Face Pack

9 bedste fugtgivende ansigtsmasker til din følsomme og tørre hud

Pin
Send
Share
Send


Ansigtsmasker er den perfekte behandling for mange hudbehov. Den rigtige ansigtsmaske nærer, slapper af, dyber renser, hydraterer og fjerner urenheder for at give den glødende sunde hud. En ansigtsmaske efterlader en forkælet følelse til din hud. Det er en af ​​de nemmeste måder at få en sund og yngre hud på kort tid. En bred vifte af ansigtsmaske til fugtgivende hud er tilgængelig på markedet som ler, skræl, termisk, fløde, varm olie og naturlig afhængigt af dit behov og hudtype.

Bedste fugtgivende ansigtsmaskeprodukter i Indien:

Her er top 9 fugtighedsgivende ansigtspak produkter til tør og følsom hud.

1. Face Shop Solution Hydrating Face Mask:

Denne ansigtspakke er en ultimativ skønhedsløs. Den har en lys som luft, blød og vægtløs maske. Det hjælper tør hudlås i fugt for at opnå en glat og glødende hud. Dette er en god fugtgivende ansigtsmaske til tør hud

Pris: 150 INR for 20 g

2. Oriflame Love Nature Gel Mask Aloe Vera:

Kølelegemasken er formuleret med aloe vera-ekstrakter for at fugtige huden. Det efterlader en smidig, strålende og udjævende glød på huden. Det er velegnet til alle hudtyper og er en af ​​de bedste fugtighedsgivende ansigtsmasker.

Pris: 399 INR for 50 ml

3. Himalaya Herbals Forfriskende Frugt Mask:

Pakket med naturlige ingredienser som æble, agurk, figen, papaya og mineralske ler, er det en helt naturlig fugtgivende ansigtsmaske. Dette er en kølemask, der fjerner urenheder, firmaer hud og genopretter elasticitet. Det forbedrer hudtonen, glatter huden og efterlader den frisk og glødende. Det er en af ​​de bedste fugtighedsgivende ansigtsmaske til følsom hud.

Pris: 130 INR for 100 g

4. L'Oreal Paris Pure Clay Rense og Mattify:

Denne naturlige fugtgivende ansigtsmaske har to varianter renhed og matificere. Det er en super fugtgivende ansigtsmaske beriget med ren ler og eukalyptus for at forlade huden beriget og blødt. Det efterlader en beroligende, forfriskende spa-lignende virkning, som fjerner urenheder, udtømmer porerne og efterlader huden hydreret og forfrisket.

Pris: 850 INR for 48 g

5. Bonsoul Silke Protein Hydrerende og fugtgivende ansigtsmaske:

Dette er den bedste fugtighedsgivende maske til ansigt. Den indeholder aktivt silkeprotein, der binder med hudkeratin til dannelse af en beskyttende film. Det muliggør hurtigere vandabsorption og fugter huden for at give en sundere glød. Dette er egnet til normal til tør hud, og regelmæssig brug er kendt for at reducere tegn på aldring.

Pris: 129 INR for 1 pakning

6. Lakme Jordbær Blush & Glow Mask:

Denne glødmaske indeholder jordbærekstrakter og vitamin B3, som fylder hudens fugt og giver et frisk udseende. Denne naturlige fugtmaske til ansigt reducerer porer og hudorme. Masken forsegler de nærende kvaliteter, lette hudtonen med regelmæssig brug.

Pris: 130 INR for 50 g

Se mere: Ansigtsmaske til svarte hoveder

7. Alma K Mineral Peeling Mask:

Denne dybe, fugtgivende ansigtsmaske har havmineraler, avocado og vitamin B5, som fjerner døde hudarter, hydrater for at afsløre en blidere og glattere hud. Det er velegnet til alle hudtyper.

Pris: 1275 INR for 100 ml

8. Mond Sub Anti-Wrinkle Fugtgivende, nærende og hydraterende ansigtsmaske:

Kombineret med perleekstrakt, rige mineraler og aminosyrer er det en god fugtgivende ansigtsmaske. Masken effektivt hydraterer, fugtiger og letter let hudtonen. Regelmæssig brug er kendt for at fremme kollagenproduktion i huden.

Pris: 129 INR for pakke med 1

Se mere: Bedste L'oreal Face Pack produkter

9. Lotus Herbals White Glow Yoghurt Skin Whitening og Brightening Masque:

Denne maske er pakket med den aktive ingrediens som yoghurt og bjørnebær, der bevarer fugt og derved hydrerer huden. Yoghurt er et godt rengøringsmiddel, det hjælper med at forhindre acne, virksomheder op i huden og fjerner død hud. Det er en af ​​de bedste fugtighedsgivende ansigtsmaske til tør hud. Anvendelse det regelmæssigt hjælper med at regenerere hudceller.

Pris: 195 INR for pakke med 1

Fra rensning til strålingsfremmende er der en maske, som passer til enhver hudtype og behov. Vælg en der passer til din hud og brug den religiøst. Tro mig, din hud vil takke for denne kongelige behandling.

Se mere: Natural Lodhradi Face Packs

Billeder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Pin
Send
Share
Send