Yoga

Hvad er Shanti Yoga og deres betydning

Pin
Send
Share
Send


Ordet shanti betyder fred derfor betegner udtrykket shanti yoga hovedsageligt den slags yoga, der hovedsagelig skaber fred i sindet, krop og sjæl. Det hjælper en til at opdage den del af livet, der var forblivet ukendt i det lange løb. Det har ingen begrænsninger eller betingelser. Det gør væk med alle traditioner og ritualer; dette er hvad der giver denne slags yoga en ny dimension.

Det hjælper kroppen med at slippe af med daglig stress, smerter og træthed. Det giver også kroppen mulighed for at slippe af med binyrespænding og mindre lidelser. Hovedrollen i denne yoga er, at den hjælper en til at klare over følelser og giver styrken til at klare dem bekvemt. Denne slags yoga indbefatter også meditation, som igen hjælper kroppen med at optage en masse ilt, som automatisk får kroppen til at føle sig lys og frisk.

Se mere: Ayurveda Yoga Poses

Det omfatter asanas som hjælper kroppens ledd til at styrke. Det helbreder ryggen og hoftebenet, knæ og ankler. Pranayama eller meditation hjælper sindet til at koncentrere sig og tænke over problemer, der forårsagede agitation. Denne slags yoga omfatter ikke omfattende former for fysisk aktivitet i stedet, det heler kroppen indefra og gør en person mentalt stærkere. Denne terapi tager også højde for de ayurvediske principper. Det betyder, at naturligt forarbejdede fødevarer og økologiske terapier er vedtaget for at helbrede mennesker. Forarbejdet og konserveret mad undgås.

Denne terapi hjælper en person til at slippe af med alle hans eller hendes opfattelser og begynder at opfatte nye og reformerende forestillinger. Man begynder at analysere de samme ting på en bedre måde og kommer op med bedre løsninger. Skallen af ​​ego og dogma pauser, som gør personen lettere og øger konfidensniveauet.

Som tidligere nævnt betyder shanti yoga ikke rigtig, at det fysisk belastes selv. Det betyder at tænke og leve frit. Den væsentligste del er at lade kroppen og sindet helbrede og indse, at der er meget andet end den materialistiske verden. Sandhedens essens skal gives betydning. En lille tur i haven eller læsning af en bog, der kan oplyse ens sind, male et billede eller simpel madlavning kan også vise sig at være terapeutisk. At forkæle en til aktiviteter, de elsker, kan være yderst hjælpsomme. Det hjælper sind og krop til at slappe af og kan også hjælpe med at komme med bedre løsninger på livsproblemer. Chanting eller gå til hellige ture er også en måde at behandle sig selv på. At møde mennesker, som du elsker, slappe af, have god mad og en simpel gåtur kan også vise sig at være effektive. At se film og også have en gruppediskussion kan være nyttigt. At tale med en person med det samme mentale niveau af din eller blurting dit hjerte ud til dine venner kan få dig til at føle dig bedre.

Hvis man beslutter sig for at vælge den anden vej rundt i de regelmæssige yogapositioner, kan stretching af lemmer, korrekt vejrtrækningsteknik, kropsjustering og meditation være ideel for en person. Det bedste ved denne slags yoga er, at man kan ændre det efter eget ønske. Selv instruktørerne er ret liberale, når det kommer til denne yoga. Den vigtigste dagsorden er at få patienten til at føle sig komfortabel og fri for stress. Hvis klienten insisterer på ikke at udføre bestemte aktiviteter, går instruktøren generelt med strømmen og forsøger at gribe klientens interessepunkter.

Se mere: Moksha Hot Yoga

Denne form for yoga er den bedste måde at få en til at føle sig afslappet og roligt. Det gør personen til at indse, at der er et meget bedre sted end vi alle ved, og derfor vil det være den bedste mulighed, der går videre med et mål. Personen vil automatisk begynde at opleve forskellen efter nogle få sessioner af denne yoga. Det fremmer primært aktiviteter, der gør sjælen lykkelig og oplyser sindet.

Billeder Kilde: 1

Se videoen: NLP teknik hjælpe med tabe sig hos & (Oktober 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send