du løgjuice til hårtab?

Pin
Send
Share
Send


Lider du af hårtabsproblemer? Den livsstil vi fører, hektiske tidsplaner, uhensigtsmæssig kost, stress, alle disse faktorer igen resulterer i store hårtabsproblemer. Dette er et meget almindeligt problem, som vi alle står overfor, og det skal behandles på det rigtige tidspunkt, før vi går skaldet. I dag skal vi diskutere hvordan løgjuice hjælper med at bekæmpe hårtab og andre hårproblemer.

Ikke mange mennesker ved at forbinde løg med hårvækst eller forebyggelse af hår falder, men sagen er, at løg både i fast form og olieform er gode til at forhindre hårfald og fremme hårvækst. Dette skyldes, at som nævnt senere i artiklen løg er en stor kilde til svovl, som er et af de primære næringsstoffer med hensyn til at stoppe hårtab og fremme hårvækst naturligt.

Løg Juice:

Løgjuice til hår er en meget koncentreret opløsning fyldt med svovl og D-vitamin, der muliggør forebyggelse af hår falder over tid. Tag en bordsske med saft og anbring den på kropsformet hår for at nå alle områder af din hovedbund, der er blevet ramt af hårfald. Dette er et meget godt middel til alopeci og hjælper med at bringe tilbage tabt hår, når det bruges regelmæssigt i en vis periode.

Når du anvender løgolie til dit hår, skal du prøve det og anvende det om natten før du går i seng, og vask det derefter om morgenen for at få de bedste resultater som muligt. Løg olie kan købes fra enhver almindelige butik eller kan endda laves hjemme. Den bedste del er, at hvis du endda blander løg med noget andet hårvækst næringsstof som mælk eller honning eller æg, så får du endnu bedre resultater som hårfaldskontrol og hjælper med at fremme hårvækst.

Løg er et fantastisk og fremragende naturligt middel til at bekæmpe hår falder en stigning i hårvæksten. Faktisk mange hår tonics for hårtab og hår falder har løgjuice og det er klinisk bevist.

De fleste af os ved ikke rigtig løgens næringsværdi. Det indeholder mængder svovl, som er et af de væsentlige næringsstoffer til fremme af hårvækst. Løgjuice, hvis det anvendes religiøst i en måned eller deromkring på nedenstående måde, kan stimulere hårvækst. Nu skal du være bekymret for den skarpe lugt og men du skal bekymre dig om det, da det kan vaskes væk, og hvis det stadig vedvarer, har vi alternativer. Det virker mirakel.

Løg Juice Til Hårtab Behandling:

Der er flere metoder til behandling af hårfaldsproblemer. I den løg juice behandling er meget effektiv og hurtigt også. Denne artikel vil guide dig, hvordan du bruger og anvender løgjuice på hår til problemet med hårtab.

1. Raw Onion Metode:

Tag en løg og skær den i to stykker. Gnid overfladen af ​​en friskskåret løg på din hovedbund i 10 minutter. Opbevar den i 20 minutter og vask den derefter. Det virker på hårbunden meget effektivt og understøtter at styrke hårets rødder og reducere hårets fald.

2. Løg Hår Mask For Hårtab:

Ingredienser krævet:

i) en medium løg.
ii) en spsk honning.
iii) en spsk olivenolie.

Ansøgning:

 • Mash løg, presse juice og bland det med honning og olie.
 • Påfør derefter løgens hårmaske på hovedbunden i masserørsbevægelser.
 • Sæt hovedet på med bruserhætte.
 • Opbevar det i en time og vask derefter masken med shampoo og balsam efterfulgt af en skylning med en opløsning af eddike (1 spsk pr. Gallon vand).
 • Den endelige skylning følges for at fjerne lugtens lugt.

3. Løg Juice Til Hårtab:

Ansøgning:

 • Tag en stor løg, rist den for at klemme saften ud af den. Påfør saften over hele hovedbunden i masserørsbevægelser.
 • Fokuser på områder, hvor du har lidt af hårtab i de seneste dage. Hold det i en time.
 • Løg har en meget stærk, skarp lugt, så hvis du kan klare det godt, bland andet rosenvand i det.
 • Vask af efter en time med en god shampoo. Denne pakke kan bruges to gange om ugen afhængigt af hårfaldets sværhedsgrad.
 • Dette er en af ​​de fremragende metoder til løgjuice til hårtabsproblem og understøtter hårvækst.

Se mere: Olivenolie Fordele For Hårtab

Fordele:

i) Stimulerende med at fremme nyt hår.
ii) Øger blodcirkulationen.
iii) Antiseptiske egenskaber.

4. Løg og honningblanding til hårvækst og konditionering:

Ingredienser:

i) en kop løg juice
ii) to ske skat

Ansøgning:

 • Bland de ovennævnte ingredienser i den nævnte mængde.
 • Masser dit hår med blandingen 3-4 gange om ugen for synlig forskel.

Andre hårpleje fordele af løgjuice:

1. Lice Behandling:

Påfør løgjuice på dine hårrødder. Hold det i 3-4 timer. Den skarpe lugt deraf produceres hjælper med at slippe af med lusen. Det bør anvendes i 3-4 dage kontinuerligt for at tørre lusnitene helt ud.

Se mere: Aloe Vera Juice Til Hårtab

2. Skælbehandling:

Løgjuice kan kombineres med andre hårplejeprodukter for at bekæmpe skæl. Her er et simpelt tip

 • Sug to bordskedler af fenegreekfrø i vand.
 • Slib frøene såvel som det gennemblødte vand for at danne grundfint pasta og bland dem med løgjuice.
 • Påfør denne pasta på hovedbunden. Vask af efter en halv time.

Så læsere nu ved vi alle sammen, at sammen med at give fremragende smag til mad, har den forskellige andre anvendelser som at kæmpe med forskellige hårproblemer, herunder stort hårtab. Prøv bare nogle få tips og se hvordan det virker.

Uddybende fordele ved løgjuice: -

3. Stimulerende:

Løg er en stor stimulans, fordi det ikke kun er rige på svovl, men også andre næringsstoffer, at når det påføres på hovedbunden, hjælper det ikke blot med at gøre dine rødder stærkere, men giver let mulighed for væksten af ​​nyt hår nemt. Det stimulerer dit hår til at vokse i visse berørte områder, hvilket får dit hår til at vokse blødt og lækkert over tid, hvis det bruges i mindst en måned korrekt og religiøst hver dag. Den bedste del er løg er tilgængelige næsten overalt, hvilket gør det til en meget let opgave for dig at kæmpe for hårets virkninger falde nemt. Når man bliver spurgt, hvordan man påfører løg på hår, er den bedste måde at gå om det på at lave løgjuice.

4. Blodcirkulation:

Nogle gange lider folk med hårfald på grund af manglen på korrekt blodcirkulation i din hovedbund. Forud for populær tro skal dit hår også have tilstrækkelig blodcirkulation til at forblive sund. Tænk på dit hår som din krops afgrøde og dit blod som vandkilde. Uden tilstrækkelig blodcirkulation ville dit hår ikke vokse og begynde at falde over tid. Løgjuice til hårgenvækst hjælper ikke kun med at øge gengenvækst, men hjælper også med at øge blodcirkulationen på din hovedbund tilstrækkeligt for at lette hårgenvækst over tid.

5. Kombinationer:

Som nævnt ovenfor kan løgjuice kombineres med andre hårplejeprodukter for at bekæmpe alle slags hårfaldssituationer som skæl, alopeci og så videre. Disse produkter kan være naturlige i naturen lige fra mælk, honning, æg og så videre. Den mest forbløffende faktor er, at virkningerne af løgjuice faktisk øges, når de blandes med de rigtige ingredienser, der gør det til et allround mirakel med hensyn til løgjuice til hårtab.

Se mere: Vitamin for hårtab

Pin
Send
Share
Send