Skønhed og mode

Prøv ayurvedisk behandling for hårvækst

Pin
Send
Share
Send


Har du forsøgt al klinisk behandling og behandlinger til hårvækst og stadig ikke har opnået ønskede resultater? Det er tid til at gå tilbage til den gamle og tidstestede ayurvediske behandling og retsmidler. Ayurvedisk behandling opretholder en holistisk tilgang til at sikre overordnet helbred i kroppen, herunder dit hår. Ifølge Ayurveda er hårfald et resultat af overdreven "Pitta Dosha" i vores krop. Dette skyldes hovedsageligt på grund af farlig livsstil og usunde spisevaner. Ayurvedisk behandling tilbyder terapeutiske midler, der arbejder i kombination af urter, korrigerende kost, oliemassage, meditation og yoga. Følg dette regime for at få lange, lustøse lås tilbage. I denne artikel diskuterer vi ayurvedisk behandling for hårvækst.

Væsentlige ayurvediske urter:

1. Bhringaraja - Bhringaraja er passende kendt som hårets konge, da det stimulerer hårvækst og stopper hårfald og for tidlig graying. Udover det forbedrer også søvn og holder sindet roligt.

Se mere: Hvilken frugt er god til hårvækst

2. Amla - Amla eller indisk stikkelsbær er lageret for antioxidanter og vitamin C. Amla pulver bruges også i forskellige hjemmemekanismer til hårvækst.

3. Neem - Neem er en naturlig blodrensning og et fremragende middel til at bekæmpe lus og skæl.

4. Ritha - Ritha er en fremragende ayurvedisk urte, der bruges til rengøring af hår. Det renser håret uden at dræne alle æteriske olier.

5. Ashwagandha - Ashwagandha er en effektiv urt for at fremme hårvækst. Det gør dig også sund og energisk.

Kost anbefaling:

En afbalanceret næringsrig kost ikke kun hjælper fordøjelsen, det er også afgørende for dit hårs helbred. En sund kost forhindrer også hårtab og for tidlig graying af håret. Ifølge ayurveda er disse naturlige fødevarer, som du skal medtage i din kost for at fremme hårvækst.

  • At drikke aloe vera juice dagligt kan give dig smukke maner. Aloe vera er rig på enzymer, der forhindrer døde hudceller til at akkumulere i hovedbunden. Derved opnår alle de nødvendige næringsstoffer effektivt hårets rødder og sikrer et godt helbred.
  • En sked hvid sesamfrø hver morgen giver dig en god dosis calcium og magnesium. Disse mineraler fremmer hårvækst og forhindrer også hårfald.
  • Mejeriprodukter som yoghurt og mælk reducerer hårfald og andre hårrelaterede problemer.
  • Det anbefales også at forbruge frisk juice af salat, spinat, alfalfa og gulerod, da de fremmer hårvækst.
  • Fiberrige frugter og grønne grønne grøntsager hjælper også hårvækst og hjælper med at opretholde det generelle helbred i dit hår.

Se mere: Bedste frugter til hårvækst

Ayurvedisk oliemassage:

En af de effektive ayurvediske behandlinger for hårvækst er hovedmassage ved hjælp af medicinsk hårolie. Hovedmassage fodrer ikke kun håret, det hjælper også med at holde tresserne lange, lyse og tykke. Forsigtigt masserer dit hår og hovedbunden med varm olie hjælper blodcirkulationen til follikler, som derved fremmer hårvækst. Dette bør gøres i 5-10 minutter dagligt for at opnå maksimale resultater. Hårmassageolierne, der anvendes i ayurveda til hårvækst, er Bhringraaj olie, kokosolie, Brahmi olie og Rosemary æteriske olier. Udover denne ayurvediske olie massage behandling er også stress lindre.

Yoga og meditation:

Ud over at følge ovennævnte regime kan hårvækst også stimuleres ved at øve yoga og meditation. Da stress er hovedårsagen til hårtab, er disse ayurvediske metoder et glimrende middel til at holde sind og krop roligt. Forskellige yogapositioner som 'Sarvangasana', 'Pawanmuktasana' og 'Apanasana' hjælper med at stimulere blodstrømmen til hårsækkene og forbedre hårtekstur og vækst. Men disse yoga asanas bør kun udføres under ledelse af en uddannet yogalærer. Dyb vejrtrækning praksis og meditation hjælper med at kontrollere angst og holde sindet roligt.

Se mere: Masserer hovedet til hårvækst

Alle disse ayurvediske behandlinger for hårvækst er yderst effektive, nemme at øve og har absolut ingen bivirkninger. Derfor er det tid, at du skifter til denne lovende behandling nu!

Billeder Kilde: 1, 2, 3 & Shutter lager

Pin
Send
Share
Send