Skønhed og mode

Top 15 Wildlife Sanctuaries i Indien

Pin
Send
Share
Send


Indien har en bred vifte af grønne områder og skovområder. Men den øgede poaching og andre naturlige ulykker som oversvømmelser og stigning i saltets salthed og andre årsager har ført til ødelæggelsen af ​​flere sorter af fuglearter og andre dyrearter. Der er nogle arter, der siges at være truede, og nogle arter er allerede blevet udslettet, som plejede at være ganske populære i dette subkontinent. Flere sorter af amfibier som annamalai frøen og Anamudi frøerne siges at være allerede reduceret overdrevent. Der er også andre arter som Nilgiri Tahr og Gharial, som nu bevares i nogle skovområder.

Nedenfor er de 15 største helligdomme i Indien, der er meget populære.

1. Kaziranga National Park:

Dette er beliggende i bredden af ​​Brahmaputra-floden i Assam. Dette er et populært fristed, hvor der findes flere sorter af hjorte, tigre, vildsvin og lige elefanter. Dette er også populært for de forskellige sorter af amfibier og fuglearter. Dette har friske vandstrømme og også sump hjorte er et populært dyr her.

2. Bandipur National Park:

Dette er et par kilometer fra Mysore og også nogle kilometer fra den berømte by Bangalore. Dette er et populært sted, der bevarer flere arter af vilde dyr og amfibier. Der er også store søer her og det grønne, som er en populær attraktion for mange mennesker. En person kan også finde himalaya-macaws og andre fugle her som spurver og vagtler.

3. Bandhavgarh National Park:

Dette er et populært sted, hvor en person kan finde hjorte. Dette er også populært for de små vandløb og søer. Det frodige grønt har en attraktion for folk der kan lide at se på fugle og mange flyvende arter kommer til dette skovområde som flamingoer og mange farverige parakitter.

4. Kumarakom Bird Sanctuary:

En person kan finde frodigt grønt og Brahminy Kite her i deres naturlige habitat. En person kan også tage bådture her eller bo på båden. Vandfuglen er også ret almindelig her og heronen. Dette er et meget populært sted for Egrets og Himalaya Storks.

5. Gir helligdommen:

Dette er et sted, hvor en person kan finde flere vilde hjorte sorter i deres naturlige habitat. Dette er i staten Gujarat, og der er også en del søer, der ligger i de tilstødende områder. Der er nogle parkområder, hvor fugle også bevares i deres naturlige habitat. Flere sorter af Kraits og andre reptilians kan også findes her.

6. Narcondam Wild Life Sanctuary:

Dette er en lille ø i Andaman og Nicobar øerne. Her er der en række fuglearter, der kan findes. Dette område har også frodigt grønt og en naturskøn udsigt til folk. Der er også søområder her hvor forskellige vanddyr kan ses.

7. Keoladeo Ghana National Park:

Dette er populært i Rajasthan-staten, og mange mennesker kan lide at se de brede sorter af fugle, der lever i deres naturlige habitat her. Søerne støder op til området og de friske vandstrømme, hvor også nogle amfibier og andre akvatiske arter kan findes.

8. Sultanpur Bird Sanctuary:

Dette er et populært skovområde, der er bevaret af Gurgaons regering. Dette har friske vandstrømme og søer, hvor flere sorter af flyvende arter kan ses.

9. Krishna Wildlife Reserve:

Dette er i Andhra Pradesh og er et mangroveområde. Dette er også meget populært sted for dets udvalg af dyrearter som flamingoer, vagler og hjorte. En person kan også se vildsvinene og gutterne her.

10. Pench National Park:

Dette er i Madhya Pradesh. Dette er berømt for sin frodige grønne. En person kan køre på køretøjerne her og også se dyrene i deres naturlige levesteder. Blandt de mest populære er tigrene, løver, cheetahs og pumas meget populære. Vildsvin og Hyenas kan findes her.

Se mere: Nationalparker i Indien

11. Chinnar National Park:

De mest populære arter her er de krokodiller, der er Muggar. Dette er også populært for Nilgiri Tahr. En person kan også finde sumphjorten her og også en bred vifte af fuglearter. Dette er placeret på den vestlige Ghats.

12. Bandhavgarh National Park:

Dette er et populært område i Madhya Pradesh, hvor en person kan finde tigre og pumas i deres naturlige habitat. Dette har været et populært projekt for landets regering. Der er også friske vandstrømme og andre tilstødende grønne områder af de små søer.

Se mere: Fugleservicer i Indien

13. Khangchendzonga National Park:

Dette er i Sikkim og er populært for sit brede udvalg af dyr som den røde panda, de wild boards, tigrene og også løver. Der er også nogle fugle og andre amfibier, der findes her.

14. Ranthambore National Park:

Dette er i Rajasthan og er et meget populært område. Der er frodigt grønt og også en række vilde dyr, der kan ses her. Blandt de mest populære er tigrene. Dette siges at være den største af reserverne for tigre i de nordlige dele. Dette er også berømt for sine forskellige kraits og andre reptilarter. Der er også fugle som macaws, vagtler og andre sorter af frøer, der kan ses i de områder, der grænser op til søerne.

Se mere: Liste over truede dyr i Indien

15. Manas Sanctuary:

Dette er i Assam og er et meget populært sted for mange mennesker, der ønsker at se dyr i deres naturlige levesteder. En person kan sportssortere Himalayas flyvende arter her og også reptiler. Der er også nogle områder, hvor en person kan se krokodiller og andre amfibier støder op til ferskvands søerne. Der er også dyr som Golden Langur og de vildsvin, der kan ses her. Andre truede arter af skildpadder kan ses her. Dette er et meget populært projekt af assamens regering.

Billeder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.

Se videoen: Top 10 Wildlife Sanctuaries in India UPSC. Wildlife Sanctuaries and National Parks Series - 3 (Oktober 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send