Skønhed og mode

Top 15 Penelope Cruz uden makeup

Pin
Send
Share
Send


Penelope Cruz Sanchez er en spansk skuespillerinde og berygtede modeller og er specielt kendt for hendes fantastiske forestillinger i "The Pirates of Caribbean" serien. Hun er en af ​​de få skuespillerinder, der startede sin karriere i en virkelig ung alder. Hun blev en professionel model i en alder af 15 år og lavede sin film debut, mens hun var bare 16 år gammel. Hun er en af ​​de bedste skuespillerinder i denne tid, og der er sandsynligvis ingen erstatning for denne kvinde. Hun ser fantastisk ud i hvilken karakter hun spiller. Hun ser også ret smuk ud, når hun tager sminken ud af hendes ansigt. Hun er naturligt smuk, og følgende beviser i form af billeder vil retfærdiggøre denne erklæring.

Smukke og usete Billeder af Penelope Cruz uden sminke:

1. Den med og uden makeup billede:

Denne særlige med og uden makeup billede af denne kvinde er virkelig epics. På den ene side viser det hendes ansigt med makeup og på den anden spiller hun sit helt virkelige ansigt sammen med hendes sandsynlige ansigtsfejl uden tøven. Dette er en af ​​de bedste Penelope Cruz uden makeup billeder, du nogensinde vil finde.

2. 2 måneder ud:

Penelope blev opdaget i lufthavnen. Hun var gravid på det tidspunkt og sportede en afslappet outfit. Udover hendes massive berømmelse og når alle øjne på hende holder hun det simpelt og sport ingen slags skønhedsprodukt på hendes ansigt. Kort sagt kan man sige, at Penelope er forelsket i sin naturlige skønhed.

3. Australien Sighting:

Dette billede blev taget, mens Penelope var travlt med solbadning på en strand i Australien og også travlt med at imponere folk ved at vise hendes naturlige ansigt. Hvis du leder efter Penelope Cruz ingen makeup billeder, så kan det siges at være en af ​​de fineste derude. Man kan nemt blive forelsket i hendes skønhed, da hun er så forlængende.

4. et gammelt snap

Penelope var primært en model, og dette billede er en af ​​de mange, der er fanget i den tid. Denne særlige uden makeup billede af unge Penelope afslører hendes naturlige ansigt.

5. Den fantastiske virkelighed:

Dette særlige blotte ansigtsbillede af Penelope er så forbløffende, at folk vil hugge sig for at se hende på denne måde. Hun ser helt utroligt uden nogen form for mulige fejl på hendes hud. Dette kan siges at være en af ​​de fineste Penelope Cruz uden makeup billeder, som du nogensinde kommer igennem.

Se mere: Halle Berry Without Makeup

6. Den sjældne ene:

Denne spanske kvinde, der også er en mor, har ikke mistet den smukke berøring i hendes ansigt. Hun ser helt fint ud uden makeup og spiller stort set hendes blotte ansigt uden sminke ret behageligt. Dette kan siges at være en af ​​de bedste Penelope Cruz uden makeup billede nogensinde. Dette billede viser den naturlige kærlighed af denne kvinde og afslører, hvor fantastisk hun ser uden at sporte nogen form for makeup.

7. Lady med smukt ansigt:

Skønhed er ikke begrænset til sminkesætene, og Penelope beviser det med sin naturlige kærlighed. Hun kan se temmelig fantastisk ud, selv når det viser den simpleste af hendes nuancer. Denne kvinde kan med glæde afsløre hende uden makeup til ansigt til næsten enhver hun kan lide, og den person vil gå tabt i sin smukke vision om ægte allure.

8. i sort:

For at være helt loyal overfor sine fans, skal Penelope gå meget igennem, og en af ​​dem viser det rigtige ansigt. Nogle gange kan dette koste hende nogle portioner af berømmelse og give hende med få ounce ydmygelse, som hovedsagelig serveres af hatere. Men hun kan klare det, da hendes naturlige skønhed sikrer hende hele tiden, og hun er selvsikker nok til, at applausen fra massemedlemmet også vil indeholde nogle hatere.

9. skinne som en diamant

På grund af hendes udseende og hendes arbejde kan Penelope betegnes som en ægte diamant. Hun er skønhedens ægte ansigt. Hvis du husker skønhed, så tænk på Penelope, da det ansigt vil inspirere dig til at sige nej til sminken og ja til det rigtige ansigt. På denne måde vil du ikke være i stand til at være en klon af Penelope, men gøre et mærke for dig selv i verden fuld af falske divas, som er intet andet end bare mascara-anvendte skønheder.

10. Sun-Kissed Beauty:

Dette særlige billede af Penelope viser hendes faktiske skønhed. Det er en af ​​de fineste skærmbilleder af hvad vi faktisk skal kalde diva-ansigtet. Uden hint af sminke på hendes ansigt, udgør hun skønhed og kærlighed helt fint. Dette er det ægte ansigt af spansk skønhed og efter sådanne påstande kan dette billede siges at være en af ​​de bedste Penelope Cruz uden make up billeder, som nogen nogensinde kan se efter.

Se mere: Holly Willoughby Ingen makeup

11. Her kommer Cuties:

I stedet for at have et toneoverflad, har Penelope en vis procentdel af chubbiness i hendes ansigt, og det får hende til at se endnu smukkere ud. Den slags skønhed, der vises i denne Penelope Cruz uden billede, går ud over enhver forventning.

12. Walk the Talk:

Penelope hævder undertiden om smuk naturligt smuk, og hun gør også det godt ved at vise sit naturlige ansigt ganske ofte, som i dette billede, som blev taget mens hun ankom til en begivenhed.

13. Lufthavnbilledet:

Her får du en anden tankegangsvisning af Penelopes ansigt. Dette er en af ​​de fineste derude, der kan retfærdiggøre den ægte kærlighed af denne kvinde. Alle billederne, herunder denne, viser den spanske models naturlige skønhed.

14. Det ansigt:

Penelope har nok det smukkeste ansigt nogensinde. Dette er et billede fra en af ​​hendes film. Denne særlige vil stadig vise sig at være et chok for alle haderne.

15. Den sidste stand:

Sidst men ikke mindst, viser dette billede den kamp, ​​som den spanske skønhed måtte udholde for at blive succesfuld i at bevise sit værd i form af ægte skønhed. Ingen tvivl om, hun viste sig at være sejrende. Dette er en af ​​de bedste Penelope Cruz uden makeup billede af hele tiden.

Se mere:Gigi Hadid Without Make Up

Efter denne massive diskussion kan en ting påstås sikkert, at Penelope ikke blot er en dolled up-model. Hendes skønhed er unik og ganske bred spredning også. Hun er en levende inspiration for mange kvinder, der er trætte af skønhedsprodukterne og ønsker at vise deres ægte selv.

Se videoen: Penelope Cruz Makeup Transformation (Oktober 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send