Skønhed og mode

Sådan bruges gurkemeje til diabetes?

Pin
Send
Share
Send


En voldsom sygdom for at opsluge verden i nutiden er diabetes. Der var engang engang, da vores bedsteforældre gerne ville sige nej til søde klager over deres blodsukkerstigning og diabetes. Derefter spredte det sig langsomt til fædrene, og desværre har diabetes i dag udvidet sin klo til selv unge teenagere.

Det starter med en defekt bugspytkirtel, som ellers ville udskille det perfekte beløb af et hormonpeptid kaldet insulin, som igen ville hjælpe muskuloskeletale celler og sørger for sukker i dit blod. Når sukkeret i blodet metaboliseres, ville det gøre plads til noget sukkerindtagelse, som igen ville blive metaboliseret af insulin. Diabetes er en kronisk tilstand, hvor kroppens evne til at metabolisere insulin eller producere det bliver defekt, eller den perfekte mængde insulinstrøm er forstyrret. Som følge heraf fortsætter sukker i blodet med at pile, indtil det bliver fuldstændig kaos for kroppen. Diabetes mellitus er kronisk af natur, er mest sandsynligt at forblive hos dig i hele din levetid, og der er derfor behov for en seriøs foranstaltning for at bremse sygdommen.

Se mere: Fordele ved grøn te

Der er normalt to typer diabetes. Typen 1 er primært forårsaget blandt yngre generationer på grund af mangel på hormonalt insulin. Men type 2 er mest almindelig, hvor kroppens evne til at producere tilstrækkeligt er ødelagt eller skadet.

Som indianere har vi altid været afhængige af vores forskellige hjemmelavede, praktiske elementer, når det kommer til kur. Selv om der er lægeundersøgelser, har nogle supplerende eller komplementære hjælp lige fra det hyggelige hjem aldrig været en dårlig ide. Krydderier og urter er vores forte, og så spiser 'gurkemeje' sparer dagen.

Når en person først mener at gurkemeje er en kur mod diabetes i stedet for bitter kalebasser, ville man tro, at det er absurd, men nylige undersøgelser over hele verden har afsløret, at gurkemeje eller som vi kalder i hindi 'haldi' er en sikker skudskader for at hjælpe diabetespatienter.

Dem, der endnu ikke er bekendt med gurkemeje, er det en gingerfamilieplantage med en gul orange skygge, der i vid udstrækning anvendes i Asien og Indien, ikke kun for at forberede lækre måltider, men også som en skønhed og medicin på grund af dets anti-inflammatoriske egenskaber. All denne gang gurkemeje har været en kur mod feber og nyser, kulde og influenza, men lidt vidste du, at det kunne være lægen for din diabetes.

Se mere: Olivenolie Sundhedsydelser

Insulinregulering:

Dens antimikrobielle og antiglykæmiske egenskaber sammen med et stænk af antioxidantegenskaber vil regulere produktionen af ​​insulin i vores krop. Når der er tilfældet med utilstrækkelig insulin, virker gurkemejen gennem det punkt, hvor det tvinger kroppen til at producere den korrekte mængde, der er nødvendig for at metabolisere blodsukkeret og fedtet, mens blodsukkeret i vores krop reduceres af den antiglykæmiske egenskab.

Insulin resistens:

Gurkemeje en gang i din krop vil også hjælpe i problemerne med insulinresistens og insulinfølsomhed.

Fedme:

En af hovedårsagerne til, at diabetes skyldes skyldes fedme som lægens påstand. Dette tilskynder primært type 2-diabetes, hvor der ikke metaboliseres tilstrækkelige fedtceller, hvilket forårsager insulindråber, da fedtcellerne spredes dag for dag. Som følge heraf bliver det producerede insulin utilstrækkeligt. Gurkemeje indeholder en ejendom kaldet curcumin, som er kendt for at eliminere akkumulering af fedtceller, hvilket mindsker sandsynligheden for diabetes og fedme og dermed hjælper de berørte med at kaste nogle få pund.

Se mere: Kokosolie Fordele

Triglycerid niveau:

Gurkemeje hjælper også med at kontrollere insulinproduktet ved at afbalancere sukker i blodet og triglyceridniveauet i vores krop.

Styrkelse:

Med insulindråberne i vores krop kan man på grund af hyppig vandladning eller anden grund blive svag. Gurkemeje øger ikke kun insulinniveauet, men hjælper også med at helbrede dine generelle problemer, der styrker dine indre organer for bedre at fungere.

Antibiotikum:

Når der ikke er nok styrke i vores krop, er visse vira tilbøjelige til at gøre os til deres værter, og det er her, når gurkemeje antibiotiske egenskaber hjælper med at beskytte vores kroppe mod disse skadelige patogener.

Sådan bruges gurkemeje til diabetes?

Lad os tale om gurkemeje mælk fordele for diabetes, da det er en af ​​de bedste måder at forbruge gurkemeje. Diabetikere kan også prøve gurkemeje te.

Human kliniske undersøgelser har vist, at herunder gurkemeje som en del af diabetikernes diæt har en glucosesænkende virkning. Det forbedrer også betacellens funktion og forbedrer oxidationen og udnyttelsen af ​​fedtsyrer. De sænker også blodsukkeret ved direkte at arbejde på leverens glukoseproduktion. Bortset fra disse er der flere virkninger påvist i kliniske undersøgelser.

Gurkemeje er et fantastisk og fantastisk alternativ til at kurere diabetes, men det bør ikke betragtes som en kur. Det kan bruges til at modvirke virkningerne af diabetes og tages i moderation som en del af diabetisk kost. Du skal stadig konsultere en læge for korrekt behandling og pleje. Gurkemeje sænker blodsukker, kolesterol, beskytter vores øjne og nyrer og hjælper med at forhindre kræft. Gurkemeje har været i brug i århundreder og er kendt for dets antioxidante og antiinflammatoriske egenskaber. Så brug det med din mad, te eller mælk, og hold dig sund!

Billedkilde: Shutterstock

Pin
Send
Share
Send