Skønhed og mode

9 Smukke og trendy Stone Studded Mehndi Designs

Pin
Send
Share
Send


Stone studded mehndi designs er populære nu på grund af den nyeste trend i mode verden. Piger eller kvinder kan lide at prøve denne type stenbesat mehndi til bryllupshændelser eller ceremonier. I samlingen af ​​makeup til kvinder er mehndi den der spiller en stor rolle, kan kvinder ikke føle fuldføre sin makeup uden mehndi. De farverige sten, der kan bruges i designet gør det til en vidunderlig forandring fra de gamle almindelige mønstre.

Seneste og attraktive Stone Studded Mehndi Designs med billeder:

Lad os se på de 9 bedste mehndi designs med sten.

1. Fuld Arm Stone Studded Design:

En af de nyeste stilarter i mehndi-design er de stenbesatte mehndi-designs på armen. Dette gør armen til at se rigtig smuk og elegant. De sten der bruges her spænder fra lille til stor. Dette tager lidt mere tid at designe, men det ser meget smukt ud på bruden på hendes bryllupsdag. Prøv også diamantformede sten.

2. Hand Stone Studded Design:

Her er en anden cool mulighed at prøve. Simpelt mehndi design er udarbejdet med brugen af ​​sten. Rose bud design har små røde sten, der sidder fast for at få det til at se godt ud. Det fanger seerne i fester eller ceremonier.

3. Side Arm Mehndi Designs:

Prøv dette dejlige delikate mehndi-design, hvor billedet kun er færdigt på siden af ​​armen til fingerspidsen. Dette ser meget flot og sart ud. Stenene giver et strejf af glamour til designet. De piger, der elsker at køre på cyklen, så vil denne ene mehndi være din, det fanger opmærksomheden, mens du kører på cykel.

4. Stone Mehndi Design for fødder:

Få dine fødder til at se smukke og fantastiske ud med disse sten mehndi designs. Du finder mange mønstre, der er enkle og farverige. Designene omfatter stenene, som kan være hvide, blå eller røde.

5. Stone Mehndi Design for The Back:

Her er en cool måde at fremvise mehndi design med sten. Bagsiden er dækket af mehndi-design, der derefter gøres mere attraktivt ved at tilføje små farverige sten. Prøv dette design til din næste lejlighed, og du vil rocke festen.

6. Glitter og Stone Designs:

Glitter og sten er det næste skridt i mehndi designs, der ser super cool ud. Den anvendte glitterfarve er normalt i overensstemmelse med farven på det outfit, som personen vil bære. Så du har muligheder som rød, blå og grøn som kan suppleres med sten.

7. Finger Mehndi Designs:

Fantastiske finger mehndi design med sten gøres iøjnefaldende med hjælp fra små sten, der skinner. Designene påføres fingrene, og neglene kan dekoreres med farverige sten. Prøv denne nye stil og se headswitch.

8. Bridal Stone Studded Mehndi:

En brud er den vigtigste person, og hun skal klæde sig på det. Så prøv disse flotte brude mehndi designs, der er stenbesatte. Designene har mange detaljerede detaljer, og stenens farver passer til den kjole, der vil blive brugt på den store dag.

9. Hvid Mehndi Designs med Stone:

En nylig trend i mehndi design er den hvide farve mehndi design. Designene er så delikate og intrikate som de andre mehndi designs. Du kan bruge hvide sten til at fremhæve designet, eller du kan få farverige sten til at matche det.

Disse mønstre kan udføres på en persons arme, palmer, ben og lige fingre. Gå dristigt med mehndi designs på bagsiden, der er besat med sten også.

Se videoen: Околофутбола фильм (Oktober 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send